Retete care nu ingrasa
-
0 0tin de o luna regim si am reusit sa dau 6 kg jos ....nu m-am mai cantarit de o saptamana deci cred ca am dar vreo 7 de fapt
mai tre sa dau jos inca vreo 7 -8 acum problema e urmatoarea nu mai shtiu ce sa mananc ....precizez ca fac miscare zilnic adica aerobic sau sala , de 2 ori pe sapt masaj si o data pe sapt sauna
daca stit retete care sa fie gustoase si sa nu ingrase ....facem schimb oricum cred ca ar fi super sa postam aici retete ne va fi mai usor tuturor .....adica cel putin mie mi-e greu in fiecare zi sa ma gandesc ce sa mai mananc si sa nu ingrase ....asa ne uitam aici si sigur gasim ceva nu? astept propunerile voastre....va pup -
Eu azi mi-am fiert brocoli si fasole verde si am pus deasupra branza feta.(fara paine, binenteles)
Mai poti sa faci sarmalute sau dovlecei, rosii, ardei umpluti..dar fara orez iar carnea s-o iei macra si s-o toci.(pui sau vita)Merge de minune cu iaurt..eventual light, sa nu aiba multe calorii
si fara paine!!
Sau musaca..dar nu cu cartofi ci cu vinete sau dovlecei..la fel sa fie cu carne macra.(tocatura ingrasa)