Pilates sau Tae Bo?

•  
    • 338 mesaje
    3 Ian 2007, 22:12
    0 0
    fetele ,ce mi recomandati , pilates sau tae bo?
    vreau sa fac acasa, nu am timp de sala.
    care sunt mai eficiente?
  •  
    • 140 mesaje
    4 Ian 2007, 09:59
    0 0
    Pilates .... e comod, iti trebuie doar saltea si un video (sau dvd), ex sunt super simple, poti alege programul de 20 min (pt intregul corp)..
    am facut cateva sapt in fiecare seara, si aratam super ... dar m-a apucat lenea, vacanta, etc... acum vreau sa incep din nou.
  •  
    • 303 mesaje
    4 Ian 2007, 10:07
    0 0
    ambele sunt foarte bune. tae bo iti creste rezistenta si iti si lucreaza muschii . pilates iti remodeleaza corpul si e mult mai putin obositor decat tae bo.programul meu include o parte de de bo si una de pilates in ordinea asta. tot acasa lucez si eu.. pentru mine au dat rezultate f bune.
  •  
    • 338 mesaje
    4 Ian 2007, 12:01
    0 0
    mercic, fetele, cred ca mi dwl si eu atat tae bo cat si pilates si ma apuc de ambele.
    Pilates am filmuletul ala de 20 minute.
    pup
  •  
    • 229 mesaje
    4 Ian 2007, 13:41
    0 0
    salut evelor as vrea si eu filmuletu dc se poate pls.cu pilates
  •  
    • 121 mesaje
    4 Ian 2007, 15:00
    0 0
    incearca sa cauti pe net, cu DC++ sau orice alt program de file sharing.
    vezi la topicul despre pilates, am postat acolo cateva detalii
  •  
    • 140 mesaje
    5 Ian 2007, 09:04
    0 0
    eu am acasa mai multe... pot sa iti facu un cd ... de unde esti? pot sa ti-l pun la posta.. nu cred ca ca va costa ceva in taxe un simplu cd..

suica.florentina@gmail.com
  •  
    • 118 mesaje
    5 Ian 2007, 10:52
    0 0
    Florentina, ma intereseaza si pe mine cd -ul. Eu sunt din Bucuresti. Daca nu e prea mare deranjul...
  •  
    • 105 mesaje
    5 Ian 2007, 11:49
    0 0
    Buna fetelor!!!

eu am scos filmuletul acela de 20 min de PILATES de pe google: http://www.idieta.ro/downloads/

va pup

sa-mi spuneti si mie daca a mers!!!
  •  
    • 105 mesaje
    5 Ian 2007, 11:57
    0 2
    Buna Florentina!!

eu am filmuletul acela de 20 de min de PILATES..

daca tu ai altceva TE ROG MULT spune-mi de unde ai luat...

MULTUMESC ANTICIPAT
  •  
    • 140 mesaje
    6 Ian 2007, 08:39
    0 0
    salut, eu am mai multe filmulete - unul pt intregul corp (combinat), unul doar pt partea superioara, altul doar pt fese.. si mi se pare ca mai am inca unul, de incepator, care iti arata miscarile principale.
    Sincer, cel mai bun este cel combinat, pt ca te modeleaza uniform.
    L-am scos de pe DC++ si se descarca relativ repede - dati la cautare WINSOR PILATES.
    Daca vreti cd, cu mare placere pt cei din Buc, daca nu aveti net sau DC++
  •  
    • 140 mesaje
    7 Ian 2007, 13:41
    0 0
    Cristina, ti-am dat mesaj - raspuns... e ok, dar am nevoie de codul postal ca sa iti trimit CD-ul.

Florentina
  •  
    • 140 mesaje
    9 Ian 2007, 11:32
    0 0
    Cristina - o sa incerc sa caut eu pe net codul postal - sau daca nu, ti-l trimit asa sapt asta .. dar numai sa imi confirmi ca l-ai primit, k?
    O zi buna!
  •  
    • 17 mesaje
    11 Ian 2007, 10:50
    0 0
    Buna fetelor,
    vreau sa va multumesc pt ca datorita voua am gasit si eu filmuletul de 20 minute de pe "idieta'. Sunt foarte incantata de el. Draga Florentina Suica te rog mult daca poti sa-mi spui de unde pot sa il iau pe cel pt fesieri. Am mare nevoie de el.
    Va pup!
  •  
    • 1 mesaje
    2 Feb 2007, 23:47
    0 0
    eu aveam impresia ca pilates sunt mai multe filmulete,pe care le schimbi in fiecare zi.de la voi am inteles k e un progr de 20min pe care il faci in fiecare zi...lamuriti-ma si pe mine va rog frumos