gata!nu se mai poate!:)
-
0 0Fete , ne-am gandit sa deschidem un topic nou...
e un fel de nou inceput, daca vreti! Am hotarat sa ne mobilizam pentru ca pana la sfarsitul anului(sau mai repede daca se poate)sa aratam cu toate intr-un mare fel!
Cu ocazia asta vrem sa lasam in urma toate neintelegerile, neplacerile si divergentele din trecut!Adevarul e topicul vechi trezeste multe amintiri frumoase, dar si cateva ...mai putin placute.
Dar, sa uitam ce a fost! Asteptam fortze noi,deci fetele care doresc sa ni se alature sunt binevenite!
Multa bafta si gata, ca nu se mai poate! -
ai dreptate cam.poate o fi si pt mine un nou inceput,si am sa rezist tentatiilor seara dupa ce vin de la sala.
am mancat un ou jumate fiert,un cubulet de branza topita si o felie de salam cu paine neagra.am baut si apa.
oana ma bucur ca iti primeste laptele.ai facut jumate cu cel praf?
am citit si pe celalat topic raspunsurile.sa stii ca eu am avut mare grija de alimentatia copilului meu.dar cum nimic nu e atat de natural precum pare pe piata romaneasca,nici nu am fost obsedata de acest lucru.nu l-am crescut chiar ca la carte.si nu l-am avut niciodata bolnav.
noi ne-am mutat aici,asa ca un nou inceput pt toate.si sa uitam ce a fost.
te asteptam. -
Hai, mai cam..pai am scris atata in topicul trecut si-l abandonam?Dar pe de alta parte poate vor intra in topic si cele care ar fi vrut dar e cam greu sa citesti cele o mie si ceva de mesaje..sau mai multe..nu stiu.
Acum ma duc sa-mi fac ceva sa mananc ..m-a apucat foamea.O sa opresc si muzica..deja m-a luat durerea de cap. -
Am aparut si eu.Am fost afara si m-am plimbat cu fata, e asa frumos..
Am dat-o in leagan si radea de nu se mai oprea.Eu la pranz o sa mananc supa de vita dar fara smantana.Pana la urma trebuie sa ma gandesc si eu la un regim fix, dar cred ca atunci cand incepe sala o sa tin strict..deocamdata inca nu mi-a trecut raceala asa ca nu ma duc.irina..cu WW nu te infometezi?Cate kcal vrei sa consumi intr-o zi?Eu stiam ca pt a slabi trebuie sa consumi 1000 ceea ce mi se pare putin. -
Am facut spanacul,mi-am fiert si niste piept de pui.Doar ca pieptul de pui imi cam sta in gat.De ce-o fi asa sec?
Oana, bravo tie c-ai iesit la plimbare.Eu cu fiu-meu am stat si-am lancezit in casa.Nici la gradi nu l-am dus, ca nu s-a trezit.Niste puturosi.Asta e.
Ma duc sa ma apuc macar de abdomene. -
eu la pranz am manacat ciorba de perisoare,cu o perisoara.am mancat impreuna cu baiatul.
am muscat si din ciocolata lui un pic.
am baut apa...am dormit un pic,cat a dormit si el.acum m-am trezit si am mancat un morcov murat.si am baut o cana de apa.
irina nu e bine sa te cantaresti zilnic,pt ca de la o zi la alta nu se vad progrese,dar de la o saptamanala alta da.
cam,tu ce ai mancat???friptura??/si nu vrei sa zici?