calculator greutate ideala
-
0 0uite un calculator dragutz unde introduci inaltzimea , greutatea si varsta si itzi spune cat ar fi trebuit sa ai de fapt. Eu cica tre` sa slabesc 4 kg
-
Nu mi se pare ca acest calculator e ok, adica eu la 1,67, 50 de kg, 32 de ani imi spune ca am cu 9 kilograme in minus, deci greutatea mea ideala ar fi de 59 de kg (!). Totusi eu va garantez ca as fi grasa, asta pt. ca am oasele foarte subtiri. Calculatorul nu tine seama de constitutia corpului, una e sa arati ca actrita care o interpreta pe Xena, femeia are o constitutie robusta, osatura puternica, genul sportiv, arata absolut perfect asa cum este si alta e sa arati ca Eva Longoria din "Desperate Housewives ", tipul de femeie cu oase mici, constitutie fragila. Calculatorul va aproxima o greutate ideala fara sa tina seama de toate aceste amanunte.
Calculez si pentru al meu sot si imi arata ca la 1, 85, 33 de ani si 75 de kg asta e greutatea lui ideala...Deci eu ca femeie de 1,67 trebuie sa am 59 de kk si el la 185 e ideal cu cele 75 de kg ale lui....hai ma sa fim seriosi. Eu va dau cuvantul de onoare ca al meu e mai slab decat ar trebui sa fie, nici el nu e genul de barbat solid, lat in umeri cat casa, asa cum si eu eu sunt subtire rau. Bagam in noi cate 7 oameni dar nu asimilam, asta e, eu una m-am resemnat.