orez sau cartofi fierti?

•  
    • 3158 mesaje
    15 Feb 2007, 21:59
    0 0
    evelor,vreau sa incep o dieta bazata NUMAI pe cartofi sau NUMAI pe orez,care credeti ca e mai buna si mai rapida?si nici sa nu lesin pe strada? mersi trebuie sa slabesc urgent 2-3 kg
  •  
    • 6 mesaje
    16 Feb 2007, 01:05
    0 1
    Mie mi`a recomandat nutritionista sa nu mananc CARTOFI FIERTI deloc pt ca contin amidon iar OREZ doar o data pe sapt.Eu ti as zice sa renunti la prajeli,carne de porc,sucuri de orice fel in afara de cele naturale facute de tine acasa la storcator,mezeluri cu exceptia sunci din piept de pui sau de curcan,fara gram de zahar si lista poate continua )
  •  
    • 481 mesaje
    16 Feb 2007, 04:57
    0 0
    orezul, mai ales cel nedecorticat, este foarte sanatos:

http://www.jurnalul.ro/articol_37258/atuurile_orezului.html
  •  
    • 1135 mesaje
    16 Feb 2007, 13:02
    0 0
    Mda,sanatos, dar are un gust aiurea... mie ambele diete mi se par aberante, asa ca n-am ce sa te sfatuiesc despre niciuna dintre ele.
  •  
    • 621 mesaje
    16 Feb 2007, 21:32
    0 1
    Eu de fiecare data cand am vrut sa slabesc 2, 3 Kg am apelat la cura cu supa de varza. O iau ca pe o dezintoxicare. Ea tine o saptamna dar nu am reusit sa ma tin de ea mai mult de 4 zile si tot am slabit 2Kg. Probabil ca e legat de apa din organism, sigur nu e o dieta sanatoasa, dar in cazuri de forta majora merge.
  •  
    • 2312 mesaje
    16 Feb 2007, 21:55
    0 0
    Nu e legata numai de apa din organism.Prima oara cand am tinut regimul ciorbei de varza am dat jos 5 kg si am pus la loc doar 1 kg dupa aceea.Atat!Apoi am dat jos 2 dar am trisat rau de tot.Am tinut cate o saptamana.La orice regim daca dupa aceea mananci mult pui la loc.Oricum atat cartoful cat si orezul ingrasa.Eu in timpul graviditatii am mancat cartofi fierti si iaurt(ca mi-era f rau si nu puteam manca altceva) si am pus 20 kg..concluzia o trageti voi.
  •  
    • 6 mesaje
    17 Feb 2007, 01:08
    0 0
    Nu stiu de ce ti se par aberante...
    Eu tot ce pot sa spun ca am slabit super mult si crede`ma pana sa ma duc la tipa aia am incercat tot felu de cure si nici una nu a mers...am slabit in 2 luni in jur de 12 kg si nici nu am mai pus la loc sa numai zic ca ma simt super si numai simt nevoia sa mananc dulciuri,prajeli si sa mai beau sucuri.Oricum daca vreti vreuna dieta da`ti`mi un mail la anca_hh@eva.ro si v`o dau cu cea mai mare placere.
  •  
    • 3158 mesaje
    18 Feb 2007, 17:37
    0 0
    dar eu oricum nu mananc prajeli si carne de porc,sucuri nu beau...de o sapt am mancat aproape numai salata de morcovi,dar puneam in ea branza feta,sunca de curcan si iaurt...plus ca nu faceam miscare deloc,eram in sesiune.Asa ca am pus vreo 2 kg si acum vreau sa le dau jos rapid
  •  
    • 1135 mesaje
    19 Feb 2007, 12:14
    0 0
    Anca, nu ma refeream la dieta sugerata de tine cand am zis aberant, ci la o dieta numai pe baza de cartofi sau numai pe baza de orez. Ce ai zis tu suna rezonabil si sunt de acord. Poti sa-mi trimiti si mie dieta ta, te rog? mariaero@yahoo.com
  •  
    • 94 mesaje
    19 Feb 2007, 14:44
    1 0
    orez fiert si cu putin ulei de masline si multa apa fa-ti un regin de max 1000cal pe zi(depinde cat de activa esti)
  •  
    • 71 mesaje
    1 Apr 2007, 14:26
    0 0
    Te rog Anca,imi trimiti si mie regimul......adelinagontia@yahoo.com.....merci
  •  
    • 72 mesaje
    1 Apr 2007, 14:39
    0 0
    Eu am tinut, pe rand ambele cure. Mai usor de dus pana la capat mi s-a parut cea cu orezul..acum depinde....de gustibus...
  •  
    • 9 mesaje
    8 Sep 2007, 01:53
    0 0
    Fetelor, nici orezul fiert nici cartofii fierti nu sunt buni intr-o dieta. Si eu am crezut la fel pana am ajuns la institutul Parhon... unde au ras de mine medicii endocrinologi si nutritionisti... cartofii contin mult amidon, si in orice caz nu sunt buni, iar orezul nu stiu ce contine...asa ca daca vreti sa slabiti eliminati aceste alimente.Va spun sigur...daca le eliminati aveti o sansa in plus in lupta cu kg.