marvelon

•  
    • 11 mesaje
    5 Feb 2007, 19:40
    0 0
    buna fetelor. am si eu o probleme. de cand ma stiu sunt cam paranoia si am nevoie de niste cuvinte care sa ma linisteasca. acum 4 luni de zile am inceput sa iau Diane 35, dar dupa 3 luni le-am schimbat pt k nu ma simteam prea bine. imediat dupa pauza de 7 zile am inceput sa iau marvelon. nu imi dau seama exact daca de atunci am inceput sa am migrene sau chiar dinainte. dar, am inceput sa ma ingras vizibil. intr-adevar, am fost si o saptamana la munte unde nu m-am sfiit sa mancanc si am fost si in perioada de examene in care am tot mancat. eu sunt ingrijorata pt ca nu stiu daca m-am ingrasat din cauza pastilelor sau daca am ramas cumva insarcinata. daca menstruatia (sangerarea) mi-a venit normal, la timp, pot sa stau linistita, si sa dau vina pe pastile si faptul k am mancat mult? e posibil dak ai ramas insarcinata in timp ce iei pastile anticonceptionale sa mai iti vina? va rog sa ma ajutati cu un sfat
  •  
    • 3729 mesaje
    5 Feb 2007, 19:54
    0 0
    din proprie experienta pot sa iti spun ca pastilele luate la recomandarea medicului nu ingrasa!
    daca totusi mananci excesiv, te ingrasi...ceea ce e NORMAL!
    daca ai avut menstruatia la timp...nu esti insarcinata...oricum ai fi avut simptome.
    eu zic sa o iei mai usor cu haleala...
  •  
    • 4411 mesaje
    5 Feb 2007, 23:04
    0 0
    Am luat si eu marvelon acum cativa ani,la recomandarea medicului.Ma ingrasasem groaznic,n am banuit ca este de la pilule.Un alt medic m a sfauit sa renunt la ele,sa fac o pauza mai intai si sa iau novynette.In cele doua luni cat am facut pauza am inceput sa slabesc,fara dieta sau altceva.Mergi neaparat la un medic..cred ca trebuie sa le schimbi cat mai curand..

Si oricum las o mai moale cu haleala vorba evei de mai sus
  •  
    • 270 mesaje
    6 Feb 2007, 08:48
    0 0
    pt andreeax..nu ti se pare ca ai slabit de la celelalte pastile (am uitat cum se numesc, nu marvelon)? eu am o prietena care ia..si a slabit destul de mult...marvelon si eu am luat..si DA ma ingrasasem rau de tot
    te pup...si stai calma nu etsi gravida
  •  
    • 11 mesaje
    10 Mai 2007, 23:19
    0 0
    multumesc mult. m-am mai pototlit cu ingrasatul..eram si in sesiune...si as fi facut orice altceva decat sa invat...si logic imi era mai al indemana sa mananc. acum imi pastrez greautatea, desi mai vreau sa slabesc asta e.. imi place sa fiu slaba
  •  
    • 2342 mesaje
    11 Mai 2007, 10:22
    0 0
    Pastilele nu ingrasa. Pur si simplu la unele femei dau pofta de mancare. Daca iti poti controla aceasta pofta de mancare e bine le poti lua in continuare daca nu nu.
    Ce ma ingrijoreaza pe mine sunt migrenele tale. Daca aceste pastile iti dau migrene renunta imediat la ele( scrie si pe prospect daca il citesti cu atentie).
    Eu le iau de 3 ani si nu m-am ingrasat vizibil(2 Kg in 3 ani).
  •  
    • 2342 mesaje
    11 Mai 2007, 10:24
    0 0
    Julica sa stii ca si eu o data m-am ingrasat intr-o sesiune (aveam 10 restante) din cauza stresului. Am pus pe mine 7 kg in 2 luni si de atunci nu le-am mai dat jos. Eu cred ca e de la sesiune si stres nu de la pastile.
  •  
    • 1298 mesaje
    11 Mai 2007, 10:33
    0 0
    eu am luat Diane35 cand vroiam sa raman gravida, la recomandarea medicului. M-am ingrasat. Nu-mi amintesc (sunt vreo 10 ani) daca aveam pofta de mancare accentuata.
    julica, nu vreau sa te sperii, dar mie mi s-a intamplat sa-mi vina ciclul normal o luna, luna urmatoare mult mai putin, a treia luna deloc, si cand m-am dus la medic mi-a dat verdictul "sarcina 3 luni juma". Cumpara-ti un test "barza" ca sa stai linistita.
    edit later: cele doua episoade sunt din perioade diferite
  •  
    • 303 mesaje
    12 Mai 2007, 11:16
    0 0
    postat de: Sabbra la data: 2007-02-05 19:54

din proprie experienta pot sa iti spun ca pastilele luate la recomandarea medicului nu ingrasa!

eheeee! bine-ar fi sa fie asa sabbra. tu esti un caz fericit. mie mi-a dat doctorul , cu analize facute tot, ca si tratament si mai mult m-a nenorocit.

daca te ingrasi de la pilule inseamna ca nu sunt potrivite sau ca ai un dezechilibru in organism. de aceea e bine sa le lasi si sa-ti faci niste analize amanuntite.
  •  
    • 737 mesaje
    12 Mai 2007, 13:34
    0 0
    tu ai zis k ai mancat ceva mai mult. pastilele propriu zise nu ingrasa, decat dau pofta de mancare.
  •  
    • 125 mesaje
    13 Mai 2007, 10:58
    0 0
    Mie mi-a recomandat dr logest si am luat 8 kg.Normal ca ele nu ingrasa..ca nu au multe calorii da dau pofta de mancare la unele persoane.Si..cand simti foamea ce faci?Nu mananci?
    Eu am luat anticonc cred ca in vreo 4 randuri si de fiecare data m-am ingrasat.
  •  
    • 11 mesaje
    23 Mai 2007, 22:24
    0 0
    Ophelia, ceea ce mi-ai zis m-a uimit! eu am luat prima oara Diane35. si le luam tocmai pentru protectie. asa mi-a recomandat medicul... ceea ce mi-ai zis tu...cum functioneaza? ai mai urmat si un alt tratament pe langa Diane35? am o prietena foarte buna care ia de vreo 2 ani (din cate stiu eu) Diane35... stiu ca sunt foarte puternice...de aceea eu am renuntat la ele, dar ce legatura au cu pro sarcina?
  •  
    • 32 mesaje
    11 Apr 2008, 15:23
    0 0
    Buna fetelor!as dori sa va zic si eu ceva in legatura cu anticonceptionalele!am luat o gramada de feluri si am ajuns la concluzia ca pastilele in sine nu ingrasa ele dau pofta de mancare pe care daca stii sa o stapanesti nu ai probleme !si eu mam ingrasat de la pastile de la rigevidon pe urma am mai luat cateva feluri si tot la fel !pana am ajuns si eu la marvelon care nu ma ingrasat deloc !de ce? pt ca ma abtineam de la mancare!asta e parerea la care eu am ajuns!acum iau Jasmine
  •  
    • 10 mesaje
    14 Apr 2008, 11:45
    0 0
    Julica din proprie experienta : 8 kg itr-o luna de la Marvelon!!! Si asta cu verificari facute sa vedem daca nu sunt alte probleme endocrinologice de la care sa se fi intamplat..si nu erau.