-
-
0 0-
-
eu am 1.68 si 51-52 de kg... gasisem o formula de calculat a greutatii ideale care tine cont si de sex si de varsta, si eu la 23 de ani la 1.68 ar fi ideal sa am 53...si ma straduiesc

Si cred ca este mai realist acest mod de calcul... pe la 19 ani si eu aveam 48 de kg la 1.68...
Daca mai gasesc formula o sa o postez aici... take care
-
E bine ca recunosti, e mai greu sa recunosti ca esti prea slaba decat ca esti putin mai plinuta!
Atunci - sport (remodeleaza corpul, apar muschi pe care nu stiai ca ii ai), alimentatie sanatoasa, dar mai calorica decat mananci de obicei (acu' nu tb sa dai iama in dulciuri).
Dna doctor Mihaela Bilic (cred ca asa se numeste) spunea despre persoanele care sunt slabe ca de fapt ele sunt mai "stresate" si cateodata uita sa manance - cel mai bun lucru pt tine este sa vezi cam ce mananci, cat ... si vei descoperi ca nu mananci ce trebuie si cat trebuie!
Ai grija si sanantate multa!
DA, EVA, vrem si noi calculul.. si eu il aveam.. dar nu mai stiu cum se face, am uitat! -
va mai dau eu un calcul BMI - indicele masei corporale, care la un om cu greutate normala trebuie sa fie intre 18,5 si 25.
greutatea impartita la patratul inaltimii.
dar sincer eu nu prea cred in astfel de calcule.... conteaza sa iti placa ce vezi la tine, sa fii proportionata si sanatoasa.
eu am BMI 16 , dar nici ca as mai pune un kg pe mine si nici nu as mai slabi. -
buna Paula_blondutza . eu am 1.64 si 45 kg. lumea zice ca sunt prea slabuta. dar eu ma simt foarte bine in pielea mea si cu aceasta greutate. deci... nu ma mai stresez de ce zice lumea. multe luni la rand am incercat sa pun ceva pe mine, dar... mai mult de 1 kg 2 nu am reusit. si pe acestea le-am dat repede jos in cateva zile in care am fost mai agitata si am avut mai mult de lucru la servici.
asa ca am renuntat. si chiar ma simt bine cu greutatea mea si imi place cum arat. pot sa port orice fel de haine si de orice culori....
cred ca cel mai important e ceea ce simti si cum te simti tu, nu ce zic altii sau ce cred altii. nu toata lumea e bine intentionata si nu toata lumea iti spune parerea ei sincera.
te pup si sa te simti frumoasa cu ceea ce ti-a dat mama natura..