gata!

•  
    • 813 mesaje
    19 Feb 2007, 16:51
    0 0
    buna, fetelor!

de astazi m-am hotarat! incep un regim si implicit un mod de viatza sanatos. am cateva kg in plus si nu ma mai suport deloc vazand ca nu ma mai incap hainele sau ca-mi da burtica pe dinafara!
    sper ca postand zilnic aici sa ma ambitionez din ce in ce mai tare si sa nu cad din nou in ispita

astazi, de exemplu, am mancat piept de pui la teflon si legume mexicane. buuun
    iar la categoria desert...un mar si o portocala

v-am pupat!
  •  
    • 235 mesaje
    19 Feb 2007, 16:54
    0 0
    Bravo tie! Nu uita sa bei doi litri de apa pe zi!
  •  
    • 9 mesaje
    19 Feb 2007, 17:03
    0 0
    buna. am decis sa intru si eu in lupta cu kg, mai ales ca am de dat jos vreo 30. pt inceput m-am gindit la dieta daneza, chiar daca parerile sunt impartite. imi lipsea un mic avint si sper ca l-am gasit aici. asadar nu de maine, dar de poimaine incepe batalia. mult succes tuturor
  •  
    • 14 mesaje
    19 Feb 2007, 17:09
    0 0
    Cred ca ai ales bine dieta daneza...am auzit si eu pe cineva ca a slabit 15 kg.....spor..si nu te lasa batuta...e bine sa ne incurajam una pe alta ..nu-i asa??
    ----------------------------------
    http://www.jucarii-jucarii.ro - Jucarii pentru copilul tau.
  •  
    • 9 mesaje
    19 Feb 2007, 17:18
    0 0
    mersi maria_sara. da clar, cred ca e foarte important sa ne incurajam si contez mult pe ajutorul vostru.
  •  
    • 813 mesaje
    19 Feb 2007, 17:21
    0 0
    imi faceti si mie un rezumat al dietei daneze?
    nu stiu ... nu cred ca pot sa tin un regim "scris pe hartie", daca pot spune asa. nu pot sa mananc la 12 o bucatica de branzica, la 17 un mar sau asa mai departe pt ca nu ma pot incadra mereu in programul asta
    de ceaiul verde ce parere aveti?
  •  
    • 14 mesaje
    19 Feb 2007, 17:28
    0 0
    pai din cate stiu dieta daneza ...e chiar de urmarit exact ca pe hartie...si daca omiti vreun aliment..nu ai voie sa o contiunui..pentru un an de zile ..dar asteapta putin sa o caut si tio trimit ca sa stii exact la ce ma refer.
  •  
    • 9 mesaje
    19 Feb 2007, 17:29
    0 0
    dieta daneza sau mayo consta intr-un program pe 13 zile, cu mic dejun, prinz si cina. mic dejun e impropriu spus pt ca se bea doar o cafea si se maninca un cub de zahar, aproape in fiecare zi carne de vita si salata verde. mai multe detalii gasesti pe net, dai un search si afli tot, nu de alta dar e o lista destul de lunga pt a fi postata aici.
  •  
    • 14 mesaje
    19 Feb 2007, 17:30
    0 0
    Uite ca am gasit...si chiar este asta..pt ca am zis ca am pe cineva care atinut aceasta dieta si a avut rezultate.
    http://www.egirl.ro/articol/402/Dieta-daneza.html
  •  
    • 14 mesaje
    19 Feb 2007, 17:37
    0 0
    eu am slabit 9 kg cu un regim facut de mine...
    nu mancam dulciuri decat cand aveam pofta foarte mare..si atunci doar gustam...si in rest mai putine grasim8i...fara cartofi prajiti..si nu am sarit niociodata peste micul de jun.Si foarte multe fructe...fara sa ma gandesc ca sunt prea multe...si de toate adica si banane si struguri...
  •  
    • 14 mesaje
    19 Feb 2007, 17:40
    0 0
    Dar niciodata nu am reusit sa beau cei 2 litri de apa pe zi...eu beu foarte mult suc...chiar si 2 litri de cola light pe zii..stiu ca nu e bine pt faptul ca faci celulita..sau cel puttin nu scapi de ea...dar asta este...asa am reusit sa am abtin de la dulciuri.
  •  
    • 9 mesaje
    19 Feb 2007, 17:41
    0 0
    in cit timp ai slabit atit maria_sara? eu sunt lipsita de ambitie si extrem de comoda. m-am gindit ca daca mi se spune exact ce trebuie sa maninc o sa-mi fie mai usor.
  •  
    • 14 mesaje
    19 Feb 2007, 17:44
    0 0
    Pai cam in 4 luni..dar nu te lasa descurajata de timpul asta...daca slabesti repede pielea ta o sa aiba de suferit..eu am 19 ani si tot miau aparut cateva vergeturi..mai ales pe sani si pe fund,,...
  •  
    • 14 mesaje
    19 Feb 2007, 17:47
    0 0
    Si eu nu m-am infometat..am mancat fructe de cate ori imi era foame inainte de masa...
    Poti a gusti orice dar cu masura..si crede-ma o sa slabesti...doar ca nu in 10 zile...dar apoi o sa te mentii...eu asa am facut si acum dupoa 2 ani am pus pe mine doar 2 kg...si asta pt ca am mancat ca o fraiera in fiecare zi dulciuri...dar totusi mji se pare rezonabil doar 2 kg
    Tu ce crezi??
  •  
    • 14 mesaje
    19 Feb 2007, 17:50
    0 0
    Apropo nu stiu daca aveti probleme cu tenul adica cu imperfectiunile..cosuri si altele..pct negre,...ca eu am gasit o rezolvare pt asta si sunt fericita sa o impart cu toata lumea care sufeta de aceasta probleme.
    Eu iau anticonceptionale yasmin...si sunt super bune..nu mai am nimic pe fata..si asta dupa 3 luni de folosire...dar chiar nu mai am nimic..e super bun si nu ingrasa...
  •  
    • 9 mesaje
    19 Feb 2007, 21:08
    0 0
    stiu ca se recomanda slabitul in timp, mancand sanatos, dar cred ca eu am nevoie acum de un shoc. pe mine ma omoara mancatul seara
  •  
    • 601 mesaje
    19 Feb 2007, 21:10
    0 0
    Imi cer si eu permisiunea sa intru in grupul vostru....am mai urmarit topicurile de pe dieta...dar am avzut ca sunt unele pe care fetele le incep si le abandoneaza....motivul lor.Oricum si eu am 19 ani...am tinut cure de slabire de m-am cam saturat ,am slabit destul de mult,dar am reusit sa pun la loc o parte din kg.Acu brusc mi s-a pus pata ca nu se mai poate asa....am inceput de duminica sa renunt la dulciuri(mai beau cate un capuccino din cand in cand sau o cioco calda),la prajeli si grasimi,la paine si suc....cu chiu cu vai fac fata....o tin in fructe si rareori la pranz mananc legume.Partea mai proasta e ca inca mai am o saptamana de sesiune si deja ma simt putin slabita dar nu ma las si sunt constienta ca am sa trec peste.Nu sper sa ajung brusc silfida....sau sa dau jos zeci de kg ca deh sincer am cam adunat cateva ,dar treptat treptat sper sa reusesc pt ca sincer nu ma simt eu okay cand ma vad in oglinda ....va pup si sper sa facem fata.
  •  
    • 9 mesaje
    19 Feb 2007, 21:29
    0 0
    buna codrys. eu iti spun bine ai venit si normal ca vom face fatza. eu sper din tot sufletul sa nu abandonez...
  •  
    • 2191 mesaje
    19 Feb 2007, 23:40
    0 0
    maria_sara are dreptate...mai bine slabesti in timp,intr-un mod sanatos..pt ca pe urma sunt sanse mici sa pui kilogramele la loc..
    dieta daneza..e o dieta de schimbare de metabolism,daca te uiti ce scrie pe foaie..iti dai seama imediat ca e boala curata (nici macar o guma sau o bomboana nu ai voie sa mananci)..cunosc o persoana care nu a slabit absolut deloc cu aceasta dieta..si mai multe persoane care au slabit destul d mult si apoi au pus kilogramele la loc intr-un timp foarte scurt,chiar mai multe kilograme decat daduse jos p.s. si nu mancau foarte mult,chiar se abtineau de la multe mancaruri,tocmai din cauza efectului yo-yo..insa,degeaba.
    Asa ca..hai sa ne punem toate pe o dieta cat de cat normala,care sa nu aiba efecte rapide (adica sa slabesc 7 kg in 7 zile..sa ma trezesc ca-mi atarna pielea )..
    eu am zis ca scot sucurile,grasimile,prajelile,dulciurile si painea..mananc mai multe fructe..si cam 3zile/sapt..sa inlocuiesc pranzul cu un Fibrobar..
    Si o sa incerc sa fac si cam 20-30 de min exercitii (acasa,ca de sala nu am timp)..si sa-mi iau supliform,sa ma dau cu el,ma infasor in folie si sa dorm asa (despre metoda asta,ma mai interesez..pt ca nu stiu cat d buna e..ca folia aia nu lasa apa sa iasa din corp..we will see )..
    P.S: sa nu uitam de o cana de ceai verde pe zi..
    multa bafta fetelor..si mai vorbim,ca sa vedem evolutiile
  •  
    • 601 mesaje
    20 Feb 2007, 19:01
    0 0
    Salutari pe ziua de azi.....cum merge treaba la voi...eu azi dimineata am baut o cana de ceai de slabit,la amiaza niste cartofi fierti fara nimic,iar in seara asta pe la 6 o salata de fructe si cam atat pe ziua de azi...ceva apa si lichide si tot cam asa.Nu simt senzatie de foame....si ma bucur ca am reusit sa scap de dulciuri si de paine.Pupici si sa ne auzim maine.