am nevoie de o persoana

•  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2007, 01:02
    0 0
    care sa vrea sa incepem o dieta acum pe 1 sau 2 ianuarie, eu as vrea sa dau jos 6-8 kg, se incumeta cineva? ne putem motiva una pe alta, putem sa ne sfatuim ca sa ne fie mai usor. Pe mine una ma-ar ajuta, insa tin sa subliniez, trebuie sa fie cineva care chiar isi doreste o schimbare, nu care zice peste 2 zile ca s-a razgandit.
  •  
    • 2312 mesaje
    1 Ian 2007, 02:02
    0 0
    Eu, dar sunt la "gata, nu se mai poate!" si chiar nu o sa ma razgandesc pana nu dau jos cel putin 5 kg.
    Incep de pe 2..sa zicem..ca pe 1 inca petrec
  •  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2007, 02:41
    0 0
    bine oana de pe 2, eu ma gandesc la o dieta sanatoasa, adica legume crude, fierte, carne de pui sau peste, supe de legume, fructe cu masura, fara paine, dulciuri si prajeli, sport. Tu la ce te-ai gandit?
  •  
    • 2312 mesaje
    1 Ian 2007, 02:47
    0 0
    Eu imi fac iae ab. la aerobic din ianuarie, dupa ora 18 nu voi mai manca decat daca chiar nu rezist si doar alimente cu calorii negative( ma gandesc la salata de varza cu iaurt), in rest orice..mai putin dulciuri, paine alba, prajeli, chestii grase, sucuri indulcite..mai multe..Asa am slabit din august si pana in 25 dec 12 kg..dar cred ca am pus 2 la loc cu sarbatorile .Deci..sa jicem ca as avea la 1,63 65 kg..vreau sa ajung cam la 58 dar zic 60..apoi mai vedem.Eu de fel sunt mai cu..puple, la 53 kg sunt slaba..Hai ca ma intorc la petrecere..mai vorbim.La multi ani!
  •  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2007, 03:07
    0 0
    La Multi Ani! Da vorbim, eu am 1,69-70 si 62 sau 63, o sa reusim, nu avem chiar asa de mult de dat jos.
  •  
    • 18 mesaje
    1 Ian 2007, 03:40
    0 0
    vreau si eu sa intru in grupusorul vostru. eu am 1.76 si am 71-72 kg. si vreau sa dau jos vrio 6-7 kg.
    sper sa reusiesc cu acceasi dieta k a voastra pe care cam inceputo acum o sapt. numai k ieri si azi am cam uitat de ea. ...Am deschis si un subiect nou "ajutati`ma" ... dar putine sustineri ....
    sper sa reusesc sami indeplinesc dorinta pe care am avuto anul trecut si sa slabesc ... k cu revelionu asta mam cam dejamagit,descurajat si nu mai am chef deloc de viata...
    ... bafta gagici si .. va rog fiti alaturi si de mine pt k nu ma simt deloc atragatoare
    pupici si ...La multi ani!! (eu ma duc la nany) ..
  •  
    • 2312 mesaje
    1 Ian 2007, 13:40
    0 0
    Betsy, vezi ca ti-am trimis un mesaj privat.
  •  
    • 229 mesaje
    1 Ian 2007, 15:17
    0 0
    la multi ani fetelor.Ma bag si eu dar cred ca dp sf ion....am 1,70 si 65 de kg.of dc as ajunge la 60....sunt cam certata cu sportu.asa ca vom fi colege de suferinte acu la inceput de an.
  •  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2007, 16:30
    0 0
    la mine acum incepe ziua de 1, aici unde ma aflu, pentru micul dejun, chiar acum mananc terci de ovaz si in loc de cafea o cana mare de ceai verde. Am sa incerc sa mananc 5-6 mese mici pe zi in felul asta metabolismul devine mai rapid. Cum verific mesajul de pe privat?
  •  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2007, 16:37
    0 0
    am gasit cum sa verific, multumesc, oana ai raspuns.
  •  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2007, 16:49
    0 0
    larisuk si preo, voi la ce fel de program v-ati gandit? sunteti hotarate sa nu va lasati? Scuze in cazul in care nu am scris nick-urile corect.
  •  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2007, 16:51
    0 0
    si LA MULTI ANI! Sa fie anul asta mai bun, sa-l incepem bine si sa se termine si mai bine!
  •  
    • 18 mesaje
    1 Ian 2007, 17:32
    0 0
    pai sa nu mamanc dupa ora 18, fara pajeli, fara paine si .. daca e o feliutza sa fie neagra,cat mai multe luchide si fructe DAR partea proasta e ca nu stiu cum sa fac sa ma abtin de la dulce si cum sa nu mamanc dupa ora 18 in pereoada sc pt ca ies del la ore pe la 19-20 si sunft f infometata si cand ajung acasa pap tot ce prin. si as mai incepe sa fac esercitii tae bo sau pilates(numai k nu atat cat zice acolo ci ... mai putine).
    Apropo de impachetarile cu argila alge si ulei esential au vriun efect???

Pupici si .. sa de`a Doamne Doamne sa invingem in lupata asta cu kg adica sa avem rabdarea necesara si voianta pt a lupta impotriva lor.}{
  •  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2007, 17:40
    0 0
    daca iti este pofta tare de dulce mananca 2 patratele de ciocolata neagra, spui ca dupa ora 18 nu mai mananci nimic, la ce ora te culci?
  •  
    • 18 mesaje
    1 Ian 2007, 18:21
    0 0
    destul de tarziu ... mai ales acu in vacanta
    dar dc intrebi???
  •  
    • 287 mesaje
    1 Ian 2007, 19:17
    0 0
    pai din cate stiu eu e ok daca nu mananci cu 3 ore inainte de culcare.
  •  
    • 229 mesaje
    1 Ian 2007, 19:20
    0 0
    evelor ce am mai facut eu a fost sa nu mai mananc paine ,nimic dp 6 seara fara dulciuri si sucuri...si o sa incerc sa fac ceva miscare cred ca dans prin casa
    asta imi place cel mai tare...
    si sa nu uit tb rabdare multa
  •  
    • 2312 mesaje
    1 Ian 2007, 19:22
    0 0
    Daca iti e tare ;pofta de dulce eu zic sa te abtii!
    Si, stiu ce zic, deoarece asa ziceam si eu inainte.Eu m-am gandit asa: cel mai imp. e aerobicul de 3 ori pe sapt, dar nu il incep chiar odata cu dieta, o iau treptat..zic sa las vreo 4-5 zile.maine voi manca: dim fructe la greu pt ca atunci se asimileaza cel mai bine vitaminele, oara 12 gustare..morcov, sfecla rosie(conserva, ca de aia am, dar o spal bine), pranz piept pui facut in tigaia tefal doar cu putina sare, cina..iaurt degresat+tarate..ca nu stiu ce solutie laxativa sa adopt..de la ceai verde m-a durut stomacul f rau ca sunt mai sensibila...adica la ora 18.Daca dupa aceasta ora imi e foarte foame(in primele zile probabil ca o sa-mi fie), imi voi toca niste varza si o voi amesteca cu iaurt degresat(asa a slabit nasul meu..varza intervine in matabolismul iodului, asa am inteles, provocand o hipersecretie tiroidiana...cred, nu sunt sigura...)Deci..asta preconizez.Si..sa nu uit, maine ma duc la farmacie si-mi iau crom picolinat, chiar te ajuta sa nu mai poftesti la dulce, apropos de treaba asta..
  •  
    • 105 mesaje
    1 Ian 2007, 21:11
    0 0
    Buna fetelor si LA MULTI ANI!!!!

Si eu ma chinui sa slabesc...
    Poate reusim impreuna!!

Ce stiti despre piates???

va pup
  •  
    • 287 mesaje
    2 Ian 2007, 01:23
    0 0
    buna fetelor, azi am mancat alimente ok, adica treci de ovaz, apoi niste legume crude si cateva feliute de piept de curcan (ca o gustare), la pranz piept de pui si un ardei copt, seara am sa mananc o salata de rosii si castraveti cu o bucatica de branza cu grasime redusa(e specila pt diete). Am facut cam 50 de minute de miscare, am niste dvd-uri, sunt exercitii ce au ca baza stability ball. Maine fac alergare pe banda, iar cu mancarea tot asa, legume, salata, poate o sa fac o supa de legume fara grasime, ma mai gandesc. Cred ca o sa merg sa cumpar cantar, sa pot sa ma canatresc o data la doua sapt., daca ma cantaresc mai des ma demoralizez in cazul in care vad ca nu se misca acul, din cate am intels nici nu e indicat. Bafta fetelor!