o sansa
-
0 0Pe langa alte lucruri aduse de 2006, pentru mine sunt si cele 10 kg acumulate. Va scriu aici, incercand sa obtin sfaturi, sa stiu daca e posibil in cazul meu sa mai slabesc pentru ca deja sunt la o varsta matura, o varsta la care problemele endocrine isi spun cuvantul.
Metabolismul este lent, activitatea mea sedentara si nu am fost niciodata o mare iubitoare de sport.Asa ca, mai pot oare slabi?
Toata lumea imi spune ca m-am ingrasat, ma simt oribil, coafeza ma intreaba ce se intampla cu mine, imi spunea ca-i era jena sa ma intrebe, o veche cunostinta mi-a spus ca sunt "ok" dar sunt cam grasa, altcineva imi spune ca ar fi cazul sa mai slabesc. Nimeni nu ma intreaba prin ce si cate am trecut, eu stiu ca ceva a "declansat" toate astea. Sper sa ma ajutati cumva si pe mine, nu vreau minuni, vreau sa redevin normala si nu stiu daca la varsta mea mai am sanse.
Pupici si un An Nou cu bucurii!!! -
Nici eu nu prea puteam slabi dar de cand scriu pe forum chiar am slabit.e important sa stii ca esti sustinuta.Si, mai sunt anumite reguli pe care daca nu le incalci chiar slabesti.
1.Nu mai manca dupa ora 18.(Sau mananca alimente cu calorii negative..eu de ex mancam ciorba de varza, dar tu poti manca salata de varza fara paine, portocale..numai ca s-ar putea sa-ti piara somnul, ca au vit c..mai sunt multe..da-i la google "calorii negative")
2.Neaparat sport macar de 3 ori pe sapt..eu sunt adepta aerobicului dar ideea e ca trebuie sa faci in mod constant.
3.Fara paine alba, daca poti deloc..sau doar la micul dejun e cel mai bine, fara dulciuri de nici un fel, fara prajeli..poti face gratare.
4.Pana la ora 18 nu cumva sa te infometezi..poti manaca fructe, legume la greu, gratare, chiar mancare gatita dar cat de cat sa te incadrezi in 1500 cal(se recomanda 1000 dar eu una la 1000 mor de foame)
4 Chiar daca intr-o zi ai gresit si te-ai abatut de la reguli nu conteaza, continui..nu cumva sa zici ca unde a mers o paine mai merge si o prajitura..de fapt asta e o mare greseala.
Eu iti zic sigur ca functioneaza! -
Ceea ce vreau sa adaug si eu este ca cu ambitie o sa reusesti,trebuie doar sa ai grija cum mananci si ce mananci,eu spre ex am redus portiile de mancare,imi pun cantitati mult mai mici de mancare fata de cum mancam inainte,si vreau sa zic ca mananc aproape de toate,bineinteles incerc sa mananc cat mai putin cu grasime,dar in rest am mancat si paine alba si chiar si dulciuri,nu am facut nici macar un minut de sport si am reusit sa slabesc in ultimele 3luni 5kg,dar am observat ca de cand am tinut cura cu lamaiile am reusit sa dau jos kilogramele mai usor
-
se incepe cu o lamaie in prima zi,cu doua lamaii in a doua si tot asa cresti pana la 7lamai in 7 zile,dupa care incepi descresctor pana ajungi la o lamaie
se bea doar sucul de la lamaii si trebuie bauta dimineata pe stomacul gol
eu in prima cura care am facuto in timpul celor 13 zile am slabit 3-4kg si am mancat aproape de toate,chiar si dulciuri,dar imi era permanent sete si ajungeam sa beau si 3l de apa pe zi -
daca ai probleme endocrinologice cel mai bine ar fi sa te adresezi unui medic de specialitate, cu analizele de rigoare. poti sa te infometezi cat vrei, dar cred ca cel m bine ar fi sa cauti cauza....ptr ca efectul il vezi....
si sportul ajuta, dar daca esti o fire sedentara...macar incearca-l, poate o sa-ti placa...nu ai de unde sti...pofta vine mancand
si parafango, sau ac metode te-ar putea ajuta -
ce mai faci Moniqa? 10 kg intr-un an este mult, indiferent de varsta.
ar trebui sa mergi la medic, in primul rand, si apoi, iti dau eu regimul meu daca te intereseaza. Pusesem si eu 5 kg anul trecut (adica 2005) si am intrat in panica. aici ti se recomanda sa mergi la medic daca pui 5 kg intr-un an. Din iulie sunt la Montignac (regleaza si metabolismul), este mai mult un mod de alimentare sanatos, care trebuie tinut pe viata, dar eu m-am scapat de toate kg in plus. si fara infometare, ceea ce este cel mai important. da-mi un mesaj pe mess daca te intereseaza.
te pup, si sa ai un an nou fericit, mai bun decat anul care tocmai se incheie. -
eu am gastrita,dar ce vreau sa zic ca nu am avut nici o problema de la lamai,chiar m-am asteptat sa ma apuce o criza,dar nu,nu ma apucat
oricum eu cred ca depinde de la organism la organism,eu una nu am avut probleme si am tinut cura de 3 ori
eu cand beam lamaiile aveam meru pregatit paharul cu apa langa mine,dupa ce beam lamaiile,beam apa