Uf, celulita!....

•  
    • 100 mesaje
    1 Feb 2007, 15:37
    0 0
    Voi cum ati scapat de celulita?Eu am 1.60 si 45 de kg, ceea ce e normal, cred eu.Si totusi am un strat de celulita pe fund si coapse.Am inceput sa fac aerobic (singura, acasa; nu-mi permit la sala), cate 45 min/ de 2 ori pe saptamana?Sa fie suficient?
    In creme nu prea am incredere...
    Ca alimentatie, ce ar trebui sa evit?
    Multumesc.
  •  
    • 3729 mesaje
    1 Feb 2007, 16:30
    0 0
    pentru celulita nu e musai nevoie de regim...sportul este oricand binevenit, dar la 45 de kg, esti deja slabuta!
    te sfatuiesc sa-ti cumperi gel de dus abraziv (ex. cel de la avon planet spa, cu masline) si o manusa anticelulitica...faci dusi, masezi bine,bine,bine si apoi dupa dus iti dai eventual cu o crema de corp anticelulitica...sa stii ca si acestea functioneaza daca le combini cu gelul de dus...si iti recomand cu caldura cat mai mult masaj posibil!
    rezultatele sunt grantate!
  •  
    • 2191 mesaje
    1 Feb 2007, 16:40
    0 0
    citeam pe aici,pe eva..de "impachetari" cu supliform si folie alimentara..si sa dormi asa..e buna metoda aceasta?
    si eu am...va dau daca vreti

dar despre vergeturi..cine poate sa-mi spuna ceva? in afara de faptul ca raman cu ele citisem undeva,ca cele rosiatice..se pot trata..(mi-au aparut pe coapsa dreapta cateva vergeturi si sunt inca rosiatice..si arata urat..ca pe stangul n-am..si nu da bine ochiului doar intr-o parte )
  •  
    • 120 mesaje
    1 Feb 2007, 20:32
    0 0
    daca a folosit cineva crema extraforte de la ardes, cea care se presupune ca are efect termogenic... spuneti-mi exact cum se manifesta la voi dupa ce va masati. Cand am inceput sa folosesc crema intr-adevar mi se inrosea pielea in timpul masajului si senzatia de caldura persita destul de mult dupa.. insa acum, dupa o luna jumatate de folosire pielea mea nu mai reactioneaza, nu se inroseste decat in zonele de pe margine unde nu am masat, zona masata ramane alba si sincer nu se prea vad efectele acestei creme "miraculoase" cum a fost adesea recomandata pe acest forum, dimpotriva mi se pare ca celulita a recidivat. E drept ca de sarbatori nu ma mai facut atata miscare ca de obicei, dar nici nu am exagerat deloc cu mancarea insa tot am castigat in centimetri pe coapse
  •  
    • 309 mesaje
    2 Feb 2007, 09:09
    0 0
    paula_d, eu am un centru de slabire unde folosim la masaj crema extraforte Ardes. In primul rand vreau sa-ti spun ca nici o crema nu este miraculoasa, masajul in sine fiind cel mai important. De crema insa nu pot spune ca nu sunt multumita, ba chiar e cea mai buna dintre toate pe care le-am incercat pana acum.
    Intr-adevar, dupa folosiri mai multe pielea se obisnuieste si nu te mai inrosesti asa tare sau poate chiar deloc. Asta nu inseamna ca nu actioneaza.
    Ai putea incerca totusi sa o aplici dupa dus si sa faci inainte de aplicarea cremei o exfoliere cu crema speciala de gomaj sau cu malai/tarate grau/zat cafea. Porii se vor deschide si crema va actiona mult mai bine.
    Sper ca am putut fi de ajutor.
    Toate cele bune!
  •  
    • 120 mesaje
    2 Feb 2007, 09:59
    0 0
    multumesc de raspuns, eu de fiecare data fac dus inainte de masaj... voi incerca insa si o exfoliere inainte