piele....intinsa
-
0 0m-am ingrasat, am slabit, iarasi m-am ingrasat(10 kg) am slabit (5 kg) rezultatul...mi-e rusine de mine: vergeturi, piele atarnand...si apropo nu spun ca nu merit asta fiindca nu cred ca a trecut zi din viata mea sa nu mananc dulciuri si fast-food...si mai si fumez si beau cola la greu. Cu ce sa le schimb fiindca as face-o.
-
Cheile succesului pt slabit tin esential de vointa, apoi de regimul de alimentatie echilibrat, bauturi carbogazoase cit mai putin, mult sport, de masaj cu diverse creme utile pt piele si de continuitate.. pe cit posibil.
Pt regimuri de dieta, vezi pe aici ca sint destule subiecte, ia-le pe cele care ti se potrivesc tie si organismului tau si fa-ti un tabel cu alimentatia pe zile si pe ore, astfel incit sa nu calci strimb si sa stii dinainte ce ai de pregatit... pt a nu fi tentata ca sa maninci altceva in fuga..
Renunta la dulciuri in exces, mai bine ciocolata din cind in cind pt energizare.. multe fructe si vitamine.. ceaiuri de plante.. alege un regim de facut sport care ti se potriveste, dar cel mai bine e la sala, pt ca acolo vreo nu vrei trebuie sa mergi ca ai platit, acasa te lasi pe-o ureche si mai sari si apoi, de lene, la un moment dat renunti si ai pierdut tot..
Fa-ti masaj cu diverse creme specifice pt slabit, pt intretinerea pielii si pt tonifiere sau poate iti face iubitul/sotul tau asta.. de preferat zi de zi, pt ca schimbarile profunde si de durata, se obtin cu mult efort si facind anumite lucruri zi de zi..
Si sfatul meu este sa renunti la fumat, te sinucizi incetul cu incetul si o sa mori din cauza atitor boli create de substantele cancerigene, toxice, de metalele grele continute in fumul de tigara si trebuie sa fii cumplit de inconstient ca sa iti distrugi sanatatea zi de zi, e ca si cum ai bea otrava zi de zi VOLUNTAR SI CONSTIENT!! Ca sa nu mai spun la cite zeci sau sute de milioane le dai foc intr-o viata pt ca sa te sinucizi prin fumat.. in loc sa folosesti acei bani pt a-ti ingriji corpul si sanatatea!! GINDESTE PROFUND LA CE FACI DIN CORPUL TAU SI PUNE VOINTA SI MINTEA IMPREUNA SPRE BINELE TAU!! SUCCES!!
-
Este prea tarziu sa remediezi vergeturile,imi pare rau sa ti spun.Trebuia sa folosesti creme,uleiuri de corp in timpul dietei pentru ca pielea sa suporte.Macar de acum incolo fa ti un obicei din a folosi creme hidratante macar seara.Pielea lasata cred ca o poti ameliora cu masaj si electrostimulare.Bea neaparat 2 litri de lichide pe zi,renunta macar la bauturile carbogazoase si fast food.In afara de aspectul fizic trebuie sa te gandesti si la sanatatea ta.La ceva trebuie sa renunti ai prea multe "bube" : ori cafea,ori fast food ori dulciuri ori cola.Alege una si tine te departe de celelalte daca nu poti renunta definitiv.Risti marirea colesterolului si altele.
-
Da..uleiul de masline hidrateaza foarte bine pielea.Insa vergeturile nu se mai vindeca,poti doar sa le acoperi cu autobronzant.Pe pielea bronzata natural se vad si mai tare.Ai foarte mare grija de acum incolo sa folosesti creme si uleiuri.avand o piele asa de sensibila risti sa te umpli de vergeturi.
Cremele anti-vergeturi sunt frectie la picior de lemn.Acolo s a rupt pielea,este o mica cicatrice,n ai ce sa i mai faci. -
DRAGELE MELE O RETETA SUPER PT. CELULITA ESTE URMATOAREA
100GR. CAFEA MACINATA(DE AIA IEFTINA) SI ULEI DE MASLINE SE AMESTECA SI SE OBTINE O SUPER LOTIUNE ANTICELULITA.SE MASEAZA ZILNIC SI SE DA CU CREMA ANTICELULITA(SUPLIFORM SAU ULEI HEMEL SAU ORIFLAME--DE FAPT ORICE CREMA ANTICELULITA) SE OBSERVA REZULTATE DUPA CEL PUTI 2 SAPT. DAR SE BEA MULTA APA CEAI(CEL DE LA FARES PT SLABIT E SUPER BUN LA GUST) SI...... BAFTA ASTEPT REZULTATE! -
Aici era vorba de vergeturi..
Am auzit ca se pot opera insa..crezi ca merita?Ai pielea mai alba?a mea este mai inchisa si nu se vad foarte tare.Nu am multe insa banuiesc ca aspectul e cam acelasi.
Incearca de acum incolo sa hidratezi ff bine pielea,nu evita cremele si uleiurile chiar dupa fiecare dus (stiu..devine plictisitor uneori) si bea acei 2 l de apa pe zi despre care vorbeste toata lumea.poate se mai estompeaza.de operat se opereaza insa totusi este on interventie.si nu am auzit pe nimeni sa fi facut aceasta interventie.insa stiu ca se poate.se sudeaza lateralele unde s a fisurat pielea.
si nu mai tine cure de slabire drastice!!schimba ti alimentatia complet.trebuie sa renunti la prajeli,dulciuri in exces,cola (bauturi carbogazoase si altele) pentru mai tot timpul.altfel nu numai pielea va avea de suferit.