let's talk about our succeses :) :) :)

•  
    • 11 mesaje
    7 Dec 2006, 21:33
    0 0
    Care kile ati resusit sa dati jos pe saptamana?
    PLZZZ...sunt obsedata de silueta mea...
  •  
    • 13910 mesaje
    7 Dec 2006, 21:39
    0 0
    kile pe saptamina?

pai chiar ca ai o obsesie.....si trebuie tratata ca atare!!!
  •  
    • 140 mesaje
    8 Dec 2006, 09:23
    0 0
    Hai sa nu exageram, Eva ... daca reusesti performanta de a slabi cateva kg intr-o singura sapt e pt ca ai inceput un regim f drastic, si nu e deloc recomandat sa iti privezi corpul de orice fel de mancare...
    nu sunt adepta unei diete "1 morcov - 1 bob mazare - 1 ml iaurt" pe zi... am avut acum doi ani o pb (stres, munca multa) si in sase luni am slabit extrem de mult... dar au urmat complicatii, spital, raceli puternice, si aproape 2 ani de recuperare.... acum m-am invatat minte si prefer sa slabesc 1 kg pe luna crede-ma in timp e mai satisfacator!
    ai grija de tine! ca spitalul costa mai mult decat orice dieta!
  •  
    • 35 mesaje
    9 Dec 2006, 23:08
    0 0
    in timpul curei de slabire eu am reusit sa slabesc 2,5 kg cel mai mult intr-o sapt,dar are dreptate florentina,daca slabesti prea brusc nu e bine.eu mi-am pierdut toate puterile nu puteam nici sa mai merg drept m-am si imbolnavit de pneumonie,chiar daca in timpul curei am luat vitamine.ar fi f bine pt tine sa ne asculti si sa slabesti cate putin .ce zici?
  •  
    • 2312 mesaje
    10 Dec 2006, 09:51
    0 0
    Eu am slabit 5 kg in 6 zile acum vreo 4 ani cred, nu stiu cat era apa..dupa cele 6 zile cadeam pe strada..la propriu(mancasem 2 zile fructe, 2 lactate, 2 carne..cand am ajuns la zilele de carne am facut constatarea ca mancarea nu mai era o necesitate ).
    Acum 2 luni..sa zic, am slabit 5 kg in 8 zile cu dieta ciorbei de varza, am luat 1 kg inapoi ..era apa din organism.Totusi nu recomand..in ciuda numeroaselor incercari de a face experiente, organismul meu se incapataneaza sa ramana sanatos..am avut doar un inceput de gastrita si m-am reparat cu ranitidina dar atat.
    Am ajuns la concluzia ca e atat de usor sa slabesti n kg repede..totusi adevarata vointa se vede atunci cand tii diete pe termen lung si reusesti sa te mentii.De slabit rapid poate oricine, nu cred ca e cineva care sa nu fi tinut vreodata o dieta drastica.Asa ca ma bucura mai mult cand vad topicuri de genul: "Am slabit 20 kg, in timp si intr-un mod sanatos, nu mi s-a lasat pielea si mamentin deja de 3 ani"Atunci ma fac mica, mica si bag la cap..
  •  
    • 69 mesaje
    10 Dec 2006, 10:58
    0 0
    parerea mea este ca cel mai sanatos se slabeste in timp 1-2 kg pe luna nu pe sapt...dietele drastice nu fac decat sa slabesti pt o sapt 2 dupa care se pun la loc kg date jos plus ceva "bonusuri"...si in plus mai poti sa te si imbolnavesti...nu mai ai chef de viata esti iritata si irascibila...si toate astea din cauza stomacului gol care "te roade"..insa daca tii o cura mai putin drastica..cred ca e impropriu spus cura...renunti la paine dar nu in totalitate(mananci o felie de paine prajita dimineata,si o felie de paine integrala la pranz),renunti la dulciuri,la mancatul seara dupa ora 18(este recomandat ca ultima masa sa fie luata c u cel putin 4 ore inainte de culcare),eviti grasimile,prajelile,mai faci si ceva sport si in felul acesta o sa reusesti sa slabesti...nu intr-o perioada scurta de timp...dar in jumatate de an cant te uiti in oglinda parca nu te mai recunosti...si nici nu ti-ai dat seama cum ai slabit pentru ca in fond nu ai depus nici un efort...asa ca..daca vreti sa slabiti sanatos nu va mai ganditi cat am slabit intr-o saptamana....parerea mea...eu cred ca daca vrei sa obtii ceva frumos e nevoie de timp...
  •  
    • 140 mesaje
    14 Dec 2006, 11:47
    0 0
    sunt de acord cu tine - si asta fac si eu, cu multa rabdare .... si asta sfatuiesc pe toata lumea...
    "cu rabdarea treci si marea" spunea bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca!