Regenon

•  
    • 302 mesaje
    3 Feb 2007, 14:19
    1 3
    Fetelor am luat 5 pastile regenon pana acum dar nu imi taie pofta de mancare.Voua dupa cat timp v-a taiat-o?Il iau cu o frica dupa ce am citit prospectul si ce ati mai scris voi pe aici...Dar m-am saturat de atata grasime , sunca.Sper sa nu o iau razna pana la nunta sau sa pun apoi pe mine mai mult decat inainte.Am zis sa iau cam 6 saptamani si apoi sa iau cate una cand ma apuca vreo foame nebuna dar doar atat.O tipa a luat cam 3 luni ca avea 105 kg si acum are 70.Si a incercat zece mii de diete si degeaba.Asta a fost singurul care a salvat-o!Mi-a zis ca e mai nervoasa cand ia regenon dar ca alte efecte secundare nu a avut.Faza e ca nici nu s-a mai ingrasat.Eu din pacate am 1,67 si 80 de kg.M-as multumi sa scap de 10 kg.Mor pe unele care se plang ca au 5 kg in plus.Eu am dracu 30 in plus d-aia ma risc cu regenonul ca altfel stateam in banca mea.Voi care ati luat ce puteti spune?
  •  
    • 25 mesaje
    3 Feb 2007, 16:05
    2 1
    draga cora daca ai 23 ani nu iti trebuie regenon ci o bataie buna;ai citit reactiile si contraindicatiile ?incearca altceva dar nu chimicale ci plante,VOINTA,incredere ca vei reusi sa slabesti incet si sigur.Pupici.
  •  
    • 302 mesaje
    3 Feb 2007, 16:10
    1 0
    Am 26 de ani dar nu reusesc sa slabesc.Am incercat si am mancat fructe de mi-a venit rau .
  •  
    • 856 mesaje
    3 Feb 2007, 16:29
    0 1
    am 25 de ani,acum un an si noua luniam nascut un baiat de 4.150,iar dupa nastere am ramas cu 86kg,inaltime 1.72.
    acum am 66kg,si am reusit sa slabesc cu foarte mult sport(aerobic)si cu o alimentatie normala.nu am abuzat,nici nu m-am infometat.

nu te amagi cu reductilul,e cea mai mare greseala pe care o poti face.reactiile adverse variaza de la persoane la persoane.asa ca nu ai de unde sa stii ce te asteapta,mai ales cand spui ca te asteapta o nunta.nu te juca cu sanatatea ta.
  •  
    • 2312 mesaje
    3 Feb 2007, 17:41
    0 1
    Regenonul da dependenta de la 3 luni incolo..ai mare grija deoarece daca ajungi sa capeti dependenta e ff grav.In plus iti da anumite dereglari.Of, mai bine citeste topicul cu ana-mia si ai sa intelegi ca una din cauzele aparitiei acestor dereglari e utilizarea regenonului sau reductilului.Sunt niste medicamente nenorocite.Daca tot vrei sa iei macar ia suplimente naturale dar cel mai bine nu mai mananci absolut nimic dupa 18, excluzi dulciurile, fainoasele, orzul, painea si ai sa vezi ca slabesti 1 kg pe saptamana..putin, dar macar nu pui la loc.
  •  
    • 302 mesaje
    3 Feb 2007, 21:46
    1 0
    eu nu prea mananc dupa ora 17 si apoi nici paine nu mananc.Dar nu stiu de ce in ultimii 4 ani m-am ingrasat 25 de kg.Adevarul este ca ai mei sunt slabi amandoi deci eu nu prea am cu cine sa seman dar asta e.
  •  
    • 25 mesaje
    4 Feb 2007, 16:52
    0 1
    eu am slabit 14 kg.cu regim +xenical dat de dr.endocrinolog;aveam tensiune 19/8,chiar 20/11.mi-afost greu sa tin regim mai ales sa maninc 4 mese/zi,ultima la 18 si sa fac bicicleta(uscam rufele pe ea,saua mi se parea prea dura)dar mi-am zis ca daca nu am vointa am sa mor si ramane copilutul singur.acum nu prea mai am bani de xenical si iau tinctura de fructe de soc.am slabit 2kg.in 2 saptamani.incearca si tu.ai sa te simti mai bine decat in orice cura;iti dexintoxifica organismul si nu-i nici scump.
  •  
    • 275 mesaje
    4 Feb 2007, 16:58
    0 1
    tinctura de fructe de soc ajuta?
  •  
    • 2312 mesaje
    4 Feb 2007, 18:20
    0 0
    Pe mine nu m-a ajutat tinctura.Cora, ca sa slabesti trebuie: ultima masa la ora 18, cam 1000 kcal/zi, la micul dejun poti manca si carbohidrati, ex: iaurt sau lapte 0,1 cu cereale dar fara zahar, cele integrale de la plafar sunt bune, pranz friptura la gratar cu salata sau legume..dar fara cartof, mazare, fasole uscata, porumb..deci doar legume ce nu contin carboh, la cina fructe(mere, portocale, gref, kiwi..nu in cantitati mari), sau ceva usor.Deci trebuie sa excluzi total zaharul, dulciurile, painea, fainoasele, orezul.Eu una asa am reusit sa slabesc..cam 1 kg pe saptamana si de obicei duminica mai fac exceptii..ceea ce nu e deloc bine.
    Ca sa slabesti trebuie sa renunti la acele alimente care ingrasa, nu doar sa le excluzi "aproape total".
  •  
    • 1 mesaje
    5 Feb 2007, 11:19
    0 1
    Si eu am luat Regenon si tipam la toata lumea din cauza nervozitatii pe care mi-o dadea.E drept ca nu aveam pofta de mancare si stateam o zi intreaga cu 1 ou fiert si o rosie dar mi-a fost teama sa mai iau din cauza ca e posibil ca dupa ce le termini sa pui mai multe kg pe tine.Am reusit sa slabesc intr-o luna 12 kg prin regimul danez si cu ajutorul fetelor de la un salon de remodelare din vitan http://www.stillbeauty.ro/
    bafta mare!
  •  
    • 117 mesaje
    5 Feb 2007, 16:41
    0 0
    Cora23, parerea mea e ca ai probleme endocrine daca te-ai ingrasat asa de mult la varsta ta. Ai consultat un medic endocrinolog? Daca esti din Bucuresti e si pacat sa nu te duci la Parhon! Apoi mai e un aspect (dar sia sta tot bazat pe dereglari endocrine) s-ar putea sa nu poti metaboliza anumite mancaruri. Poate ai tendinta de a manca mezeluri, cascaval, chiar si gol, poate mananci prea repede, poate prea sarat, sunt multe aspecte de luat in calcul. Si ai dreptate, trebuie sa faci ceva cu kg in plus acum, inainte de a face un copil, apoi iti va fi mult mai greu.
  •  
    • 302 mesaje
    6 Feb 2007, 19:24
    0 0
    Fetelor , mie nu imi taie pofta de mancare regenonul asta de nici o culoare.Am luat de vineri in continuu si nici un efect in afara de faptul ca beau apa cam multa ca mi se cam usuca gatul atata tot.
  •  
    • 1562 mesaje
    6 Feb 2007, 19:32
    1 1
    pai nu mai lua! consulta un medic! sunt nenorocire pastilele astea!
  •  
    • 302 mesaje
    7 Feb 2007, 17:19
    0 0
    Ajutor!!! Am luat 16 pastile regenon si nu imi taie pofta de mancare.Ce dracu am? Am inteles ca daca nu isi fac efectul dupa 3-4 zile sa le intrerup.Voi ce ziceti cele care ati luat?
  •  
    • 1562 mesaje
    7 Feb 2007, 17:28
    0 0
    nu mai lua....chiar daca nu au efect de slabire(la tine), o poti da in altele! sunt extrem de periculoase.
  •  
    • 94 mesaje
    7 Feb 2007, 19:58
    1 1
    mama mama! cand aud de regenon chiar imi vine sa iti dau o bataie buna!!eu aproape am intrat in coma de la regenon(nu mancasem nimic pt ca iti taie pofta de mancare si am baut un pahar de vin si unul de tarie ) numai eu stiu ce am patit nici nu stiam pe ce lume sunt am vomitat si m-au gasit in baie niste prietene si nici doi baieti nu m-au putut ridica de jos.NU MAI LUATI FETELOR REGENON CA SUNT CONVINSA CA NU TR SA SLABITI MULT. EU FAC MISCARE DE 3 ORI PE SAPT SI INCERC SABEAU MULTA APA SI....GATA CU PASTILELE DE SLABIT SUNT FFFFF PERICULOASE.O ALTA PRITENA MI-A SPUS CA CINEVA SI-A PIERDUT MEMORIA 2 SAPT (NOROC CA SUTUL EI STIA DE PASTILE SI A DUS-O LA SPITAL SI I-A FACUT SPALATURI )DAR TOT 2 SAPT ERA DISPERAT(EA A BAUT CAFEA DESI NU SE RECOMANDA)
    LASATI PROSTIILE SI ALEGETI ALT MOD DE A SLABI!
  •  
    • 2312 mesaje
    7 Feb 2007, 20:12
    0 0
    da, si eu am luat si norocul meu a fost ca nu mi-a mai dat fara reteta.Cele mai nenorocite pastile, ar trebui sa nu se mai prescrie.
  •  
    • 982 mesaje
    7 Feb 2007, 22:36
    0 0
    uf, dela tinctura aia de soc nu am reusit decat sa ma ametesc.
    Luam pe la ora 18:00 si la 19:00 aveam aerobic asa ca ma duceam pe sapte carari pana la sala.
  •  
    • 302 mesaje
    12 Feb 2007, 19:04
    1 0
    Fetelor, am luat o folie de regenon adica 30 de pastile si nu mi-a taiat deloc pofta de mancare si nici de slabit nu am slabit.Cat despre sanatate momentan nu am nimik.Nu stiu de ce nu are efect si la mine.As fi vrut si eu sa slabesc pana la cununia mea dar se pare ca nu pot.Asta e!Voi ce ziceti sa mai iau o folie?
  •  
    • 1562 mesaje
    12 Feb 2007, 19:09
    1 3
    tu glumesti????????
    cum sa mai iei daca nu au avut efect?????
    mai bine te apuci de sport si de un regim!!!! iti putem da idei....si asa slabesti garantat si sanatos!