am slabit 20 kg in 6 luni !I`m happy!
-
0 0buna,fetelor,eu sunt gabi din oradea.dupa ce am dat milioane pe tot felul de tablete de slabit si n-am reusit,mi-am facut singura o dieta studiind carti ,informatii de peste tot.de la 74 de kg am ajuns la 53 in 6 luni.cand eram cat o balena nu-mi imaginam ca eu la 41 de ani voi purta blugii fetei mele de 14 ani.de atunci ma imbrac din dulapul fetelor mele,si mi-am mai luat si eu cate ceva.cum am slabit?mi-am modificat alimentatia,calitativ si cantitativ,dar dupa niste reguli precise,care depind de fiecare persoana in parte.de ex stiti ca pe unii porumbul ii ingrasa iar pe altii ii slabeste?etc.mi-a trebuit ceva pana sa-l fac si mi-a reusit.dupa ce am slabit unii nu m-au recunoscut altii m-au invidiat.eu nu prea am prietene ca nu prea ies asa ca m-as bucura sa-mi gasesc prietene printre voi.va dau si adresa mea,pt discutii mai intime:myrela_epy@yahoo.com Pa,mai vb,va pup!
-
am mancat in principal fructe si legume crude,lactate,miere,dar fructe,legume,lactate si alte alimente care mie nu-mi produc lectine.am incercat unele zile sa mananc f putin dar a fost jalnic.atunci mi-am facut o cura mai lejera cu putina paine de secara si alim mai diverse.vedeti ca pt altele poate trebuie altfel de paine,de faina neagra,sau graham sau de porumb(mamaliga).asta depinde de f multe lucruri in leg cu pers respectiva.va pup,plec la astrologie.pa
-
buna!sunt niste studii facute de medici,dar iti dai seama ca eu si daca as sta 24 de ore pe calc n-as putea sa spun la toate asta.stii cate diete pot sa fac efectiv intr-o zi?doar patru.asta daca n-as lucra nimic altceva.si eu am servici,3 copii etc.daca vrei scrie-mi pe adr de mail si o sa incerc sa-ti fac.orice cura de slab nu recomand sa o incepeti decat dupa sarbatori.va pup,merg la servici dm.pa!
-
buna!cartea este despre alimentatia sanatoasa a grupelor sanguine,de acolo mi-am scos alimentele ce-mi produc toxine, ioar cu celelalte mi-am facut cura.nu doar ca reduci cantitati,crede-ma din unele poti sa mananci pana nu mai poti si slabesti,dar pt o dieta adevarata si sanatoasa uite de cate trebuie sa tii cont:inaltime,greutate,cat vrei sa slab,boli cronice,ultimele analize ,insomnie,dureri de cap,raceli dese balonari,constipatie,palpitatii,oboseala,umflaturi la ochi si maini dimineata,extremitati reci,pietre la rinichi sau fiere,tensiunea,alergii,sau alte probl pe care acum am uitat sa le scriu.tre sa alegi alimentele astfel incat sa ameliorezi simptomele si nu sa le agravezi cumvaca atunci in loc de slabire este imbolnavire.ok?
-
Mda..pt asta tre sa ai si cunostinte de medicina..si nu putine, nu doar de nutritie.eu am cartea..lui Adamo..parca il cheama, dar de ex mie imi place varza..chiar f mult, am 01...nu pot sa renunt la varza.Sau la lactate...fac caderi de calciu foarte des cu toate ca mananc lactate.In plus nu-mi place carnea!!!Mananc ocazional carne dar nu f multa...nu-mi place.Prefer soia.Ce ar trebui sa fac?
Am analizele bune..toate mai putin calciu care e sub limita mereu.Am extremitatile reci. -
DE FAPT ceeace ce mi-ai scris in mail este vanzare de retete NU SFATURI, cum putem crede in asa ceva, nu suntem chiar asa naive.SCUZE DAR AI DAT GRES ASA.NU PUTEM AVEA GARANTIA CA TE CHIAR PRICEPI.NU CRED CA ESTI MEDIC SAU ASA CEVA de inventat pe bani se poate orice in ziua de azi.Daca ne sfatuiai gratis era altceva,atunci credeam ca chiar vrei sa ajuti.
-
deci un sfat pe gratis il crezi si unul platit nu.daca faci cuiva o dieta completa tinand cont de atatea lucruri,si fiind si responsabil pt ce ai scris,cat timp crezi ca-ti ia?doua minute.pai eu as putea sa va dau sfaturi gratis cate vreti,le veti pretui mai bine,le veti respecta mai bine?si de ce crezi ca eu inventez?pt ca esti tentata sa-i crezi mai mult pe cei care mint decat pe cei care spun adevarul?din pacate cei care spun adevarul nu sunt crezuti,pt ca adevarul este simplu.cei care mint si se dau mari fac senzatie si sunt crezuti. pai atunci puteam sa va torn la minciuni aici pe forum...gratis...si ce grozava eram... pt o treaba ca lumea trebuie timp.si stii cate cereri de dieta am primit? o gramada.am sa le fac pe toate chiar daca va trebui sa stau noaptea.si pot sa raspund in fata oricui pt fiecare cuvat.si inca ceva:nu dau nicio reteta.eu am dat milioane pe retete si nu mi-au folosit la nimic.cunoasteti si voi promisiunile din tot felul de reclame...ok,tie-ti fac gratuit daca vrei dar asta se numeste sa fii profitoare! si daca ai primi gratuit,ai fi mai sigura ca e corect?ai avea mai mare incredere?eu oricun n-as putea sa-mi bat joc de nimeni,deci ti-o fac ca lumea daca chiar vrei
-
Gaby, trebuie sa intelegi ca atunci cand vrem un sfat de calitate, ok, il platim..ca nimic nu-i gratis, dar avem minima pretentie sa il primim de la o persoana avizata, un doctor.Nu sa-l cumparam de pe net!Ce garantii poti tu sa ne oferi?Nu neaparat ca ..vai de noi..aruncam banii in vant.Banii se fac, nu asta-i problema...dar n-as vrea sa-mi bat joc de organismul meu.Daca eu am grupa 01 iar tu imi vei recomanda sa mananc carne..eu voi manca multa carne.Poti tu sa-mi garantezi ca nu voi face hepatita?Ma vei pune sa ocolesc painea si produsele fainoase..asta ar fi in contradictie totala cu piramida nutritionala..chiar daca mi s-ar aglutina sangele.Ca sa nu zic ca n-am voie produse lactate..pai, e mai bine sa ma indop zilnic cu pastile de calciu?Pana la urma, daca tot vrei sa ajuti, pune-ti adresa cabinetului aici ..sa venim si sa ne convingem intradevar ca ai calitatea necesare pt a ne da sfaturi.Uite eu chiar iti promit ca vin...dar vreau sa vad cine esti, ce studii ai si ce poti sa ne oferi.Cred ca e o cerinta corecta, nu?
-
gaby_mymy, te rog sa ma scuzi dar nu am citit niciunde in topicul asta ca vreo fata sa iti ceara o dieta personalizata. Tot ce ti-au cerut era tipul dietei si de ce nu, un titlu de carte.
Fete destepte suntem si noi! Putem citi o carte, putem trage niste concluzii si ne putem face singure o dieta personalizata.
Eu tot mai trag speranta ca vei remedia neintelegerea asta postand titlurile pe care le-ai citit. -
oana,zilele trecute imi zicea o doamna pe care o cun ca doctorita i-a zis ca daca vrea sa slabeasca sa inlocuiasca painea cu mamaliga.eu am intrebat-o doar atat:ce grupa sang. aveti? a zis ca are o1.ce era sa-i zic? ca are o doctorita proasta ca ii da ceva care o ingrasa mai tare? i-am zis doar ca daca nu are efect sa incerce cu paine de secara.deci daca vreti o dieta mergeti la medic.ca oricum medicul vrea sa mai mergeti pe la el,satraiasca si el din ceva, nu vrea sa slabiti si sa nu va mai ingrasati niciodata!eu de un an n-am mai pus pe mine nimic si nici bolnava nu sunt,ma simt excelent.oana,pt tine ma interesez ce-i de facut si iti raspund.acum tre sa fac mancare pt tribul de mancaciosi din fam.Pa.
-
dieta asta nu este un tip anume din moment ce tre adaptata la fiecare.doar adaptand-o reusesti sa te mentii.eu nu vand retete.nici macar una! e clar?dar nu pot sa ma ocup atata timp cu astea traind doar cu aer. fiul meu cheltuie intr-o noapte in club cat cer eu pt o dieta, iar eu de cand am slabit ma imbrac cu hainele fetelor...