PASTILE DE SLABIT SUUUUPER
-
0 0SALUTARI DRAGELOR! AM SI EU O VESTE BUNA PT. TIPELE PLINUTE AM LUAT DE CURAND NISTE PASTILE DE REGLARE A DIGESTIEI NATURALE(CONTIN MULTA LAMAIE) SI SUNT TARE BUNE SI PT SLABIT. SE CHEAMA BIOLIMAO SI SUNT TARE BUNE PT CELE CARE AU PROBLEME CU DIGESTIA. EU AM CAUTAT PE NET INFORMATII DESPRE ELE AM REUSIT SA AFLU CA SUNT DIN PLANTE SUNT ADUSE DIN PORTUGALIA DE OCUNOSTINTA DE A MEA IMI IA UN PRET CAM MARE PE ELE(PRETUL LOR REAL E ALTUL) DAR NU AM CE FACE SUNT TARE FAINE!! DACA A MAI LUAT CINEVA SA IMI SPUNA SI MIE CE PARERE ARE! POT SA FAC ROST DAR LA PRETUL CARE MI LE TRIMITE AIA! ASTEPT DE LA VOI UN SEMN!PUUICI!
-
nu stiu daca stii, tu cea care ai initiat topicul,am uitat numele, scuze, ca se pot cumpara si de pe net...o cutie cu 60 de pastile costa 10.99 euro, asa ca de ce sa ii dai mai mult tipei care ti le aduce.
intr-adevar pe site scrie ca sunt bune pt slabit, reduce apetitul, combate celulita si arde caloriile fiind bune pt digestie.
asta cu celulita nu prea as crede-o... -
fetelor,lasati toate pastilele pt.ca toate dar absolut toate pastilele sunt o pacaleala(inclusiv regenon,herba life su alte prafuri si pilule).va spun eu care am incercat n cure.
sa recapitulam:fara dulciuri,fara paine alba,fara fainoase,
multe fructe dimineta,la prinz legume+carne,oua,seara un iaurt sau un fruct ,apa cel putin 2 litri si macar 20 min.de sport zilnic.am ajuns la ac.concluzie abia acum la 45 ani si cum va spuneam dupa multe cure si apoi puneam la loc si ceva pe deasupra....deci rabdare si multa vointa.pupici,maria. -
pastilele sunt pt cele care au probleme cu constipatia(in general dupa cezariana am avut probleme)si pt mine sunt tare bune pt ca am reusit saimi rez probleme .imtre timp m-am apucat si de sport si amreusit sa ajung la o greutate bunisoara(168cm 65kg )si m-am
si cu o fetita frumoasa de 5 ani
de ce sunteti rele..nu vreau sa le vand doar v-am informat de existenta lor..of!of! -
Pusoiaca, esti dubioasa!\
Mama draga, tu stii ce vrei sau ai dubla personalitate?
Aici sari in ajutorul fetelor care vor sa slabeasca, participand cot la cot cu ele, dar la dragoste le faci cu ou si cu otet!!! Si daca iti mai apare vreo slabatura in fata .... prapad! cum indrazneste sa fie slaba si sa tina diete?
Of Of