mie imi trb cura de ingrasare!

•  
    • 18 mesaje
    3 Ian 2007, 14:53
    0 0
    sunt suuuper slaba!ma poate ajuta cineva?cum sa ma ingras???!!!
  •  
    • 74 mesaje
    26 Ian 2007, 14:48
    0 0
    ai grija ce iti doresti !Si eu am fost toata viata o slabatura de-mi zicea lumea sa mai maninc si eu ceva ,dar de mincat, mincam si nu se vedea nimic .Ce vremuri !Acum am reusit sa ma ingras si 10 kg in plus ,e drept si 2 copii,dar crede-ma e mai bine slaba !poti minca ce vrei fara sa te gindesti ca te ingrasi si multe avantaje de care tu nuiti dai seama acum .Stiu ca nu vrei sa auzi asta acum dar ai rabdare si timpul ,CREDE-MA te va igrasa si atunci ai sa-ti doresti sa mai fii ca acum .EU IMI DORESC ,dar trebuie satin dieta si nu prea e grozav de bine.
  •  
    • 27 mesaje
    26 Ian 2007, 17:09
    0 0
    si eu vreau sa ma ingras acuma nu e bine grasa dar nici slaba, ca tocmai am avut o prob. de sanatate si din cele 56 kg acum am numa 50 deci trebuie sa le pun inapoi cumva...dar cum
  •  
    • 108 mesaje
    26 Ian 2007, 22:16
    0 0
    simplu rasfata'te cu toate bunatatile de pe planeta
  •  
    • 2312 mesaje
    26 Ian 2007, 22:34
    0 0

Super nick!
  •  
    • 218 mesaje
    1 Feb 2007, 16:51
    0 0
    simplu de spus: rasfata-te cu toate bunatatile
    si eu sunt o slabanoaga si am avut si anorexie in liceu, acuma mananc ce vreau eu si am mai pus pe mine, dar daca ceva ma enerveaza rau stau si 3 zile fara sa mananc
    eu am observat ca mai pun ceva pe mine in perioadele in care sunt relaxata
    ca 5 hamburgeri mcdonalds/zi, pizza, spaghetii, shaorma si altele nu au nici un efect; e drept ca le mananc ca-mi plac la nebunie
    poate daca as mai avea 5 kg as avea greutatea normala, dar nici pot sa spun ca-mi doresc sa fiu normala si sa ma ingras de la alea, ca nu stiu ce mai mananc
    ce-i drept seara o dau pe salate
  •  
    • 218 mesaje
    1 Feb 2007, 16:52
    0 0
    si culmea ca nici corticosteroizii nu ma ingrasa si iau destui
  •  
    • 2144 mesaje
    1 Feb 2007, 16:53
    0 0
    Vezi sa nu fie de vina ana sau mia!
  •  
    • 218 mesaje
    1 Feb 2007, 16:53
    0 0
    si nici sport nu fac, desi as vrea, dar ma sufoc repede si nu ma risc
  •  
    • 156 mesaje
    1 Feb 2007, 16:57
    0 0
    E foarte usor sa te ingrasi. Timp de vreo 3-4 zile fa "teste" pe tine adica mananca asa cum mananci tu in fiecare zi si scrie intr-un caiet tot ce mananci apoi calculeaza caloriile. Rezulta ca la numarul ala de calorii consumate zilnic de tine (1 600 sa zicem) nu te ingrasi. Suplimenteaza-tzi dieta cu 500 de calorii zilnic, nici macar nu trebuie sa te chinui mananci 100 de grame de stafide si 100 de grame de alune si gata. Te cantaresti de dimineatza si daca te-ai ingrasat cu 50 de grame inseamna ca la 500 de calorii consumate (in plus fatza de cat consumi tu zilnic) pui pe tine 50 de grame, nu ramane decat sa te ingrasi cat vrei tu. Dar itzi trebuie cantar din ala electric care arata si grame si tot
  •  
    • 2039 mesaje
    1 Feb 2007, 18:06
    0 0
    Si eu vreau sa ma mai ingras! Macar 4-5 kg!
    Elenush, mi se pare buna ideea ta! Mi-ai putea spune si unde gasesc o lista cu alimentele si nr de calorii pe care le contin?
  •  
    • 161 mesaje
    3 Feb 2007, 12:32
    0 0
    mititiko uite aici un tabel bunicel : http://www.greutateata.ro/Tabel_Calorii_Alimente.php
  •  
    • 156 mesaje
    3 Feb 2007, 12:37
    0 0
    mititik, iarta-ma am uitat de topicul asta Itzi mai dau si eu un tabel deoarece din ala de pe greutatea.ro lipsesc fructele si mai multe chestii : http://www.topculturism.ro/food.php
  •  
    • 161 mesaje
    3 Feb 2007, 12:41
    0 0
    elenush dar e minunat tabelul ala dat de tine !!!!!

Eu ma oriental pe cel de la getfit dar nu mai merge link-ul ... insa nu era nici pe departe atat de complet

thanks
  •  
    • 2039 mesaje
    3 Feb 2007, 16:38
    0 0
    Multumesc mult, fetelor!
    M-am uitat pe ambele site-uri si am o mica nedumerire: pe site-ul postat de elenush nu-mi dau seama la ce unitate de masura e raportat acel nr de calorii. De exemplu, laptele de vaca integral are 67 cal la 100g sau cum? Sau la alune, scrie 408 cal, dar la cate g? Am incercat sa fac o comparatie si cu alte site-uri si nu prea coincid cifrele. Pe fiecare site, un aliment are alt nr de calorii. Nu mai inteleg nimic!
  •  
    • 89 mesaje
    3 Feb 2007, 22:05
    0 0
    buna mititik esti o fericita ca esti asa slabutza. Cel ami bun tabel mi se pare cel care tzi l-a dat elenush de pe topculturism. Caloriile sunt intotdeauna raportate la 100 g. Stiu ca difera de la un site la altul, chestia e ca pe unele site-uri gen dieta.ro , greitatea.ro valorile sunt trecute mai mici decat pe site-urile de culturim (getfit, topculturism) . poate e un fel de a pacali femeile sa nu slabeasca atat de repede ??? habar n-am, eu m-am orientat mereu din tabelul topculturism si evident de pe ceea ce scrie pe ambalajul produsului pt ca si acolo difera (daca semintzele sunt prajite in ulei de ex au mai multe calorii). Deci cel mai bine te uitzi orientativ in tabel si te uitzi si pe ambalajul produsului
  •  
    • 13 mesaje
    4 Feb 2007, 17:31
    0 0
    e mai usor sa te ingrasi decat sa slabesti,bucura-te ca esti slaba si ni grasa,cu timpul iti vei face figura ideala fara sa te pui pe mancat dulciuri........