Diete combinate
-
0 0Revin cu o intrebare. Am tinut o saptamana dieta cu supa de varza si a avut rezultate. M-am hotarat dupa asta sa continui cu regimul disociat -3zile/3zile. As vrea sa reiau dupa 3 saptamani cura cu supa -pentru rezultate mai drastice- si apoi sa continui cu disociat. Ce credeti? Ar fi indicat?
-
parerea mea este ca NU.
vei slabi ,nu zic nu,dar garantat vei pune la loc kg pierdute,ba chiar mai mult.asta in cazul fericit.
in cazul nefericit te poti alege si cu ceva pe la ficat,stomac,etc,de la atata supa de varza.eu zic sa te opresti si sa studiezi mai mult,pt ca vei gasi alte diete mult mai rationale. -
Oricum..nu trece direct la mancare normala.Reg disociat cu 3 zile, 3 zile..e ff carential.Eu zic sa treci pe o dieta hipocalorica, da nu mananci dupa 7 si sa pastrezi varza..ca salata.S-o reduci in timp.In plus, pastreaza un ceai verde(un pliculet), inainte de culcare si bea 2 l lichide pe zi, redu sarea..
Si succes.Oricum, 1 kg ai sa-l pui la loc..e apa. -
Pai ia citeste tu etichetele si ai sa vezi ce contin acele mezeluri, cremwusti si altele.Multe contin si soia, zahar, arome, conservanti, antioxidanti..nu mai zic de cremwusti care contin slanina si alte tampenii.De ce sa nu mancam sanatos?O bucata de carne la gratar sau..daca tot vrem mezeluri..uneori din comoditate..macar sa luam ceva in care sa deosebim carnea.(muschi file, pastrama..)Toate E-urile le vom regasi in celulita!
Sabbra, am tinut dieta ciorbei de varza dar n-o recomand la nimeni.Se slabeste mult dar se pune la loc la fel de repede daca revii la alimentatia obisnuita.Se face din: 800 gr rosii(sau echivalent), 6 cepe(eu pun doar 2), 2 ardei grasi, 2 morcovi(eu nu puneam), 1 varza medie, sare dupa gust dar..nu prea multa, eu puneam si bors.Ideal e sa faci putina..adica 1/2 de cantitate..deoarece dupa vreo 3-4 zile isi cam schimba gustul.Ultima oara cand am tinut dieta m-a durut ficatul 2 zile, deoarece m-am fortat s-o mananc.