CUM SLABESC DUPA 2 SARCINI?????????
-
0 0AM 25 ANI SI AS DORI SA SLABESC 25 KG. DUPA CELE 2 SARCINI M-AM INGRASAT DE LA 42 KG LA 70 KG SI NU AM DECAT 1.53 INALTIME.ASTEPT SFATURILE VOASTRE.
PS:AS DORI SA SLABESC INTRE 20-25 KG. -
trebuie sa te apuci de sport(aerobic poate) si sa iti alegi dieta care iti place...
oricum, pentru inceput, nu mai manca seara si incearca sa iti stabilesti un stil de viata sanatos: fara prajeli, grasimi, sucuri dulci, paine....etc....
poti incepe asa....ca sa o iei treptat, sa se obisnuiasca organismul, apoi poti trece la o dieta ca la carte...ca slava domnului sunt muuulte!
multa bafta si vointa! -
25 kg sunt foarte multe.Inscrie-te in programul reductostart(e gratuit)..e pe net..si du-te la un nutritionist.In principal trebuie sa faci cam ce ti-a zis camomille..numai ca dupa vreo 5-10 kg slabite s-ar putea sa iti slabeasca vointa.Apoi mai e perioada de platou..in care s-ar putea sa iti zici ca e totul pierdut.Ai mai tinut pana acum diete?adica: ai putea sa excluzi painea(sa mananci doar 2 felii graham dimineata), dulciurile de orice fel, chiar si zaharul din cafea, sa mananci doar 2 mere..ca fructe, sau portocale, sa mananci doar gratar din pui sau peste?Poti sa te tii de un program regulat de sala(de 3 ori pe saptamana)?
-
mai, io inca alaptez si tot ma gindesc cum sa slabesc.De ce sa mint, nu am mult de dat jos, cam 10 kile, care cred ca se vor mai duce si prin alaptare.Dar freau sa scap de celulita si sa imi tonific corpul.
sala mi-ar place, dar dupa ce intarc.Si dieta montignac, eu zic ca e ok.Tot doua sarcini am si eu la activ.Poate ne vorbim pe mes, eu sunt demoazela
Bafta -
Buna
Eu nu sunt slaba dar de cate ori am avut grija sa ma tin de regulile de mai sus s-a vazut imediat.
Puneti-va in gand 2 kg pe luna sa dati jos, si in fiecare saptamana mai introduceti cate o restrictie. Din experienta propie si a prietenilor daca nu se mananca nimic, absolut nimic de mancare dupa ora 6 sunt rezultate garantate.
Sport+dieta+nimic dupa ora 6 =cheia succesului.
E greu dar SE POATE. -
iata cum am slabit eu,dupa ce am nascut.mentionez ca nu m-am apucat imediat ce am nascut.avea baiatul meu 11 luni,cand am inceput sa fac aerobic,de 3 ori pe saptamana.am inceput sa beau obligatoriu 2-3l de apa pe zi,am renuntat la paine,la dulciuri,la sucuri acidulate,la prajeli in exces,nu am mai mancat seara dupa ora 6,poate doar fructe,cand nu mai puteam de foame.in rest am mancat din toate cate putin.
si in 11 luni am slabit 17kg.poate e putin.dar am slabit sanatos,si nu m-am infometat.
P.S.acum mai am vreo 4kg de dat jos,si ma lupt cu ele.dar ce a fost greu,a trecut.
va urez succes tuturor,eu doar am vrut sa va impartasesc experienta mea,dar fiecare isi cunoaste cel mai bine organismul.dar ideea mea e ca nici o diaeta nu e buna.sunt adepta unui regim de viata sanatos.pt ca,dupa fiecare dieta pui la loc,ce ai dat jos cu mare efort.pupici tuturor -
Ai sa rizi Oana.Asta e a doua sarcina, am nascut repede, arat ok, ma simt fantastic.Am 174 cm si 70 kile.Vreau sa dau jos pt mine.Am trecut la prima sarcina prin depresie, a fost jalnik.Acu, sunt ok.Bine, n-o sa tin regim aiurea, numai sa maninc in limitele bunului simt si sa incerc sa nu bag orice in mine.
Merci pt ingrijorare. -
Ce bine ca poate fi si bine

Imi place sa citesc ce spui miki,imi da impresia ca nu ar fi asa de greu sa am un copil.Fata de alte femei care povestesc numai de clisme,urlete si vaicareli..
cate kg ai avut inainte de sarcini..Eu n am avut niciodata sub 62kg (am 175cm) si ma gandesc ca fiind mai robusta o sa ma fac cat malul cand va fi sa am un copil. -
Pai hai sa o luam cu inceputul
Am avut 58 kile, la primul copil am luat 9 kile, date toate jos.Dupa ce n-am mai alaptat, am cam inceput sa ma ingras.
Al doilea copil, am inceput cu greutatea 68 kile, si am luat 15 kile.Date jos pina la 70, cit am acum.Dasta sper sa mai dau jos, ce naiba, nu e dracu asa negru.(am nascut deabea de trei saptamini)
Andreea, exista si clisme, si vaicareli, si urlete, dar le uiti, crede-ma.Crezi ca eram asa masochista sa o mai pun de unu daca nu uitam?Si am nascut natural ambele dati.Dar medicina a avansat azi detsul de mult, asa ca o epidurala iti ia mult din suferinta.
Lasa Oana, la al doilea o sa vezi si tu cum e
-
nu, nu..ca eu n-am uitat inca.M-a mancat undeva sa nasc natural..si fara epidurala, ca eu eram Gica muschi..si sa vezi dureri.De la 12 noaptea pana dimineata la 10, fara dilatatie suficienta..m-a taiat de nu mai puteam sta de nici un fel o luna de zile.Asa ca..sa mai treaca timpul..poate uit.Pana atunci i-am propus lu' al meu..poate naste el.(vrea si baiat)
-
miki nu te mai lauda fata atita ca stim toate ca esti "femeia fantastica" si d`asta te iubim nebuno

on topic ff serios
fetelor,in afara cazului ca aveti cine stie ce dereglare hormonala,va spun din experienta mea de 6 ani ca dieta Monti e sfanta.Eu sunt o persoana care nu pot tine regimuri restrictive dpv calorii iar acest regim nu se bazeaza pe asta.Citit cartea cu atentie,retineti esentialul si succes
Eu nu am putut sa respct 100%,am baut o cafea dimineata si am mancat 2-3 patratele pe zi de cioc amaruie.
Am slabit in 3 luni 12 kg ,asta in 2000si de atunci am ramasa asa.Mai am perioade cand o iau putin razna si pun 1-2 kg pe mine dar le dau jos intr-o saptamana.
Dca vrei intrati pe topicul "reg montignac" si vb cu pescarush ca am convins-o si acum e supermultumita
Va pup pe toate si incepeti cand va hotarat nu asteptati ziua de luni,de 1 sau luna ianuarie!
trebuie sa aveti rabdare si sa fiti sigure ca ,cel putin 4 kg pe luna veti slabi.Nu luati un termen pre apropiat in fctie de cat vreti sa slabiti.Daca vrei sa dati jos 20 gabditi-va ca peste 5 luni vei fi ok dar nu imediat.Plus ca veti slabi frumos,nu vi se vor lasa toat slabind asa.
Inca ceva,si este o opinie pur personala,nu exagerati si nu incepeti sala odata cu regimul.Lasat organismul sa se adapteze putin la noul stil de viata si pe urma faceti sport.
Miki fata hai ca am scris un cearceaf,ai adormit?
-
Mai fetelor voi ma speriati si cu nascutul si cu ingrasatul.Ma rog sa fiu sanatoasa ca sa pot ramane si eu insarcinata(primul bebe),insa intr-adevar mie frica si mie de ingrasat mai ales ca si acum sunt destula...1.60 - 75 de kg.Vrau sa dau jos ca nu mai pot, insa nu am voie fructe,lactate..deci ce sa mai fac?Mi-e frica ca am sa ma lupt cu kilogramele ca apoi in timpul sarcinii sa ma ingras din nou sau chiar si mai tare.Incurajati-ma si voi cu niste sfaturi.MERSI MULT!
-
Irene, l-ai citit prea mult pe Bigs vad.
Adevaru e ca io sunt femeia fantastica, pe 21 am condus masina pe 22 am nascut, acu citeva zile am fost in Cora, ce mai, sa tot fi gravida dasta activa si mamica la fel.
Acu pe bune, Irene chiar are dreptate cu dieta ei si chiar arata ok fata.
Si nu va mai speriati, cu vointa reveniti la loc dupa o sarcina.