M-am pus serios pe regim ...help
-
0 0de o saptamana tin regim si ma duc zilnic la aerobic de doua ori pe saptamana la masaj anticelulitic o data pe saptamana la sauna si uneori fac si fitness am 19 ani 1.58 si 60 de kg oare in 5 luni am sanse sa ajung slabuta daca o tin tot asa? in saptamana asta am slabit 3 kg dar totushi ma indoieli lus ca e prima oara cand chiar sunt decisa ....pana acum am mai avut tentative dar ...intr-un fel sau altul am renuntzat ....sper sa nu para stupid topicul meu dar chiar vreau sa slabesc mai ales ca in vara trebuia sa merg la nishte petreceri importante pt mine ....astept raspunsurile voastra si daca aveti si sfaturi sau idei de mancaruri dietetice va astept cu nerabdare multumesc anticipat va pup pe toate si va doresc cat mai multe kg in minus
-
In 5 luni ai timp din plin sa ajungi sa arati asa cum iti doresti, chiar intr-un mod sanatos. Excesele nu au ajutat niciodata. Daca tu faci sport, masaj, sauna , dieta, cred ca esti pe drumul cel mai bun.
Ahhh...de as avea si eu ambitia asta. Dar cat te costa toate abonamentele astea?
Eu de ieri am inceput masajul si dieta, Monitgnac, sper si eu ca pana in vara sa fie ok.Sa ne tii la curent cu progresele!!! Si ia zi ce petreceri te asteapta
-
pai nu ma costa extrem de mult chiar am gasit un loc unde au preturi okde exemplu la masaj nu am abonament platesc 1 milion pe saptamana cu tot cu sauna adik fac martzi o ora de masaj apoi mai fac vineri o ora de masaj si dupa fac sauna cat rezist adik nu e pe timp
petrecerile acum nush poate o sa vi se para ceva banal dar pt mine sunt foooarte importante ....in prinum rand e banchetul meu de clasa a 12-a si apoi e o nunta numai ca eu sunt innebunita dupa nuntzi si nu prea am parte de ele asa ca de asta am de gand sa ma bucur din plin
ce sa va mai zic eu o tin cu regim si aerobic zilnic si masaj sauna bla bla de 2 saptamani vointa vad ca am cu regimul m-am obisnuit ....va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns si ca suntetzi alaturi de mine va tin la curent aaa si uitasem de abonamentul nelimitat la sala si aerobic pot sa fac oricat si de 2 trei ori pe zi e chiar nelimitat si e 1 milion 300
va pup fetele si sa aveti o zi cat mai frumoasa -
Si pentru mine banchetul de a 12-a a fost "marea petrecere" . Faceam abdomene si exercitii seara in camera proprie
Ceva rezultatea am avut, dar avand in vedere ca dieta nu tineam si ciocolata e pentru mine ca aerul nu au fost chiar rezultatele asteptate.
Hmmm...tre sa gasesc si eu ceva care sa ma motiveze, ca ma rotunjesc pe zi ce trece in ritmul asta. -
Hendonisa din ce oras esti? Mie mi se pare mult de tot un milon pe saptamana.Si cati ani? Sauna nu merge la orice varsta sa stai cat poti asa un pic ca apoi se obisnuieste organismul sa elimine apa numai la sauna si te vad eu.Si masaj cate minute sedinta?Neaparta 2 litri de apa ca fara platesti degeaba masajul.Stiu fiindca in rom am muncit intr-un centru de frumusete.
O zi buna -
masajul sedinta tine o ora si costa 350 000 tinand cont ca fac de 2 ori pe saptamana dau 700 000 si sauna e 200 000 adik 900 000 pe saptamana ...un milion
am 19 ani dar am inteles ca sauna e chiar foarte sanatoasa si cu lichidele well ma chinui sa beau doi litri pe zi de cele mai multe ori reushesc ...sunt din bucureshti ... ginxy pe mine ma motiveaza mai multe lucruri de exemplu ador corsetele dar niciodata nu am putut purta din cauza burticii si spatelui la mine grasimea se pune im partea superioara adik pe burtik si pe spate pe maini si uite asa acum visez la corsete
apoi e antrenoarea care are 30 si ceva de ani are un copil si arata bestial si a avut probleme cu glanda si a slabit de la 80 de kg avand 1m 60 si ceva pana nush sa zic cate kg are dar arata superb
deci se poate deci voi reushi si eu
-
mai sauna nu e chiar atat de extraordinara pe cat se spune... elimina apa din corp si poate duce la deshidratare, dar nu elimina grasimea. citisem undeva ca celulele grase nu dispar nicaieri nici prin dieta nici prin sport, dar isi maresc sau scad volumul in functie de dieta si sport. singura cale de "eliminare" a celulelor grase este lipoabsorbtia.
ai grija cu sauna pls!
ce fel de regim tii? -
pai oricum nu stau f mult asta e sauna dinaia in care stau cu capul afara si stau in jur de 15 minute 20 maxim adik stau cat rezist si fac doar o data pe saptamana ... oricum o sa ma interesez nu as vrea sa patesc ceva si acum intrebare legata de regim daca imi poate zice cineva tocmai mi-am facut ceva de papa si nush daca e ok mi-am pus o lingurita de masline intr-o olita am "calit" ceapa in ea u ciuperci si cateva cubulete de sunca de praga si marar am lasat-o la fiert si vreau sa pun un iaurt dietetic peste ... nu cred ca are foarte multe calorii nu?
-
redeea tin un regim cat se poate de sanatos nu mananc deloc paine zahar grasimi prajeli doar uneori cand imi fac ceva gatit calesc ce e de calit intr-o lingurita da lingurita adik asa f putin ulei de masline in fiekre dimineatza mananc cereale fitness cu laptic da nu in cantitate mare ca shtiu ca ingrasa un castronel la pranj mananc ce am chef adik spanac gratar de pui ciupergi varza salata peste in functie de ce am chef in ziua respectiva apoi seara adik pana in ora 6 un iaurt dietetic sau o portie mica de mancare saraca in calorii si beau doi litri de apa pe zi adik ma chinui sa beau si ocazional suc de fructe natural facut in casa bineinteles ca nu beau sucuri din comert sau alte chimicale
-
iar cerealele fitness am impresia ca au zahar daca vrei sa papi cereale manaca din alea simple naturale (fulgi de ovaz)si fructele mananca-le dimineata, la pranz papa ceva carnita cu legume iar seara ar fi bine sa te axezi doar pe carnita intre mese poti rontai migdale crude, alune de padure crude au grasimi bune daca sunt crude si nesarate ... si sunt si foarte indestulatoare
-
in timp voi renunta definitiv dar inainte mancam orice nu aveam ora nu nimic deocamdata macar luna asta e perioada de acomodare dupa care o sa renunt da oricum eu nu mananc prajeli adik am inteles ca o lingurita de ulei de masline pe zi e chiar sanatos iar la lactate nu am cum sa renunt pt ca am lipsa de calciu si trebuie sa fie acolo ...nu? uite daca ai idei de mancaruri pe care sa mi le fac eu sunt cam in pana de idei mai ales ca sunt o persoana gurmanda si pt mine e o mare reusita ca pot manca putin si fara bombele calorice adik paine cartofi zahar si altele de genul ...
-
Eu in ceea ce priveste sauna sunt de acord cu Redeea, mai intreaba si tu pe nenea doctor vezi daca la tine e ok eu una nu am voie.Celulita trece, dar..........trist e ca reapare daca ne lasam de treaba .Secretul celulite care dispare e apa .Apa , apa si iar apa. Faci si miscare ? Un pic macar.E foarte important sa nu bei deloc sucuri din comert ,nici ice tea.Eu imi fac gomaj o data pe saptamana cu faina de malai si albus de ou . Mai sunt foarte bune impachetarile . Iei o crema ieftina anticelulitica te masezi tu asa cat sa intre crema , vreo 5-10 min si apoi pui folie si stai max 3 ore.Cati ani aveti ? E bine daca tineti regim sa faceti masaj si la fata , decolteu , bust .
Toate bune! -
uleiul de masline e bun dar pe salata; hai sa iti dau exemple de mancaruri care imi plac mie si sunt ok - dimineata - omleta cu : oua, branza de oaie sau capra, spanac si sunca de vita si condimente naturale de pizza de la fuchs( naturale adica fara potentiatori de gust si alte rahaturi) sau foarte rar iaurt gras cu fulgi de ovaz, sau morcovi cruzi, grepfruit, portocala sau mandarina, sau ton cu fasole verde si condimente si masline.