ANTI -ANA/MIA

•  
    • 2312 mesaje
    30 Ian 2007, 12:16
    0 0
    Fetelor, hai sa ne mobilizam un pic, va rog!
    Ati citit postarea Pro ana/mia?
    Ce parere aveti?Mie nu-mi vine sa cred.
  •  
    • 2312 mesaje
    30 Ian 2007, 12:19
    0 0
    ia priviti ce "mod de viata".
    http://photo.xanga.com/skinny_reality/3e02f101798173/photo.html
    sau:
    http://photo.xanga.com/skinny_reality/17b5e101798052/photo.html
  •  
    • 54 mesaje
    30 Ian 2007, 12:23
    0 0
    lol

daca m-ai venea ai stii ca nu ma paste pericolul de asa ceva, am "doar" vreo 30 de kg peste greutatea normala
  •  
    • 2312 mesaje
    30 Ian 2007, 12:25
    0 0
    Sa inteleg ca esti anti-ana/mia?
    Nu de alta dar intrebarea asta era..eu caut persoane care sa gandeasca asa, ca de aia am deschis topicul.
  •  
    • 54 mesaje
    30 Ian 2007, 12:26
    0 0
    nu sunt anti din moment ce am initziat celalat topic unde spuneam ca sunt/ vreau sa fiu pro-ana. doh
  •  
    • 303 mesaje
    30 Ian 2007, 12:28
    0 0
    oana, te sustin.
    mi se pare dramatic ca sunt persoane care isi asuma riscurile ce decurg dn acest " mod d viata". mi se pare dramatic faptul ca tot mai multe fete tinere vor sa slabeasca in acest mod, incurajate de lumea in care traim, in care trebuie neaparat sa fii super skinny ca sa fii acceptat.
    e strigator la cer ca persoane normale cu ceva carnita pe ele, nu obeze deja au probleme in a-si gasi haine in magazine.

e pacat ca acese persoane nu se trezesc la realitate chiar si dupa ce s-au facut publice cazuri de decese datorate anorexiei.

TREZI-TI-VA! DACA NU REALIZATI CA NU ESTE BINE CE FACETI VETI MURI!
  •  
    • 2312 mesaje
    30 Ian 2007, 12:32
    0 0
    pai daca esti pro..eu nu prea inteleg pana la urma ce vrei?Simpatizanti?Tu nu ai nevoie de simpatizanti ci doar de un psiholog.
    Sincer, vroiam sa ma iau de tine dar nu stiu daca e cel mai bun mod de a reactiona.Tu chiar ai o problema iar daca noi te criticam nu cred ca vom schimba ceva din mentalitatea asta.
  •  
    • 303 mesaje
    30 Ian 2007, 12:32
    0 0
    alizee, nu acesta este solutia. mai bine sa ai niste kg in plus decat sa te nenorocesti in incercarea de a le da jos.
    majoritatea fetelor de pe acest forum au probleme cu greutatea. dar nu am auzit pe nimeni sa vrea sa slabeasca prin aceste metode. toate incercam sa slabim sanatos cata de cat si ne sustinem reciproc.

sper ca topicul tau sa fie doar o pacaleala , cum au mai fost.
  •  
    • 2312 mesaje
    30 Ian 2007, 12:34
    0 0
    E viata ta pana la urma, da, vei slabi..daca nu cumva mori pana sa ajungi la greutatea dorita.De fapt asta vrei?Sa ajungi la o anumita greutate sau doar o privesti ca pe o conbditie ce iti va asigura fericirea?
  •  
    • 2312 mesaje
    30 Ian 2007, 12:42
    0 0
    Ai sa realizezi dupa ce vei reusi sa dai acele kg jos faptul ca "metoda" ta da dependenta.Of, simt ca vorbesc la pereti, asa ca ma opresc aici.Oricum, te rog din suflet, daca ai posibilitatea du-te si consulta un psioholog!Nu trebuie sa fii convinsa ca ai nevoie de el in schimb trebuie sa te gandesti ca meriti aceasta sansa.
  •  
    • 54 mesaje
    30 Ian 2007, 12:48
    0 0
    Si psihologul ala o sa ma si faca sa slabesc vreo 30-35 de kg sa arat si eu a om ? Just asking
  •  
    • 2312 mesaje
    30 Ian 2007, 13:01
    0 0
    Nu, doar o sa te faca sa intelegi ca problema este modul cum gandesti.De ce zici ca nu reusesti sa slabesti orice ai face?Ce ai facut mai precis si n-ai slabit?
  •  
    • 303 mesaje
    30 Ian 2007, 13:02
    0 0
    alizee am citit acum pe topicul tau ca ai nimai 15 ani. e pacat sa gandesti asa la varsta asta. mai ai cativa ani de crestere si corpul ti se va schimba. nu ai idee cat de rau iti poti face. daca era atat de simplu sa slabesti prin vomitat sau laxative de ce crezi ca toata lumea se orienteza spere metode " demodate, grele" cum ar fi dieta si sportul?

de ce nu ceri ajutorul unui psiholog? el te va ajuta sa te impaci cu corpul tau mai intai si apoi poti slabi sanatos. du-te la un nutritionist. asa poti slabi fara probleme.

cate kg si cm ai?
  •  
    • 54 mesaje
    30 Ian 2007, 13:05
    0 0
    eu nu mai scriu la topicul asta, voi scrie la cel deschis de mine. Nu am de ce sa ma explic dar nu am de gand sa vomit si am de gand sa fac sport.
  •  
    • 2312 mesaje
    30 Ian 2007, 13:06
    0 0
    Euaili, incearca sa te pui in locul ei!Cred ca numai asa o putem ajuta.
    Hai, Alizee, spune-ne, care-i of-ul?
  •  
    • 303 mesaje
    30 Ian 2007, 13:06
    0 0
    exact, ce ai facut sa slabesti si nu ai reusit? stii ca la varsta asta hormonii o iau putin razna si iti pot provoca cresteri in grutate? sunt o gramada de factori care pot duce la ingrasare si efectel lor nu pot fi indepartate prin metode extreme.
  •  
    • 303 mesaje
    30 Ian 2007, 13:10
    0 0
    scuze daca am fost prea dura. pur si simlu imi pare rau sa vad o copila de 15 ani gandind asa. si desigur ca vreau sa o ajutam.
  •  
    • 85 mesaje
    30 Ian 2007, 14:05
    0 0
    Buna Alizee

O fosta prietena de-a mea a slabit 30 de Kg in aproximativ 1 an tinand dieta Montiganc...
    Te rog intra pe subiectele legate de aceasta dieta si citeste..nu pretind ca e cea mai sanatoasa dar macar emult mai ok decat orice Ana sau Mia..

Si eu am avut mereu probleme cu greutatea..treptat am scapat de ele..dar nu stiu, inca ma simt grasa, si inca intru in panica ori de cate ori cantarul arata cateva Kg in plus.

Tin Monti de vreo 3 saptamani, cat de cat...adika nu respect toate regulile sau le respect aproximativ..si totusi am reusit sa slabesc 3 Kg, fara sa ma abtin de la altceva decat fast food si mancand o ciocolata neagra pe zi.

Incearca altceva te rog, inainte sa faci ceva asa de extrem si de periculos ptr sanatatea ta.

Daca vrei sa vb, eu sunt alaturi de tine si, crede-ma te inteleg, si eu am avut 20 de Kg peste greutatea normala.

Te pup si multa bafta!
  •  
    • 1562 mesaje
    30 Ian 2007, 15:59
    0 0
    ALIZEE, tu nu esti nici pro ana, nici pro mia.... tu vrei sa slabesti, atata tot!!!
    iar ceea ce vrei tu se poate realiza si altfel.....nu, neaparat prin infometare...si in plus nici nu iti afecteaza sanatatea!
    tu inca nu ai simtit pe pielea ta, efectele adverse...sa dea domnu' nici sa nu ajungi in situatia aia. te rog sa te mai gandesti! poti slabi frumos si sanatos si mancand!
  •  
    • 32 mesaje
    4 Feb 2007, 01:25
    0 0
    eu ma alatur fetelor, dar in ce consta actiunea? eu am fost... nu cunosc termenul de specialitate...am slabit prin vomitat,nu am slabit mult...mai repede au aparut efectele adverse. dar m-am oprit cand sistemul digestiv a luat-o razna, la un moment dat nici nu mai trebuia sa imi provoc voma trebuia numai sa ma gandesc si vomitam ca la comanda. dupa aceea ameteli de efort fizic poti sa uiti pt intotdeauna, daca te fortezi un pic mai si lesini.
    si totusi iti afecteaza si viata sociala...daca esti la scoala sau la servici te duci la baie ... te furisezi, te intreaba toata lumea de ce ai plans can-colooo... ,trebuie sa ai la indemna cele mai mentolate gume de mestecat (sau cele mai bune scuze pt a evita o discutie cu cineva) pt respiratia infecta de care nu mai scapi niciodata cat timp esti adepta.

si mai sunt multe dezavantaje.

problema e ca aceste fete nu sunt bine documentate sunt si naive si cum a si bine spus cineva ca sunt la varsta la care hormonii stau sa explodeze si nu se gandesc decat la fizic(in majoritatea cazurilor).

hai ca va mai las si pe voi