Buna. am citit azi intr.o revista ca sunt niste pastile efervescente cu gust de fructe exotice si vroiam sa va cer parerea in caz ca a folosit vreuna dintre voi. Eu cred ca o sa.mi comand si aveam nevoie de un sfat. Mersi!
BUNA, am vz si eu in revista libertatea pt femei reclama la acest produs *o cura de 7 zile pt a slabi pana la 7 kg 60lei *14 zile pt a slabi pana la 14 kg 80 lei *21 zile pt a slabi pana la 20 kg 99lei *pentru a slabi peste 20 kg la pretul special de 120lei eu asa vrea sa slabesc vreo 4 kg.
nu mai credeti in astfel de pastila am trimis si eu odata se numeau 121 adica o pastila la 2 zile slabesti 1 kg ce frumos suna si ce naspa chestie aveam o senzatie de foame de numa si in plus aveam si nervi nu lua asa ceva
da, am vazut si eu recl in libertatea cu catalin crisan, apoi mihaela tatu,pe urma pastilele astea, iar de mihaela tatu ce sa spun? s-a ingrasat iar. eu nu am de gand sa fac asemenea experiente pe mine. cred ca fara efort, nu poti realiza ceva. spor la kg, de dat jos
Sveltyz este o porcarie care va mananca banii ;daca tot vrei sa slabesti si ai bani pt.asta cumpara produse de la Walmark sunt din plante deci fara contraindicatii si reactii adverse.nu risti nimic.Succes!
de la warmark sunt si alea tot o porcarie, ce a luat catalin crisan si tatu sunt pastile diferite fata de sveltyz se pot comanda la telefon 021/208.70.77
nu cheltui banii aiurea,au luat niste colege de-ale mele de serviciu dar nu au avut nici un efect. asa ca nu se merita sa dai banii pe toate porcariile.