Da, poti sa mananci zilnic. Eu pun o lingurita la salata. Stiu ca este indicat in curele de slabire deoarece are un IG (indice glicemic) scazut - (vezi cartea lui Monti). In plus previne bolile cardio-vasculare. Asa ca, pofta buna.
si extern? cat de des sa il folosesc? poate inlocui crema hidratanta pt totdeauna? mie mi se pare o forma de hidratare mult mai naturala decat cea cu creme din amestec de chimicale...dar nu sunt convinsa...
si extern? cat de des sa il folosesc? poate inlocui crema hidratanta pt totdeauna? mie mi se pare o forma de hidratare mult mai naturala decat cea cu creme din amestec de chimicale...dar nu sunt convinsa...
extern: Pe fata, nu stiu, nu-l folosesc. In schimb eu il folosesc pe par. Ma ung cu ulei de masline, infasor parul cu un prosop si stau 1, 2 ore depinde cat am chef. Dupa, ma spal normal cu sampon si balsam. Uleiul de masline face parul matasos.
nu vad de ce sa nu poti inlocui crema pentru totdeauna cu uleiul de masline, e cu adevarat natural, toate cremele, chiar si cele mai fine si mai scumpe, au o groaza de chimicale in ele.
uleiul de masline este bun si pentru parul deschis la culoare, caci citisem undeva ca numai pentru cel inchis ar fi recomandat, adika ar da rezultate ?!