DIETE DE INGRASAT :)

•  
    • 43 mesaje
    27 Feb 2007, 12:01
    6 6
    PESTE TOT VEDEM DIETE DE INGRASAT.....
    VREAU SA DISCUTAM SI AJUTAM PERSOANELE CARE CHIAR AU NEVOIE DE CATEVA KG IN PLUS.
  •  
    • 2293 mesaje
    27 Feb 2007, 12:04
    1 2
    mai rar asa ceva papica buna, somnic si mai bun
  •  
    • 43 mesaje
    27 Feb 2007, 12:05
    0 0
    REAUOOOOOOOOO
  •  
    • 685 mesaje
    27 Feb 2007, 13:46
    1 0
    Eu m-am ingrasat aprox 8 kg in aproape 5 luni.Iau vitamine si ulei de peste,mananc bine(cantitati uriase),carne multa,cartofi multi,dulciuri(desi nu-mi plac) si mananc de 5-6 ori pe zi.In plus fac si putina miscare,mers pe bicicleta sau plimbari.Inca nu am ajuns la greutatea dorita,dar fac progrese.Oricum,sunt incantata de cate ori ma uit la vechii mei nadragi,in care nu mai intru(uraaaaaaaa!!!!).Mai am de pus vreo 4 kg,sa vedem daca reusesc,pt ca pun foarte greu,dar dau urgent jos.
  •  
    • 44 mesaje
    27 Feb 2007, 19:53
    1 0
    si eu vreau sa ma ingras,nu stiu ce sa mai fac.(((((
  •  
    • 43 mesaje
    28 Feb 2007, 09:56
    2 2
    salut!
    cate kg aveai inainte de a incepe o "dieta" de ingrasat? si ce inaltime ai?
  •  
    • 43 mesaje
    28 Feb 2007, 10:08
    4 0
    ce vitamine si ulei de peste iei,cum se numesc?
  •  
    • 685 mesaje
    28 Feb 2007, 12:41
    2 0
    Aveam 45-46 kg(oscilam),la 1,70 m inaltime.Vitaminele sunt de la Boots,scrie asa:complete a-z,with multivitamins and minerals.Sunt 250 pastile,se ia una pe zi.Uleiul de peste e tot de la Boots,"omega oils 3,6 and 9",tot 250 pastilute,tot una pe zi.Bafta!
  •  
    • 44 mesaje
    4 Mar 2007, 14:58
    1 1
    si cat costa vitaminele si uleiul de peste?
  •  
    • 685 mesaje
    5 Mar 2007, 11:56
    1 0
    Asta nu stiu sa-ti spun,ca eu nu sunt in tara.Dar aici nu au fost scumpe,in jur de 20 euro,ceea ce e nimic daca stai sa te gandesti ca-ti ajung aproape un an.Si cel mai important,ajuta.Cand eram in tara,am luat tot felul de vitamine,Vitamax,Eurovita,Supradyne,Centrum,etc si nici unele nu au avut efect.
  •  
    • 169 mesaje
    5 Mar 2007, 23:14
    1 0
    Si eu vreau sa ma ingras...m-am ingrasat o data 5 kg de la vitamine si produse cu aloe vera..poate stiti despre ce e vorba..dar erau scumpe si dupa ce n-am mai luat s-a pierdut efectul.Ati luat ceva care chiar a adt rezultate?
  •  
    • 43 mesaje
    7 Mar 2007, 12:24
    1 1
    eu am luat vitamine dar fara nici un rezultat....am arderea foarte mare si de asta nu ma ingras plus ca sunt si foarte nervoasa,ma AGIT PENTRU ORICE...
    NASOL
  •  
    • 43 mesaje
    7 Mar 2007, 16:28
    0 1
    mai fetelor ati reusit sa mai puneti ceva pe voi ca eu nik
  •  
    • 44 mesaje
    24 Apr 2007, 22:53
    2 1
    eu m-am ingrasat cam cu un kg,dar cred k e din cauza ca am schimbat mancarea etc,fiindk am fost plecat in italia si am stat vreo 3 saptamani.si adevarul e k nici nu faceam cine stie ce efort.
  •  
    • 43 mesaje
    25 Apr 2007, 09:15
    0 2
    foarte bine,eu nu m-am ingrasat dar nici nu mai fac vreun efort,cei drept,
    am sperat ca de la anticonceptionale,diane 35,ma ingras ca aici pe site s-a facut o tragedie pe chestia asta....dar nu a functionat si la mine poate dupa 3 luni
  •  
    • 158 mesaje
    25 Apr 2007, 10:13
    0 1
    se gasesc si la noi vitaminele de la boots?ca suna promitator!sa inteleg ca dau pofta de mancare?eu am 1 73 si oscilez intre 50-52 kg..foarte putin...mie nici nu-mi place sa mananc..m-am chinuit mult sa ma ingras,am mancat pe rupte cateva luni,si in 2 saptamani am dat jos cele 2 kg acumulate cu greeeuuu!eu am mai luat,pe reteta de la doctor naposim-a mia parte dintr-un steroid de barbat..ideea e ca trebuie sa faci mult sport,sa fii relaxata,sa dormi...ori eu muncesc 9 ore pe zi si mananc te miri ce..si ca sa-mi satisfac toate poftele tampite de mancare as ajunge in sapa de lemn...mai are cineva vreun sfat?
  •  
    • 158 mesaje
    25 Apr 2007, 10:35
    3 0
    am vorbit cu prietena mea care e farmacista si am inteles ca vitaminile de la boots nu exista la noi in tara.eu m-am hotarat sa incep din nou cura de naposim-magne b6 si sa incerc sa gasesc niste vitamine mai eficiente pentru pofta de mancare.a fost cineva la un homeopat?ca ma gandeam sa incerc si varianta asta.oricum ideea e ca daca din nastere esti tipul de 'slab',este foarte greu sa te ingrasi.plus ca dai jos imediat ce pui pe tine.asta e si cazul meu.plus ca eu am si un tranzit intestinal groaznic..nu pot sa mananc nimic diuretic ca..imediat dau fuga la baie.si asa elimin multe vitamine care ar trebui sa ajunga in corp.si mai si fumez!putin probabil sa ma las curand...mai demult am cerut de la doctorul meu endocrinolog un tratament cu hormoni,,,si nu se prescrie asa ceva la nici un spital.iau si anticonceptionale care evident nu au nici un efect.pentru eva care zicea ca ia diane 35,sa nu mai iei!sunt extrem de periculoase si iti pot da sistemul hormonal peste cap!eu mi-am facut evident si analize de hormoni(pe care am dat o groaza de banisi sunt ok.din cate stiu eu trebuie facute,mai ales ca eu am luat naposim si voi mai lua in continuare.mai erau niste batoane fibrobar de ingrasat dar au un gust odios si n-am putut sa le iau.cam asta este situatia la mine.
  •  
    • 158 mesaje
    26 Apr 2007, 14:59
    5 0
    fetelor nu a mai scris nimeni nimic de ieri?am mai descoperit o reteta noua naturista..daca doriti sa vi-o impartasesc..sunt aici...
  •  
    • 2039 mesaje
    26 Apr 2007, 16:00
    0 0
    Te rog, cristinik! Pe mine ma intereseaza.
  •  
    • 158 mesaje
    26 Apr 2007, 16:42
    0 0
    dupa cum spuneam azi voi incepe tratamentul cu naposim si magne b61si mai vad eu!am inteles de la o prietena ca la ea a functionat urmatorul regim(cam bizar de altfel dar..bun.intr-un borcan se pune la macerat miere cu nuci si coji de oua pisate,se lasa pana devine pasta cred,si se ia de 3 ori pe zi inainte de masa!explicatia stiintifica nu stiu care o fi!si altul,dar asta chiar e bizarrojdie cu miere!la fel,amestec cu cele doua ingrediente se ia de 3 ori pe zi dupa masa!m-as duce la un homeopat dar sincer nu prea am incredere!oricum.ideea ca nici vitamine cu pumnul nu e bine sa iei!cineva mi-a zis odata sa mamanc multa ciocalata..ideea e ca ciocolata in cantitati indrustiale mai rau face..cel putin mie imi mananca tot calciul din organism1cel mai indicat ar fi sa mancam muulte paste fainoaaase!