apa plata cu lamaie ajuta la slabit?

•  
    • 270 mesaje
    27 Ian 2007, 14:46
    0 0
    asta e intrebarea mea de baraj am nevoie sa slabesc un kil jumate in vreo 2 sapt si pe langa faptul ca fac pilates de2 ori pe sapt si nu fumez,nu beau alcool si sucuri dulci,nu mananc mezeluri si incerc cat pot sa ma mai limitez la dulciuri..ah si beau si 2 cani de ceai verde pe zi, m am gandit sa beau si apa cu lamaie in speranta ca ma va ajuta.voi ce parere aveti,e frectie la picior de lemn sau chiar da rezultate? multumesc
  •  
    • 622 mesaje
    29 Ian 2007, 19:29
    0 0
    Ca sa slabesti tb sa bei 2/3 l cu sau fara lamaie.Eu am baut fara si am mancat mai putin...iar dupa ora 18.00h nu am mai mancat deloc...poate doar un mar...dar in general...am tras cu apa, cand imi era foame apa si iar apa, asta dupa ora 18:00 si nu numai.Incearca sa nu papi mult adica sa te ridici un pic flamanda de la masa.In rest ..bea multa apa, nu sucuri sau altceva.
  •  
    • 270 mesaje
    30 Ian 2007, 08:09
    0 0
    merci de raspuns eu oricum de cativa ani nu mai mananc dupa ora 17 nimic si sucuri nu mai beau de un an juma si asa cum ai spus si tu cand da ocoale foame,o sting cu apa si iar apa numai ca eram curioasa daca in afara de efectele bine cunoscute lamaia te ajuta si sa topesti ceva sunculite nedorite.merci inca o data!
  •  
    • 2 mesaje
    30 Ian 2007, 08:49
    0 0
    si cat ati slabit / perioada de cand nu mai mancati dupa 17 - 18? intreb pt. ca si eu am inceput de o saptamana si sunt curioasa cand apar si rezultate.

oricum ideea e ca ma simt mult mai bine, mai usoara si mai vioaie dimineata, deci indiferent de kg pierdute merita.

ca sa raspund si la intrebarea cu apa cu lamaie, mama mea a baut dar din alte motive, nu de slabit, si a dat jos cam 4 kg in 2-3 luni, nu mai retin perioada exact. deci nu stiu daca functioneaza pe termen scurt.
  •  
    • 303 mesaje
    30 Ian 2007, 11:03
    0 0
    eu cred ca fara o dieta de bun simt si fara sport degeaba bei toate lamaile din lume. eu beau zeama a doua lamai pe zi dar nu in scopul precis de a slabi, ci pentu detoxifierea organismului si pentru ca faca sport si e bine sa bei dupa ce faci. dar sincera sa fiu nu am slabit spectaculos de cand beau lamaia.
  •  
    • 3 mesaje
    30 Ian 2007, 11:27
    0 0
    eu nu am baut apa cu lamaie ci sucul d ela lamai...am facut o cura de lamai de genul: in prima zi sucul de la o lamaie, a doua zi sucul de la 2 lamai si tot asa pina in a 7a zi cu sucul de la 7 lamai ...apoi mergi in sens invers...a 8a zi sucul de la 6 lamaii, pina ajungi iar la o lamaie...tot acest suc il consumam dupa ce mincam masa principala a zilei pt a nu avea probleme cu stomacul mai tarziu ... nu m-am cantarit sa vad cat am slabit dar ma simteam mult mai bine si au disparut si cativa centimetri ... mie imi taia pofta de mincare dar la o prietena de`a mea a avut efect invers: i-a crescut pofta de mincare...acum presupun ca depinde de organism
  •  
    • 270 mesaje
    31 Ian 2007, 08:49
    0 0
    merci de raspunsuri oricum mai bine o slabire mai lenta si nu asa socanta pt organism decta una fulger cu consecinte f grave...chiar daca nu ma va ajuta tare mult la slabit,cert e ca de cand beau apa cu lamaie ma simt mai tonica si parca are si efectul unei cafewle,imi da energie.cat despre mancatul dupa ora 17 eu asa imi mentin greutatea de 3 ani si ceva si pana la ora 17 mananc cam de toate cate putin din fiecare,fara snacksuri sau prostii hipercaloricedeocamdata nu am avut probleme si de un an mananc la micul dejun vreo 200 ml semi degresat cu muesli cu cioco sau cu miere si am slabit si in centrimetrimai beau si 2 cani de ceai verde pe zi indulcit cu miere...si incerc sa nu stau cu fizicul prea mult lipita de scaun