cum?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
9 Ian 2007, 00:450 0Buna, sunt noua pe forum dar va citesc de mult. Sunteti destul de pricepute in ale dietei, si de aceea imi permit sa pun si eu cateva intrebari.
Cum slabim cand suferim de hipoglicemie?Adica avem nevoie de zahar!!! Eu sufar de chestia asta....pancreasul meu produce prea multa insulina, deci....imi trebuie ceva dulce sau cad pe strada (s-a mai intamplat)...
Nu ma vad grasa...nu stiu, am 1.80m si 68 kg...nu sunt genul ala "pufos", dar mi-ar placea vreo 4-5 kg. in minus...
Beau multa apa, merg pe jos destul de mult, nu beau cola, nu mananc prajit...dar ce fac cu zaharul????
Merci frumos ca ati citit....poate aveti si un raspuns. O zi buna va doresc! -
9 Ian 2007, 01:11Iti trebuie ceva dulce sau neaparat zahar? Exista batoane de ciocolata vegetala (dietetice), sunt chiar f. dulci si f. gustoase.
-
9 Ian 2007, 09:56de ce nu incerci cu miere? e mult mai sanatoasa decat zaharul. dar sa iei miere adevarata, nu cu zahar cum sunt majoritatea in magazine. e bine sa le iei de la un apicultor de incredere.
mierea are destule calorii, dar nu e nociva asa cum este zaharul. si in plus daca te apuci de sport nu o sa ai probleme cu ingrasarea, sunt convinsa.
multa bafta! -
9 Ian 2007, 10:08Zaharul va produce la randul lui alta reactie..producerea de insulina, deci..e un fel de lant al slabiciunilor.Eu zic sa intrebi un doctor, ma gandesc ca o exista un tratament naturist.Stiu ca hipoglicemia e tot o boala..ca si diabetul, asa ca nu glumi cu ea.
-
12 Ian 2007, 11:03"CONSUMA CARBOHIDRATI CU GLICEMIE SCAZUTA ÎM TIMPUL ZILEI. Carbohidratii cu ardere lenta, ca cerealele integrale, fasolea, cartofii dulci, pastele si orezul vor mentine stabil zaharul din sange. Zaharul din unele fructe, sucuri de fructe, alimente rafinate si prelucrate cauzeaza fluctuatii anormale în insulina, care vor mentine senzatia de foame."
Mai adaug bananele, foarte bogate in Magneziu.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness