dieta cu lamaie si musetel

•  
    • 654 mesaje
    12 Feb 2007, 10:57
    0 0
    Buna fetele. Eu sunt noua pe acest forum si as vrea sa stiu daca a incercat cineva dieta cu lamaie si musetel.
    Eu am gasit dieta asta pe un site si suna asa:
    Se pregateste de seara pentru dimineata o jumatate de lamaie si un pliculet de ceai musetel, se pun intr-o cana si se opareste cu 200 ml apa. Se acopera si se lasa pana dimineata.
    Dimineata prepari aceeasi cantitate pentru seara.

Timp de o luna slabesti 6 kg si poti manca orice in tot acest timp, este o dieta si pentru schimbarea metabolismului.

A dat rezultate la cineva?Chiar sunt curioasa. Eu am inceput-o acum 2 zile,e ca si cand ai bea un ceai rece,doar ca e ft acru de la lamaie.
  •  
    • 94 mesaje
    20 Feb 2007, 20:44
    0 0
    e interesant ce spui tu asa stiam eu cu apa fiara si reincalzita un pic dimineata bei o cana pe stomacul gol(un pic fierbinte daca poti) zi-mi ai mai continuat cum e?
  •  
    • 16 mesaje
    28 Feb 2007, 14:17
    0 0
    ai mai incercat dieta asta? are rezultate?
  •  
    • 133 mesaje
    28 Feb 2007, 15:45
    0 0
    salut! am inceput dieta asta pe 23.02.2007. vineri o sa ma cantaresc si o sa-ti spun. Dar pot spune ca ma simt mai bine. te mai tin la curent. Tu ai inceput?
  •  
    • 9835 mesaje
    28 Feb 2007, 17:25
    0 0
    musetelul este usor laxativ, iar lamaia diuretica - pare destul de credibil ca impreuna au efect de purificare.

dar de slabit 6 kg (este enorm!!!) intr-o luna, mancand orice... hmm... sincer, imi vine greu sa cred...
  •  
    • 3729 mesaje
    28 Feb 2007, 17:34
    0 0
    aprob donna...
    dietele care incep cu "poti manca orice" sunt de obicei mituri...
  •  
    • 13 mesaje
    28 Feb 2007, 21:35
    0 1
    doamne da dreptate mai ai...pt.ca tu care vrei sa slabesti si daca mai vezi si "poti manca orice in acest timp" nu stiu....mie nu-mi vine sa cred...atatea diete,si numai 1-2 te multumeste...
  •  
    • 1 mesaje
    6 Mar 2007, 17:05
    0 0
    eu am facut aceasta cura acum cativa ani(lamaie+ceai musetel).sincer nu prea a dat randament!
    dar depinde f mult de fiecare in parte...
    multa bafta!
  •  
    • 1 mesaje
    14 Mar 2007, 13:24
    1 0
    buna fetelor!o sa incerc si eu aceasta reteta chit ca mi se pare cam greu de crezut
  •  
    • 5364 mesaje
    14 Mar 2007, 13:34
    0 0
    Bonjour gagici,

Va recomand cu drag cartea Mihaelei Bilic - Silueta dincolo de mituri. Am mai spus-o si repet ca este cea mai realista carte despre diete pe care am citit-o vreodata. Practic iti spune cum sa duci un stil de viata sanatos. Eu am pus-o in practica de 1 luna de zile si pe langa faptul ca deja se observa ca am slabit, ma simt si mult mai bine, sunt mai odihnita, nu mai am probleme cu adormitul seara, cu trezitul de dimineata, ficatul nu mai " urla " la mine si multe altele.
    Asa ca ... cititi ceva serios inainte sa va apucati de diete miraculoase urmate "dupa ureche ".
  •  
    • 28 mesaje
    14 Mar 2007, 15:26
    0 0
    Servus anita.
    Si eu sant noua...
    Nu am incercat aceasta cura de care zici u dar nu este deloc recomandat si am simtit si eu pe propria piele ca nu e bine sa slabest asa de mult intrun timp asa de scurt din foarte multe motive. Este recomandat doar daca trebe sa slabesti de urgenta.
  •  
    • 11 mesaje
    14 Mar 2007, 15:49
    0 0
    salut, fetelor. am si eu o intrebare: nu ai probleme cu stomacul, daca tii cura asta cu lamaie o perioada mai indelungata?
  •  
    • 2520 mesaje
    14 Mar 2007, 16:51
    0 0
    Mi se pare cel putin suspecta dieta acesta ,in primul rind ( s-a mai mentionat acesta pb) , poti ajunge sa ai pb cu scomacul din cauza aciditatii; desi lamiia in combinatie cu altceva este alkalina, in cantitatea prescrisa e tot acida, iar ceaiul de musetel, daca este prea concetrat ( nu cred ca e cazul daca se respecta reteta), poate sa faca mai mult rau decit bine ( distruge flora stomacala, bucala, intestinala).Pe de alta parte , chesti cu "poti minca orice" - ori maninci si nu slabesti , ori nu mai ai pofta de mincare de la ceai ceea ce te duce la gindul ca tu , defapt , maninci ce vrei .
  •  
    • 196 mesaje
    14 Mar 2007, 21:31
    0 0
    Fetelor,va salut.Eu am citit despre cura asta intr-o revista,iar in articolul respectiv scria ca da rezultate 100%.Asa sa fie..dar nu cred ca poti manca orice..atunci in felul asta am slabi toate,am fi fotomodele.Probabil ajuta la eliminarea toxinelor din organism,dar sincer..cred ca presupune si anumite abtineri de la produele care ingrasa