clarinol.ce parere aveti??????????

•  
    • 9 mesaje
    12 Feb 2007, 14:23
    0 0
    buna sunt dana am 26 ani.in urma cu 10 luni am nascut o fetitza de 2700.nu mare, dar am ramas cu un pic de burtica care atarna putin.am 1.58 inaltime si 54 kg.vreau sa mai slabesc macar 6 kg
    ce sa fac?
    in urma cu 2 zile m-am apucat sa iau si clarinol 3 pe zi si sa vad dc dupa 10 zile o sa se vada ceva.dc se vede o sa mai iau. si am inceput sa fac si abdomene am facut 100 pe zi
    timp de 3 zile abia. voi ce ziceti? si am inceput sa manac si mai putina paine ca mancam nu gluma, am redus si din dulciuri.ce ziceti am vreo sansa
    cu pastilele alea oare?
    voi ce stiti?
    multumesc
  •  
    • 17 mesaje
    12 Feb 2007, 16:56
    0 0
    Buna!
    Te-as sfatui sa renunti la idee...eu am facut greseala sa iau Clarinol anul trecut si dupa doua saptamani pe langa faptul ca nu se intamplase nimic din punctul de vedere al cantarului, dadusem in niste stari depresive si nervoase pe care cu greu le puteam controla.
    Am renuntat complet in ziua in care am avut o cadere nervoasa la serviciu...m-am dus si am luat cutia si am aruncat-o cu atat placere la gunoi...
    Nu te complica, nu iti complica viata...mai bine taie cateva luni din alimentatie niste produse nepotrivite si iti vei pastra si sanatatea.

Asta e experienta mea cu Clarinolul...

Mete
  •  
    • 9 mesaje
    13 Feb 2007, 11:23
    0 0
    multumesc de raspuns.oricum termin cura si te anunt dc se intampla ceva.pana acum nu am nici un fel de stare.nu mie rau,nu mi-e greata n-am nimik.acum depinde si de corpul fiecarei persoane.mersi oricum