.
-
0 0.
-
accelasi lucru am facut si eu....am avut ambitie si motivatie(sotul meu imi spunea: nu te vezi cata te-ai facut?)si am reusit sa dau jos 17kg.binenteles ca nu am vrut sa le dau repede dar totusi sa scap de ele. Prima data incepi cu mancarea
rima masa la ora 12 si ultima la 17...si binenteles mult sport. mi-am cumparat cd cu aerobic si am facut in fiecare zi. mi-am luat de la plafar un gel anticelulitic "Supliform" si folie de aceea transparenta ptr bucatarie si ma dadeam in fiecare seara cu gelul si apoi ma infoliam si ma culcam. si ai sa vezi ca incet incet pe luna vei da cate 3 kg. totul e sa ai vointa. -
bineinteles ca poti,dar asta inseamna o dieta drastica...si stricta.Te ajut cu sfaturi,dar intr-un fel mi-e teama de rezultat...mult noroc!
-inlocuieste zaharul cu indulcitori si redu sau mai degraba elimina sarea;
-renunta la fast-food si la grasimi (sunca,untura,carne,carnati etc)
- renunta la seminte si alte lucruri si cunsuma apa plata,legume si fructe (de preferat sa nu consumi banane si struguri si nici avocad
;
-fara ulei;
-fara sucuri acidulate sau f.dulci;
-renunta la smantana(e grasa);
-fa mult sport si multa miscare -fitness,aerobic etc.
Asta e tot,ai grija sa manaci ce trebuie si sa nu te infometezi.Pupici.. -
Dieta cu cele mai spectaculoase razultate e cea a ciorbei de varza.Se poate salbi cam 5 kg pe saptamana, nu te infometeaza..numai ca trebuie sa mananci acea ciorba.
Cu cat mananci mai multa ciorba cu atat slabesti mai repede.(dar nu numai ciorba se mananca.. daca ai ceva probleme la ficat nu e indicata..trebuie tinuta doar o sapt dupa care se face pauza) -
supa aia de varza chiar ca RAHAT se va numi dupa cateva zile!
deci mananci supa de varza( facuta din legume diverse fara ulei) de cate ori iti e foame iar in plus in prima zi :fructe, a2a legume, a3a fructe+legume, a4a un iaurt cu o banana.........si mai departe nu mai stiu ca am uitat!
dar pana atunci poate-ti va da reteta oana! -
Sunt mai multe variante.Da si tu pe google un search dupa "dieta ciorbei de varza" si vezi ce varianta iti convine mai mult.O observatie o sa fac totusi..la una din zile tre' sa mananci orez..ori mananci orez fiert fara sare ori nu mananci deloc..eu am pus un kg in ziua respectiva.In plus pierzi si apa din tesuturi iar dupa terminarea dietei trebuie sa ai mare grija ce mananci..adica vreo 2 saptamani sa tii alt regim, in nici un caz nu trebuie sa revii la alimentatia obisnuita.
-
Asta e regimul cu supa de varza pe care il stiu eu:ziua 1FRUCTE,2 LEGUME,3 FRUCTE+LEG,4 BANANE MAX 4+LAPTE cat vrei,5 carne de vita + slata verde, 6carne de vita + rosii,7 orez fiert+ suc natural de portocale ( facut de tinene in casa)
- se bea cat mai multa supa
-obligatoriu minim 8 pahare de sps plsts pe zi
-in ziua a3-a daca vreipoti manca seara un cartof copt cu putin unt dar fara sare -
Reteta mea de supa:!1 varza potrivita, 1/2 kg fasole verde,1 ardei verde, 2 morcovi potriviti, o telina marisoara(radacina)6 cepe potrivite.Se fierbe la foc mare 10 min , iar apoi la foc minim cam inca 1ora jumatarte chiar doua ore.
Toate legumele se taie cuburi , dar eu ceapa o pun intreaga , o increst doar,
si o scot la sfarsit.
-am uitat :un cun de legume concentrate
Bafta multa1