HOODIA DIET-MAX / PRODUSUL DIN CACTUS CA
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
2 Feb 2007, 13:330 0Daca face furori la Hollywood noi de ce nu l-am putea avea???? Cea mai revolutionara planta pentru slabit!!!! Ingredientul Activ din Hoodia Gordonii, molecula cunoscuta sub numele de P57, copiaza efectul pe care glucoza il are asupra creierului creand senzatia de satietate. Hypothalamusul din creier controleaza apetitul. Atunci cand mancam, nivelul glucozei din organism creste. Odata cu cresterea acestuia, Hypothalamusul trimite trimite un semnal pentru a ne face sa incetinim si sa si sa ne oprim din mancat. Molecula din Hoodia Gordonii, P57, creeaza acealsi semnal ca si glucoza, Hypothalamusul este indus in eroare si incepe sa trimita mesajele de satietate cu implicatiile sale.Hoodia Gordonii - planta care seamana cu un cactus a fost folosit de catre indigenii din Africa de Sud de multe generatii. Prin experienta si folclor ei au descoperit faptul ca aceasta planta taie pur si simplu apetitul si setea, fiind un suport ideal pentru calatoriile lor lungi de vanatoare. In plus fata de ingredientul acestei plante miraculoase s-a mai adaugat in aceste pastile un amestec sinergetic de ingredinete theromgenice pentru a obtine una dintre formulele cele mai unice si potente in slabire existente pe piata internationala in ziua de azi.Ingrediente; Hoodia Gordonii, Guarana (seminte), Gymnema Sylvestris, Phosphatidyl serine 20%, Chromium Polynicotinate. Cautati mai multe informatii despre Hoodia pe Internet si convingeti-va inainte de a va decide sa licitati.
ACUM SI IN ROMANIA. PUTETI CERE INFORMATII SAU COMANDA HOODIA DIET-MAX LA ADRESA DE EMAIL yourhealth@pharmacy.la
PRETUL UNEI CUTII ESTE DE 120 LEI PLUS 8 LEI TRANSPORTUL CARE SA VA FACE PRIN POSTA ROMANA CU PLATA RAMBURS.
NU PIERDETI OCAZIA!!! -
2 Feb 2007, 13:37shrink4ever BESHI !!!! Numai cand itzi vad nick-ul imi vine sa te iau la palme prmovatzi subsatantze si medicamente care omoara fetele astea doar am vazut toate cat se chinuie acum si cum sunt facute praf . Nu avetzi constiintza !
-
2 Feb 2007, 18:30uite ca o sa pierdem "ocazia " de data asta. mai lasa-ne cu porcariile astea " naturale". sunt destule fete pe forumul asta care au ramas cu sechele de la "pastile naturale foarte eficiente"
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness