Reductilul - pilula minune

•  
    • 13 mesaje
    13 Dec 2006, 11:43
    0 0
    Am inceput sa iau reductilul de 20 de zile si ma ajuta foarte mult.
    Celor care vor sa le impartasesc din experienta mea............sa ma contacteze
  •  
    • 123 mesaje
    13 Dec 2006, 13:23
    0 0
    sa vedem ce bine o sa -ti faca dupa ce termini cu ea. sa ne zici cate kg si probleme in plus ai.

termina cu prostiile! in afara cazului in care esti obeza rau si trebuie sa slabesti repede ca sa nu mori, nu cred ca asta este solutia.
  •  
    de
    • 20 mesaje
    13 Dec 2006, 14:27
    0 0
    am luat 2 luni reductil...disperata si inconstienta..nimic.culmea e ca sint si cadru medical.nu cred ca e o solutie,nici macar in caz de forta majora.sa ne tii la curent si bafta!
  •  
    • 1562 mesaje
    13 Dec 2006, 17:09
    0 0
    minune nu e niciuna!!!! niciuna!!!!
    eu, una....am zis ca mor de la ele
  •  
    • 13 mesaje
    14 Dec 2006, 08:47
    0 0
    Mie mi-a facut foarte bine.
    Este problema ta daca esti reticenta. Mersi de sfaturi dar nu ma intereseaza.
    Am medic...........
  •  
    • 13 mesaje
    0 0
    Am medic...........
  •  
    • 13 mesaje
    0 0
    Am medic...........
  •  
    • 13 mesaje
    0 0
    Am medic...........
  •  
    • 123 mesaje
    14 Dec 2006, 09:58
    0 0
    daca tie t-au facut bine asta nu inseamna ca pastilele sunt solutia. sunt multe femei care citesc acest forum si destule sunt cele care sunt disperate sa slabeasca. daca tu vii si spui ca tu ai luat un medicament care DEOCAMDATA iti face bine e foarte posibil ca aceste femei vor da buzna sa isi cumpere medicamentul minune. ori asta chiar nu este ok. slabitul trebuie sa fie sanatos. sunt o gramada de cazuri de femei pe forumul acesta care au luat pastile si au regretat asta din cauza rezultatelor ulterioare.

mai bine asteapta sa treaca timpul si dupa aceea vino aici pe forum si impartaseste-ne experienta ta. sper ca pana la urma sa fie una pozitiva, exceptia de la regula.
  •  
    • 13 mesaje
    14 Dec 2006, 12:16
    0 0
    Prima mea intrebare pentru tine este daca esti medic sau ai cunostinte de specialitate.
    Iar titlul articolului meu era o intrebare.
    Atunci cand luam decizii legate de sanatate apelam la medici si facem analize, nu cerem sfaturi pe forum.
    Eventual impartasim din experienta noastra, in nici un caz nu ne erijam in atotcunoscatori.
  •  
    • 13 mesaje
    14 Dec 2006, 12:19
    0 0
    Si inca ceva.
    Reductilul nu te slabeste atotcunoscatoareo. Te ajuta sa-ti poti stapani senzatia de foame.
    Regimul constand intr-o alimentatie rationala si sportul......
    Iar cele pentru care tu te temi ca vor da navala sa cumpere sunt aceleasi care asculta de sfature de pe forumuri....aviz amatorilor
  •  
    • 124 mesaje
    15 Dec 2006, 18:54
    0 0
    mama frate da' artagoasa te-a facut reductilu' asta
  •  
    • 13 mesaje
    18 Dec 2006, 13:05
    0 0
    Trei sferturi din mesajele de pe acest forum provin de la femei fara ocupatie si fara cunostinte de medicina
  •  
    • 856 mesaje
    18 Dec 2006, 13:22
    0 0
    asa crezi tu?
  •  
    • 123 mesaje
    18 Dec 2006, 14:02
    0 0
    daca titlul " articolului" tau era o intrebare unde draq e semnul de intrebare?
  •  
    • 123 mesaje
    18 Dec 2006, 14:05
    0 0
    pana acum nu ai spus nimic despre tot programul tau de slabit.ar fi bine sa o faci. asta ca sa nu te judecam gresit. povesteste-ne despre ce ti-a recomandat doctorul, despre greutatea ta, despre cum te a ingrasat si de ce nu slabesti, de ce trebuie sa iei pastile pentru reducerea apetitului etc.
  •  
    • 13 mesaje
    18 Dec 2006, 16:32
    0 0
    Scuze........poate ca am fost acida si nu era cazul.
    Imi pare rau daca v-ati suparat....scuze din nou.
  •  
    • 2312 mesaje
    18 Dec 2006, 16:45
    0 0
    Uite eu chiar n-am vrut sa ma bag, nici nu sunt de acord cu aceste medicamente..reductilul si regenonul sunt periculoase pentru ca actioneaza asupra creierasului, inhiband foamea.Totusi, nu stiu daca stiti, dar el se prescrie de catre medic in anumite situatii, adica daca ai IMG mai mare decat 25..cred..
    Sunt oameni care chiar au nevoie de tratament medicamentos.De ex, eu chiar as prefera ca sotul meu sa se duca la nutritionist sa-i prescrie reductilul..are 115 kg la 1,73 deci..42 kg in plus.Pai voi credeti ca le va da jos doar din sport si dieta???Vise...
  •  
    • 123 mesaje
    18 Dec 2006, 18:23
    0 0
    oana, prietenul meu a fost pur intotdeauna bine facut fiindca a facut sport toata viata. la 1,85 m a avut in jur de 90-100 kg. la un moment dat nu a mai putut sa faca atat sport cat facea de obicei ( adica baschet din cand in cand si exercitii de forta acasa) din cauza programului foarte stresant. si apus pe el 30 kg. la inaltimea lui nu se vedea chiar asa naspa, dar avea ceva pe el. a stat cam 1 an asa, cu chin mare iti da seama. a reinceput sa faca sport si sa nu mai manance paine si dulciuri ( el fiind si astazi mare mancau). in cateva luni a scapat de 40 kg. acum a ajuns pe la 100 kg, dar se simte bine si nici nu se vede naspa.

acum ma gandesc ca daca a scapat al meu cu sport care avea corpul cat de cat obisnuit cu sportul si teoretic ar fi trebuit sa scape mai greu de grasime dect cineva care nu e obisnuit si efortul e mai mare, atunci ar trebui sa mearga la oricine. teoretic . nu cred ca 45 de kg sunt o catastrofa. mai bine sa incerce cu dieta si sport si daca nu se poate, nu se poate sa ia si pastiliute. bafta multa!
  •  
    • 2312 mesaje
    19 Dec 2006, 11:06
    0 0
    Pai crezi ca n-a incercat?Dar are un apetit foarte mare si dupa vreo 2-3 sapt de cura..adica eu zic ca mananca normal in acea per, el zice ca se infometeaza ,nu mai rezista..cedeaza si se ingrasa la loc.S-a ingrasat in mod constant, am incercat toate variantele..gatesc dietetic..dar pur si simplu mananca mult, foarte mult.Chestia e ca nu intelege ca trebuie sa mai faci si foamea cateodata daca vrei sa slabesti, el crede ca mancand normal ar trebui sa slabeasca..si ti-am zis ce inseamna "normal" la el.Macar daca l-as convinge sa mearga la un nutritionist, sa-l sperie un pic, sa-i zica de riscurile obezitatii..dar nu vrea.Parca vorbesc la pereti!Si de sport nu prea are timp, ar vrea, dar lucreaza de la 9-18..pana vine acasa, mananca ..ce sa-ti zic..lucreaza mult.