Kombucco
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
16 Ian 2007, 12:590 0A incercat cineva Kombucco Orientalis? Eu vreau sa slabesc si am auzit ca ajuta. Am citit ca are tot felul de proprietati ca un panaceu universal... Costa 179 Ron si mi se pare cam mult. Daca aveti informatii legate de acest produs, va rog, ajutati-ma!
-
16 Ian 2007, 14:03cred ca e o mare TEAPA. La fel parea si Apa cu argint coloidal panaceu universal si s-a dovedit chiar toxica.
-
16 Ian 2007, 22:52Nu contest rezultatele nici unui produs considerat ca panceu universal, pentru ca totul pleaca de la autosugestie,....simplu daca crezi ca are efectele respective atunci asa se va intampla; daca ai insa indoieli te sfatuiesc sa investesti banii in alceva (mai bine cumpara o carte despre autosugestie
!).
Si ca sa-ti respund si la intrebarea ta, da am auzit despre acest produs si chiar cunosc cateva persoane care l-au incercat, asa ca imi sustin in continuare teoria. -
17 Ian 2007, 12:48Benedictus, persoanele despre care vorbesti care au incercat Kombucco au avut rezultate sau nu?
-
18 Ian 2007, 21:17OFF-TOPIC: Fetelor, nu va suparati pe mine ca va atrag atentia, dar expresia "panaceu universal" este un pleonasm. Panaceu inseamna el insusi medicament bun la toate (deci universal).
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness