•  
    • 74 mesaje
    11 Feb 2007, 21:55
    0 0
    fetelor vine postul si as vrea o dieta pe care sa o pot tine in post .Acum tin dieta disociata si am slabit 2 kg dar mai am de slabit vreo 8 asa ca va rog sa ma ajutati.
  •  
    • 2312 mesaje
    11 Feb 2007, 23:25
    0 0
    NU prea exista!
    Eu anul trecut am reusit sa tin aproape tot postul Craciunului(mai putin cu o sapt), am slabit in post cred ca max 3 kg, pe care le-am luat inapoi pana dupa anul nou.In post daca vrei sa slabesti tre' sa eviti cartoful, fasolea uscata, lintea, mazarea, soia, fainoasele, orezul, painea si sa-ti faci un regim bazat numai pe fructe, legume(spanac, brocoli, fasole verde, rosii, conopida, varza,castraveti, ardei..), adica..infometare.Proteinele le poti lua din ciuperci..cred ca e singura alternativa cat de cat acceptabila.Adica toate acele produse din comert "de post"..pe baza de soia si multe E-uri sunt niste porcarii..care mai si ingrasa pe deasupra.Eu m-am gandit la varianta sa tinem miercurea si vinerea..in rest sa mancam totusi carne, un ou macar la cateva zile, lactate slabe...organismul chiar are nevoie..in plus n-o sa mai punem respectivele kg la loc, dupa incetarea postului.
  •  
    • 1298 mesaje
    12 Feb 2007, 08:31
    0 0
    Eu am tinut anul trecut cele 2 posturi mari si in fiecare din ele m-am ingrasat. Din cauza mea, caci mi-era sila sa-mi gatesc doar mie si-mi cumparam tampenii "de post", plus ca am mancat si paine.
    Atentie, asadar!
  •  
    • 229 mesaje
    12 Feb 2007, 12:05
    0 0
    salut fetele .legat de post eu nu as zice ca m-am ingrasat .chiar am slabit cam 3 kg in postul craciunului si am mancat si cartofi si orez si fasole.soia mai putina doar musaca cu
    soia .in rest gateam mai des ce-i drept,si incercam sa renunt la paine si desigur nimic dp ora 18.am deja experienta in mancaruri de post .
  •  
    • 74 mesaje
    12 Feb 2007, 13:41
    0 0
    multumesc dragelor ,Stiu din proprie experienta ca postul ''ingrasa" ca sa zic asa,dar totusi am sa tin .si am sa incerc sa nu mai maninc piine deloc si nimic dupa ora 18.chiar imi doresc sa tin post pt sufletul meu dar nu as vrea sa ma ingras,ca abia am reusit sa dau jos 2 kg si mai am de dat 8kg .DOAMNE AJUTA,sa nu ma ingras