Supliform pe fata?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
25 Ian 2007, 21:140 0Am si eu o intrebare care stiu ca suna foarte stupid, dar va rog sa imi raspundeti fara sa radeti de mine.
Mi-am luat Supliform pentru ca i-ati tot facut reclama si aici si chiar si maseuza mea mi-a spus ca e foarte bun, desi atat de ieftin, si vreau sa va intreb: pot sa ma dau si pe fata cu el? Stiu ca provoaca arsuri, din cate ati scris voi (nu l-am incercat inca). Sunt grasa si la fata si din cauza ca am slabit mult pielea tenului si-a pierdut mult din fermitate, oare Supliformul m-ar ajuta sa o recapat?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. -
25 Ian 2007, 21:37buna,eu zic sa nu incerci asa ceva,daca vrei sa-ti remodelezi fata si sa o conturezi frumos incearca un masaj facial efectuat de o cosmeticiana(cam o data la o sapt.ar fi ok).
-
26 Ian 2007, 13:30mai bine iti iei o crema pentru fermitate special pentru fata. supliformul da fermitate pielii corpului si probabil ar face bine si fetei dar nu cred ca senzatia va fi buna la nivelul pielii. cred ca e prea agresiv pentru fata.
-
26 Ian 2007, 15:59Poti incerca sa il amesteci cu o crema de fata..spre exemplu,incepi cu..10%supliform,restul crema si vezi cum reactioneaza.Apoi mai poti creste cantitatea de supliform in mix,pana la stiu eu.. 20-30%.
Fii precauta,mai ales daca arde si ai tenul sensibil. -
26 Ian 2007, 16:19Mai bine ai incerca o crema pt fermitate si ti-ai face masaj cu ea sa fie mai putin agresiva, gandeste-te daca e agresiva cu pielea de pe corp care e mult mai diferita decat cea de pe fata, la fata ce efecte ar avea mai ales ca fata este cunoscuta ca fiind o zona f sensibila.
Crema de fata merge pt corp dar cea de corp nu se poate folosi pe fata.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness