sala? ce pot face pentru...

•  
    • 412 mesaje
    2 Feb 2007, 20:47
    0 0
    vreau sa merg la sala.. dar nu stiu pe ce ash putea opta.. gimnastica in apa.. fitness..aerobica... am celulita cu carutza... picioarele groase... si oleak de soldurele.. si oleak de burtika.. deci??? unde sa merg si ce sa fac? spuneti`mi pls fetele care au facut si au avut rezultate... pupu mare
  •  
    • 856 mesaje
    3 Feb 2007, 09:39
    0 0
    toate sunt eficiente daca iti plac,si te tii de ele.din ce stiu eu,aerobicul,pe care il practic si eu,te slabeste,te modeleaza,dar in timp mai lung.
    fitness-ul mie personal nu imi place,nu e genul meu sa trag de fiare.dar e si el eficient.
    ramane alegerea ta...
  •  
    • 2312 mesaje
    3 Feb 2007, 09:59
    0 0
    Celulita e o problema grea.De obicei respectivele celule se formeaza la pubertate, fetele care in acea perioada sunt obeze vor avea mai tarziu "celulita" cel mai probabil..
    Ceea ce putem noi face e sa micsoram volumul acelor celule..nr lor va scade doar prin lipoaspiratie.Asta e destul de greu, f greu..Poti practica joggingul, aerobicul, inotul, vezi ca am citit pe aici ca dupa sport tre' sa te freci cu malai sau zat de cafea, pt deschiderea porilor si apoi sa aplici crema anticelulitica, binenteles prin masaj.vezi ca sunt perii de masaj pe piata.(ca sa nu te torturezi singura)
  •  
    • 412 mesaje
    3 Feb 2007, 16:38
    0 0
    mc)) da nu mai am sanse cu cremele... ii prea avansata... zic yo cu un regim de viata sanatos si spor reusesc.. va pupacesc..
  •  
    • 235 mesaje
    6 Feb 2007, 18:58
    0 0
    ... as adauga: elimina cola si alte bauturi asemanatoare, bea neparat cel putin 2 l de apa plata pe zi, maninca fructe multe si... succes!
    Kisses,
    Bea