Superoferta pt Londra, ROMA, Barcelona!!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
5 Ian 2007, 21:370 0Buna tuturor si LA MULTI ANI.. sper ca sinteti bine, sanatoase si mai bucuroase la acest inceput de an!

Am descoperit intimplator intr-un ziar o super oferta pt zboruri aproape gratis la Londra, Roma, Barcelona, Dortmund si Budapesta cu compania Wizz Air, incepind cu 15 ianuarie si pina la finele lunii mai 2007!!
Pentru toti cei care vor sa faca rezervari online (se plateste cu cardul de plati online!), trebuie sa se grabeasca..!!
TERMENUL LIMITA PT ACEASTA SUPER OFERTA ESTE 8 IANUARIE, ADICA LUNI!! .. si sint 200.000 de bilete GRATIS pt zborul de la Bucuresti la aceste destinatii, si de la Tg. Mures doar pt 3 destinatii, respectiv fara Londra si Dortmund, platindu-se doar taxele de aeroport si de procesare cu cardul, ce nu depasesc pt nici o destinatie 2 MILIOANE DUS-INTORS!!
Sper sa nu stearga anuntul administratorul, dar asa o oferta grozava am spus ca merita sa o vada cit mai multi si mi-am asumat si riscurile .. dar sper sa vada cit mai multi acest anunt!!
Va doresc un an excelent, cu sanatate si cu multe bucurii si satisfactii in tot ce faceti.. si atit de multa iubire si atitea kilograme si o silueta cit sa va simtiti minunat.. oricum, succes in orice lupta pe care o duceti va doresc!! ..
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness