caretea Mihaelei Bilic
-
0 0Ce spuneti de cartea aceasta?
Ati cumparat-o?Ati citit-o?
Eu am cumparat-o si imi pun mari sperante ca o sa urmez sfaturile Mihaelei din carte.Am vorbit cu cineva care deja de trei luni tine aceste reguli de schimbare a modului de viata(adoptarea unuia mai sanatos) si se bucura de efectele benefice. -
am cumparat cartea dnei.doctor anul trecut prin ianuarie
prima data am vazut-o pe dna doctor la nasul pe b1tv si am inteles ca sfaturile ei imi vor fi de folos si m-am bucurat enorm cand a zis ca are o carte , dupa cautari asidue am gasit si cartea care acum se gaseste peste tot
f buna
de atunci cand si cand mai m-a uit in ea, ca nu cumva sa uit ceva si sa "pacatuiesc" din nou
aceasta carte m-a ajutat f mult de fapt dupa parerea mea este carte de capatai pentru cele care vor sa slabeasca si nu isi permit un nutritionist samd
am slabit 10 kg si cel mai important ma mentin -
eh, nici chiar asa - daca nu mananci unt, n-are rost sa te apuci de margarina ca sa tii pas cu pas cartea ...
Ideea este sa schimbi untul cu altceva, mai putin gras (pt ca untul creste colesterolul pe cand margarina nu). De aceea o recomanda.
De fapt eu asa am facut - pt a scapa de unt, care imi place f mult dar e fff gras, am trecut pe margarina cateva luni, si acum nu mai mananc nici una nici alta, mananc paine neagra prajita, goala, fara nimic. Iar inainte nu puteam sa fac asta, parca nu intra ..
Principiul trebuie urmat: nu te lasi dintr-o data de ceva, il inlocuiesti cu ceva mai putin gras, mai putin caloric, si pe urma, treptat, renunti de tot la el, daca nu este sanatos sau nu te ajuta in dieta ta.
Asa am facut si cu zaharul - eram obisnuita sa beau ceai cu zahar .. si mult, pana am trecut pe zaharina, cateva luni, acum deja nu mai beau ceai indulcit, cu nimic... il beau gol si e mult mai sanatos.
Si cola la fel - eram innebunita dupa cola, dar am trecut pe light, si acum nu prea mai beau deloc, si cand beau am grija sa imi iau light.
Totul e sa intelegi ce anume iti face rau si ce nu. Ce te ajuta in dieta, si ce nu. Iar daca tot mananci ceva, sa fii sigura ca e sanatos si ca nu il mananci in van (chipsuri, dulciuri, care nu ajuta organismul in nici un fel, doar il fac mai "pufos")... -
eu sunt de parere ca sanatatea primeaza.... nu m-as atinge de margarina cu toate tampeniile pe care le contine nici daca m-ar plati cineva...
ma rog asta e o parere personala...sincer nu s tiu ce cauta intr-o dieta painea... care nu ajuta cu mare lucru... plus ca drojdiile din ea dau alte probleme unora... -
cartea aceasta o am si eu. e foarte buna insa trebuie sa ai multa ambitie.si chiar functioneaza.slabesti exact cum scrie acolo:1kg - 1,5kg pe saptamana.si nu trebuie sa mananci exact meniul care ti-l propune ea in carte,inveti sa iti combini singura alimentele pentru ca ea exact pe ideea asta merge