merita?

•  
    • 85 mesaje
    7 Feb 2007, 00:31
    0 0
    Buna fetelor,
    Si eu, ca si majoritatea de aici sunt intr-o vesnica dieta....dar, oare atat de mult merita?
    Azi, la supermarket mirosea a paine calda de am zis ca-mi vine rau....si raftul ala era asa de plin de ciocolata...si la iesirea din supermarket e pizzeria....
    Nu mai stiu....merita sa ne infometam in halul asta pentru a intra in niste standarde?
    Merita sa ne simtim vinovate pentru o bomboana in plus? Sa bem 3 litrii de apa daca nu avem chef?
    Cred ca e mult mai bine sa ne simtim bine cu noi insine, asa cum suntem, sa ne privim in oglinda si sa ne spunem "mi-e drag de tine!".
    Tind dietele sa devina obsesii?
  •  
    • 11 mesaje
    7 Feb 2007, 08:10
    0 0
    nu stiu daca merita, numai ca e asa de greu sa ma uit in oglinda si sa spun ca imi sunt draga atunci cand nu imi vine bine rochia pt cateva kg in plus
  •  
    • 2312 mesaje
    7 Feb 2007, 08:36
    0 0
    Pentru mine una... merita.As prefera sa arat bine si in fond de ce as manca paine, prajituri, carne de porc?De ce nu as pofti la piept de pui, peste, sucuri light, legume fierte?De ce trebuie romanul sa manance atat de nesanatos?Grasimea nu e buna..in plus e inestetica.
  •  
    • 982 mesaje
    7 Feb 2007, 09:01
    0 0
    Gandeste-te mai bine asa. Ce valoare nutritiva are pentru organism painea aia calda?
    Ieri de exemplu am mancat la pranz cartofi prajiti. Mare greseala. Pe langa ca mi-a fost rau dupa masa... organismul meu nu a primit mai nimic. Nici vitamine, minerale, fibre... numai grasime si toxine.
  •  
    • 303 mesaje
    7 Feb 2007, 11:38
    0 0
    ideea este ca trebuie sa pui in balanta atunci cand te ingrasi: mananci prostii si te simti psihic bine sau ramai cu multe kg, si te simti psihic si fizic rau.

eu nu sunt adepta dietelor stricte tocmai pentru ca sunt foarte pofticioasa si nu vreau sa am frustrari. daca mananc chestii care ingrasa mananc mult mai putin decat as manca normal. incerc sa ma simt bine atat psihic cat si fizic.

si apropo de chestii nepermise, fetele de pe " gata!..." sa stiti ca si azi am calcat stramb: am mancat 2 covrigi. nu am rezistat. dar am mers pe jos 30 min de dimineata. deci cred ca am rezolvat problema!
  •  
    • 982 mesaje
    7 Feb 2007, 17:44
    0 0
    eu de exemplu reusesc sa slabesc numai cu diete restrictive. restrictive atat din punct de vedere al cantitatii cat si al alimentelor.
    Daca mi se permite sa mananac oricat dintr-un aliment pai mananc nu ma incurc. Asa, daca la carte scrie ca mananc trei sferturi de mar pai atat mananc.
  •  
    • 2312 mesaje
    7 Feb 2007, 17:52
    0 0
    Irina, stai ca te-am prins!
    Vezi ca am pus-o pe cam sa-ti trimita..vine mailul acum.