e normal?
-
0 0am inceput sa tin regim/dieta(nici nush cum sa-i zic) lunea trecuta.E prima oara cand fac asta.Am mancat numai portocale si mere si o data pe zi(dar nu zilnic) putin piept de pui la gratar cu orez cu legume.In tot timpul asta paine n-am mancat decat 4 felii si alea prajite.Dar,nu am slabit absolut deloc!Din contra,parca mai rau m-am ingrasat.Fac si abdomene zilnic si ma rog,tot felu de exercitii.Imi poate spune cineva de ce nu am slabit nici macar jumatate de kg?
-
E normal pentru ca le-ai combinat.

Mai bine cere si tu cartea lui M montignac(cred ca o are Pescarush) si citeste acolo ce se intampla atunci cand combini carboh cu lipidele, e explicat ff bine.
Tre sa excluzi total in timpul curei painea, orezul, fainoasele, dulciurile.Ai mancat multe fructe ceea ce inseamna fibre si muuuulte glucide.Sunt mai multe greseli in meniu dar mai bine citesti cartea si le descoperi. -
a disocia alimentele nu inseamna ce zici tu, ci sa nu combini glucide cu lipide.in plus fructele au glucide.(ce-i drept portocala are calorii negative)Daca vrei sa tii cum zici tu poti manca 3 zile fructe si legume(fara banane, cartof, mazare morcov, sfecla rosie, struguri), 3 zile lactate(degresate), 3 zile carne de pui, vita peste.(dar daca mananci de vreo 5 ori cate o friptura de vreo 200 gr e normal sa nu slabesti..mananca si tu 3 fripturi micute si muuuulta apa plata)
-
Merci mult.Dar oricum nu sunt genul care sa manance mult pentru ca ma satur f repede.De ex o portocala ma satura cam pentru vreo 3 ore.Am 1.77 si vreo 60 d kg,as vrea sa slabesc macar 5kg.O sa incerc asa cum ai zis tu si daca nu merge...aia e,ma resemnez si renunt pt ca deja poftesc la dulciuri mai rau ca un copil mic
-
stii?tocmai am vb azi cu o prietena si zicea k la 1.67 greutatea normala e d 56kg asa k la tine la 1.77 totusi...poate k ar trebui sa faci mai multa miscare sau nu stiu...am auzit k la aerobica se cunoaste...daca nu...la mine a mers si daca nu am mai mancat paine si dupa 6 seara...in rest...orice...da' nu in cantitati mari...intelegi tu si nu cred k e cazu...scuze daca m-am bagat asa da'...nu ma puteam abtine...oricum..multa bafta
-
Iti multumesc de raspuns,dar stii si tu cum e:nu ne luam dupa cum ar fi normal,ci dupa cum dorim,dupa cum ne simtim bine in pielea noastra.O sa incerc sa mananc mult mai sanatos,sa fac un regim disociat(3 zile o chestie,3 zile alta chestie) si in rest miscare;ricum nu-mi doresc o scadere brusca in greutate,dar sper ca macar pana in vara sa dau jos 5 kg