STRESSUL - motiv de ingrasare?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
14 Feb 2007, 11:220 0Fetelor sunt cu garda jos - ma predaunu mai stiu ce sa fac ma ingras vaznd cu ochii desi nu mi-am schimbat mai nimic in felul meu de a manca -adica mai multe legume, salate , fructe ba chiar elixir din flori de soc...degeaba , ma ingras si oriceas face nu mai pot da jos...sunt si f stresata din cauza job-ului..sa fie asta de vina?
Nu mananc paine, dulciuri , carne decat o data pe saptamana ..regula pe care o incalc e ca beau unori bere !ce sa fac? -
14 Feb 2007, 12:13s-ar putea sa fie si de la stress, dar e bine sa mergi la doctor sa vezi daca nu ai probleme hormonale, cu tiroida etc. care pot sa-ti provoace ingrasarea.
-
14 Feb 2007, 13:06pupina .. stresul duce la acumularea de toxine in organism, care duce la randul ei la incetinirea metabolismului, de unde rezulta ca arderile se fac mai lent. Apoi, incearca sa vezi cate calorii consumi la o masa. Chiar daca mananci "sanatos" este foarte posibil sa ai un aport ridicat de calorii. Mai stiu o colega de facultate care manca semintze de floarea soarelui zilnic si se intreba de ce se tot ingrasa
-
19 Feb 2007, 14:46delinde de persoana multe slabesc cand sunt srtesate dar sunt si care mananca ai grija oricum indiferent din ce categorie faci parte
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness