Ajutati`ma...

•  
    • 18 mesaje
    30 Dec 2006, 02:42
    0 0
    Buna!!
    Am 18 ani si .. am 71 de kg la 1.76 inaltime. As vrea sa slabesc nu mai mult nici mai putin de 5-6 kg.. Am inceput o "dieta" .. acum k sunt in vacanta si .. pt k in tp scoli ajung acasa pe la 19-20 .. cu o foame de lup si pap tot ce prind in cale(exagerez) doar oricum mananc dupa ora 18. Acum k sunt in vacanta (nu ma intereseaza k sunt sarbatorile si mancare cat mai buna) .. dar nu mananc dupa ora 18,si maninca paine fff putina si atunci neagra, am rarit pajelile chiar si carnea DAR nu ma pot opri deloc de la dulciuri indiferet de ora din zi sau din noapte.(
    Va rog ziceti`mi cum sa tin "dieta" asta si in tp scoli si cum sa fac sa ma pot opri de la dulce .. si ce as mai putea face k sa am rezultete cat mai repede (pt k ma descurajez f repede si las totul balta).
    Ador sportul dar nu il practic (pt k nu am cu cine(de una sg. mie urat si.......)..desi stiu k miar face foarte bine. Apropo are vri`un efec o linguritza de otet de miere cu miere la o canita de apa dim. pe stomacul gol?? sau stiti voi alte retete mai simple si cu efect .. rapid??? va rog sa imi spuneti.

Sunt destul de disperata pt k la varsta pe care o am nu ma simt deloc atragatoare ci din contra .. data la o parte ... desi nu curg sunculitzele pe mie (burtica nu pre am ci funduletzul e prea mare) ...
    Plzzz ... Ajutati`ma
    Pupici
  •  
    • 2191 mesaje
    30 Dec 2006, 03:07
    0 0
    hai ca vin eu sa fac sport cu tine... ca nici eu nu am cu cine..ce sport vrei?
    eu vroiam intr-un timp (cand era cald )..sa ma duc sa alerg prin parc...dar cine auzea d asa ceva zicea "pleaca ma de aici " ..te scot la o alergare?si facem si o dieta mica
  •  
    • 4411 mesaje
    30 Dec 2006, 03:55
    0 0
    Daca sunteti din Bucuresti merg si eu..Unde vreti voi..De cand caut pe cineva..dar sa fiti serioase fetelor si sa tragem una de alta ..eu am 1.75 si vreo 64 kg..vreau sa arat bine

Ps: la alergri nu ma bag ..
  •  
    • 18 mesaje
    30 Dec 2006, 10:11
    0 0
    asa e si in cazul meu .. cand zic la cei din jurul meu sa iesim la o mica alergare ma intreaba daca sunt nebuna sau chiar promit pe a 2 zi .. si se fac ca uita. dar de era sa merg la alergat trebuia sa alerg pe sptrada .. printre cainii vagabonzi pt. k nu e nici un parc prin zona unde stau eu (nu stunt din Bucureti). ..... sau mai era o scuza .. "eee nu pot tine pasu cu tine k vb aia .. u ai facut sport de performanta si ... ai fost calita de alergare acolo" ... ceea ce nu e adevarat deloc. adica e .. dar eram obisnuita sa alerg destul ...fara sa ma opresc.. numai k acum, cum mam ingrasat .. am si lenevit..
  •  
    • 2191 mesaje
    30 Dec 2006, 11:28
    0 0
    pacat ca nu esti din bucuresti!!!
    andreeaX ...tu pe unde stai? daca nu vrei sa alergi..ce vrei sa faci? hai..eu trag de tine si tu de mine..poate iese ceva (eu am 1,75 si vreo 67-68kg)..dupa revelion am zis ca ma bag la un regim..dar sport..singura nu prea fac..

P.S andreea...la 1,75 si 64kg..eu zic ca nu ai nici o problema
  •  
    • 1555 mesaje
    30 Dec 2006, 20:04
    0 0
    merge cineva la sala de langa billa-salajan? mi-am intrerupt antrenamentul de vreo 2 luni, mi-e lene eram curioasa dc s-au modificat preturile si orele de aerobic, merci
  •  
    • 736 mesaje
    30 Dec 2006, 20:40
    0 0
    larisuk, pofta asta de dulciuri indica o lipsa de minerale...iti tb niste suplimente precum crom, seleniu. Cauta pe net mai multe informatii si apoi decide ce anume e mai bine sa cumperi. Bravo tie ca ai facut schimbarile acelea in privinta obiceiurilor alimentare. Nu renunta la carne, straduieste-te sa renunti la dulciuri. Hmm...iti recomand cate o tbleta de ciocolata amaruie, dimineata, dupa micul dejun. Contine mult Magneziu
  •  
    • 69 mesaje
    30 Dec 2006, 21:36
    0 0
    Larisuk...am mai zis aici,incearca cu crom picolinat.uite iti propun sa ne apucam amandoua serios din 2 ianuarie.cine mai vrea...il asteptpup
  •  
    • 69 mesaje
    30 Dec 2006, 22:21
    0 0
    bea sucul de la o jumatete de lamaie dupa fiecare masa...chiar ajuta..si fa sport..
  •  
    • 18 mesaje
    30 Dec 2006, 23:46
    0 0
    am sa vb cu mamy meu sa imi aduca o cutie de crom picolinat. problema e k seara ... simt nevoia de ceva dulce si imi cumpar cand vin d la sc. ciocolata sau bomboane, iar cand mie foame f tare napolitane si .. imi trece.
    Apropo de impachetarile cu alge marine, argila, sare ioadata si ulei esentiale .. au vrioun efect???Sau chiar exercitiile pilates.(eu fiind obisnuita cu exercitiile mai .. grele si cu transpiratie f multa) ...
    pupici si ms mult :*:*
  •  
    • 4411 mesaje
    1 Ian 2007, 05:15
    0 0
    addictyv3 ,stau in sectorul 2,pe langa bucur oarecum.In principiu nu sunt grasa dar sunt cam "multisoara" la pulpe si fund tu pe unde stai?

La multi ani si alea alea am postat pe alte topicuri dar oricum,cu riscul de a repeta..La multi ani,kilograme cat mai putine si multa vointa.Va pup pe toate.
  •  
    • 69 mesaje
    1 Ian 2007, 19:36
    0 0
    Larisuk...de maine ce facem?ne apucam?
  •  
    • 18 mesaje
    2 Ian 2007, 20:56
    0 0
    fluturash ... incepem .. adica am inceput de azi.
    dar am si eu o intrebare parizrul de pui sau sunca presata din piept de pui ce`s cu el .. se pot manca in tp diete(la masa de carne) ???
    eu azi nu am mancat cine stie ce 3 feliutz de parizer de pui cu paine neagra veche si ..o felioutza de tott de fructe.. si bineinteles inainte sau dupa acestea cate o jumatate de lamine. si mam mai "prosti" cu cateva exercitii tae bo
    u ce ai facut azi???
    e bun ce am facut eu???
    pupici
  •  
    • 69 mesaje
    2 Ian 2007, 22:54
    0 0
    Eu am cam dat-o in bara..dar de maine gata!uite ce imi propun eu:sa nu mai mananc dulciuri,sa nu mai mananc dupa 7 seara,sa nu mai mananc paine,sa mestec de multe ori,sa fac un pic de sport.Mai bine zis sa mananc sanatos.Inainte de sarbatori slabisem 3 kg..asa de bine ma simteam..ai luat crom?ai incercat??pup
  •  
    • 69 mesaje
    2 Ian 2007, 23:06
    0 0
    Am uitat sa-ti zic,eu respir fff greu.Deci trebuie neaparat sa slabesc(
  •  
    • 18 mesaje
    2 Ian 2007, 23:25
    0 0
    maine merg sa`mi dar plzz zimi care sunt mai bune crom picolinat sau corm picolinat forte???
    si pe mine .. ma cam doare inimioara si o simnt cam ...(greoaie,grasa)..
    si apropo .. tu ce faci cand tie foamne?? pe mine seara ma cam ia o foame de ... ce sa fac??
  •  
    • 69 mesaje
    4 Ian 2007, 21:40
    0 0
    No..ce ai mai facut?nu ai mai zis nimic!
  •  
    • 69 mesaje
    4 Ian 2007, 22:35
    0 0
    Eu iau crom picolinat normal,nu forte.Seara mananc un iaurt,o portocala.Fac tot posibilul sa mananc putin...azi am reusit
  •  
    • 18 mesaje
    5 Ian 2007, 09:02
    0 0
    buna!! si eu ieri am reusit sa ma mananc mai deloc pt k mam simtit f naspa din cauza raceli.
    am fost la farmacie sami iau corm picolina dar mam intors acasa cu pastile de raceala.dar cu prima ocazie cu care voi iesi din casa o sa merg sami iau.
  •  
    • 18 mesaje
    5 Ian 2007, 09:06
    0 0
    fluturash plzz zimi si mie cum arati. si cat vrei sa slabesti k sa imi fac o idee. sau daca nu lasa un msg privat cu id`ul tau de mess sa tinem legatura mai indeaproape. daca vrei bineinteles
    pupici