Montignac again

•  
    • 2331 mesaje
    12 Feb 2007, 12:12
    0 0
    Daca aveti chef, hai sa incepem aici iar un Montignac, ca cel vechi are tare multe pagini.
    Daca are careva rabdare, imi poate da si mie niste exemple de meniuri monti?Am cautat si la gastro , dar marea mea pb e ca nu maninc prea variat.Nu maninc fasole, spanac, vinete, dovlecei, ardei copti, conopida, praz gatit,peste(conserva ton pot minca).Cam astea sunt.
    Eu ma apucai de azi.Mai vrea careva sa tinem impreuna?
    Va pup
  •  
    • 53 mesaje
    12 Feb 2007, 12:27
    0 0
    In ce consta dieta asta? in cateva cuvinte ca banuiesc ca exista pe net detalii dar nu am timp acum sa citesc. oricum am mai auzit de ea
  •  
    • 322 mesaje
    12 Feb 2007, 15:39
    0 0
    miki, si eu tot monti sunt.
    Daca vrei retete, poti sa intrii pe forumul elady dar trebuie sa te loghezi. Acolo e un topic cu fetele ce tin regim monti , in plus este si un topic cu retete monti.
  •  
    • 5 mesaje
    12 Feb 2007, 15:56
    0 0
    Reteta Montignac pranz
    1.salata ciuperci,pui fript,dovlecei gratinati,branza,apa,ceai.
    2.salata verde,pui la gratar,mazare verde,branza,ceai,apa.
    importanta este metoda
    Asteapta 3oredupa o masa glucidica pentru a manca lipide si 5ore dupa o masa lipidica pentru amanca glucide.
  •  
    • 1260 mesaje
    12 Feb 2007, 19:51
    0 0
    miki, de ce nu mananci cele insirate? nu-ti plac?
    uite ex. de meniu:
    D - masa glucido-proteica:
    incepi cu un fruct conform (portocala, kiwi, mar, etc) dupa jumatate de ora lapte degresat (max 1% grasime) cu cereale integrale (vezi sa nu contina porumb) neindulcite, sau paine integrala 100% (cel mai sigur facuta de tine acasa) cu branza de vaci degresata (sub 1% grasime) si gem conform.
    P - legume cu carne slaba (in general evita grasimile) sau carne cu salata
    C - ceva mai usor, de ex. o salata cu branza, mancare de ciuperci etc.
    si, bineinteles, 2l de apa/ceaiuri/zi
    ceaiurile sa nu fie prea tari (eu scot pliculetul dupa 2-3 min. din cana)
  •  
    • 1260 mesaje
    12 Feb 2007, 19:53
    0 0
    Diana, daca ai nevoie de carte da-mi o adresa de e-mail sa ti-o trimit.
  •  
    • 2331 mesaje
    12 Feb 2007, 20:28
    0 0
    Pescarus, pb mea cea mare e ca nu pot minca o mare varietate de produse.Mi-e foarte greu sa maninc zilnik aceleasi produse, dasta spuneam, poate are careva rabdare sa-mi faca si mie un meniu pe gustul meu.I-am spus si Irinei
    _me sa ma jute cu un meniu.
    Merci frumos
  •  
    • 53 mesaje
    12 Feb 2007, 23:05
    0 0
    Multumesc pescarush! Daca poti trimite-mi cartea la adresa Diana1979@eva.ro...nici nu stiu daca se poate dar daca tot mi-am facut cont de e-mail pe Eva...sa il folosesc, nu? Multzam fain inca o data. Pupici
  •  
    • 53 mesaje
    12 Feb 2007, 23:20
    0 0
    O sa iti dau si adresa de yahoo ca sa fiu sigura ca ajunge cartea la mine. Am mai citit si pe la alte topicuri si am vazut ca ai avut succes cu aceasta dieta. Poate daca ai timp imi spui cam ce mananci tu asa de obicei. Pupici
    PS adresa este diana_musoiu@yahoo.com
  •  
    • 1260 mesaje
    13 Feb 2007, 04:13
    0 0
    diana, ai mail.
    miki, ai taiat cam multe de pe lista.
    iti ramane sa mananci carne cu legume (le poti pregati cum le pregatesti de obicei), sau cu salate. sau salate cu branza, oua, sunca etc.
    din ton de la conserva ies niste chiftelute superbune.
    poti sa mai mananci (nu foarte des) paste integrale 100% cu legume si este permis parmesan la paste. singurele grasimi permise la paste sunt ulei de masline (dar un pic, cca o lingura, parca) si peste (in cazul tau, ton din conserva). la fel, poti combina legumele cu orez brun sau basmati.
    nu stiu cat iti plac salatele cu maioneza. fa-ti maioneza de casa, nu te increde in cea din comert, si pune iaurt in ea, sa fie mai usoara.
    singurul mustar conform este Dijon. incercati pe cat posibil sa evitati mezelurile, contin amidon si zahar.
    cam astea ar fi meniurile posibile.
    mie mi se par foarte variate si sanatoase. daca-mi mai vin idei mai scriu.
    noapte buna.
  •  
    • 1260 mesaje
    13 Feb 2007, 04:15
    0 0
    miki, am vazut ca nu sunt pe lista ciupercile si varza. poti sa le mananci linistita, astea sunt foarte bune, au IG mic si sunt si foarte sanatoase.
    le poti combina cu carne.
  •  
    • 2331 mesaje
    13 Feb 2007, 09:09
    0 0
    Merci frumos pescarus, o pun pe mama la treaba
  •  
    • 53 mesaje
    13 Feb 2007, 09:17
    0 0
    Yummyy ...ciuperci...bune bune. deja imi place dieta asta.
  •  
    • 45 mesaje
    13 Feb 2007, 12:45
    0 0
    pescarush,in ultima vreme am incercat sa nu combin carnea cu paine,am papat dimineata pina la 12 numai fructe si apa dupa 12,carne,legume am mai papat si brinzica de vaci cu iaurt si mamaliga(stiu ca nu e conform dar imi place la nebunie)dupa 18.30 doar fructe si apa si 20-30 min.de sport in casa nu la sala si nu am mai pus un gram,deci am slabit dupa revelion 3 kg.si vad ca ma mentin.stii cu ce mai gresesc:maninc seminte de dovleac -previn constipatia.Daca as tine ca la carte sigur as slabi .E un regim f.sanatos asa ca va doresc SPOR LA SLABIT.
  •  
    • 45 mesaje
    13 Feb 2007, 12:50
    0 0
    Dati-mi idei si retete pt.postul Pastelui,vreau sa tin si dieta dar de post.....pupici.
  •  
    • 53 mesaje
    13 Feb 2007, 13:57
    0 0
    Pescarush tu ai facut si sport?
  •  
    • 1260 mesaje
    13 Feb 2007, 14:19
    0 0
    diana, din pacate programul meu nu-mi mai lasa timp de sport. cand se incalzeste afara fac plimbari seara sau merg cu bicicleta uneori.
    a trebuit sa renunt la abonamentul la sala toamna trecuta, din lipsa de timp.
    miki, mi-am mai amintit ce poti manca: omlete in care sa pui ce-ti doreste sufletelul. lanag ele merge bine salata de varza, sau muraturi, sau orice fel de salate.
    maria, asa cum ai spus, mamaliga nu e conforma. iar carnea, in nici un caz cu paine.
    aveti grija cu fructele seara, contin fructoza si pot stopa sau incetini procesul de slabire.
  •  
    • 1260 mesaje
    13 Feb 2007, 14:24
    0 0
    maria, e cam greu sa tii si post, si Monti. eu una am tinut o saptamana inainte de Craciun si nu a fost usor deloc. nu prea se impaca impreuna.
    fa-ti mancaruri de fasole, de naut (sunt mai consistente, inlocuiersc carnea), din cand in cand orez brun cu legume sau paste cu legume. poti manca soia, daca-ti place (mie-mi sta in gat). daca ai zacusca conforma facuta acasa (fara morcovi, daca se poate) poti manca cu Wasa cu fibre. in rest, salate. nu stiu daca se gaseste in Romania avocado. este mai uleios si foarte consistent. se poate pune in salate si tine si de foame.
    dimineata, iti cam ramane de mancat paine integrala cu gem.
  •  
    • 53 mesaje
    13 Feb 2007, 15:55
    0 0
    Si chiar si fara sport ai reusit sa dai jos? Asta ma face foooaaarte fericita...desi putina miscare nu strica ...
  •  
    • 74 mesaje
    13 Feb 2007, 17:13
    0 0
    Pescarusule te rog din suflet trimite-mi si mie cartea ,tare imi doresc sa slabesc sanatos si fara efect yo-yo ,dar acum vune postul si nnu o sa pot minca brinza si carne dar ma adaptez ,vad eu cum .Te rog ajuta-ma.Adresa mea de mail este florina_ciocoiu@yahoo.com