Un an nou..si din nou ma chinui ..
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
16 Feb 2007, 21:320 0Sunt Cristina,buna!!...Din nou ma chinui sa slabesc...slabesc cateva kilograme...dar atunci cand ma las de acel regim....ma ingras dublu...sau la loc.Nu stiu ce sa mai fac...Cred ca voi puteti sa ma ajutati....Acuma poate o sa vi se para cam mult dar am 76 de kg.As vrea sa slabesc cam pana la 65 de kilograme....Ajutati-ma!!Va rog frumos....Un sfat ceva..
..Multumesc:*:* -
16 Feb 2007, 21:51Singura modalitate ca sa nu te ingrasi la loc e sa nu te infometezi si sa faci sport.Scoate painea alba(consuma graham doar la micul dejun), scoate dulciurile definitiv(poti indulci cu zaharina), mananca iaurturi light, branza degresata, salate, legume fierte(fara cartof, mazare, fasole uscata), fructe(fara banane, struguri si fructe uscate/confiate), carne slaba la gratar sau fiarta(vita, pui, peste), foloseste uleiul de masline la salata, ultima masa ia-o cu 3 ore inainte de culcare si rezultatele le vei vedea si singura.Numai ca nu trebuie sa trisezi.Toate regimurile prin care te infometezi te fac sa pui la loc mai multe kg decat ai dat jos.
-
16 Feb 2007, 23:32buna!si eu am aceasi probleme,dar mi-am dat seama ca nu pocedez bine,nu trebuie tinut un regim 3 zile,1 saptamana sau 1 luna, imediat ce revenim la stilul alimentar vechi revenim la greutatea anterioara sau 1 , 2 kg in plus! trebuie sa avem un stil de viata sanatos, multa apa, dupa ora 6 seara nu mai mancam,multee fucte ,ceva sport....si fara infometare!
SI FF MULTA RABDARE!bafta! -
19 Feb 2007, 11:19Buna, sunt Ana si as vrea sa te ajut si in acelasi timp sa ma ajut si pe mine, sunt din bucuresti am 28 de ani, 1.60m,64kg, trebuie neaparat sa fac ceva pentru ca arat oribil si ma simt la fel
hai sa ne imprietenenim si sa schimbam ceva impreuna , eu locuiesc in rahova si sunt in cautarea unei fete cu care sa alerg .. id ul meu si mail-ul este cokolyno@yahoo.com scrie-mi te rog si hai sa ne sustinem una pe alta sa putem face ceva .. vb aia unde-s 2 puterea creste 
te pupik si astept vesti de la tine
cu drag ana
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness