am slabit 6kg in 20 de zile
-
0 0nici mie nu-mi vine sa cred!! dupa ce am incercat o gramada de retete am reusit in sfirsit sa slabesc si eu ceva mai sesizabil.culmea si intr-un mod destul de usor.acum nu stiu daca este O RETA MINUNE sau mi se potriveste pur si simplu(ramine de vazut daca o incercati si voi).daca sunteti interesati eu am gasit-o(cautind de fapt altceva) pe forumul albertafashion.ro
-
aceasta este dieta:
ora 8-o ceasca cafea fara zahar , --ora 10 -o lingura stafide , -ora 12 - 100g gratar(sau sunca)+o felie piine graham , -ora14- un ou tare , -ora 16- 100ml suc de rosi, -ora 18- 100g brinza de vaci slaba -ora 20- un mar A doua zi se repeta acest lucru din nou timp de 5 zile. Daca vrei sa ti mai mai mult se poate dar e obligatoriu ca dupa ce ai tinut aces regim sa faci o pauza de 6 luni. -
aceleasi sfaturi le ceream si eu ieri...cred ca cel mai mare dusman al kg in plus este sportul..uite eu de azi am inceput sa alerg si nici nu-mi mai simt picioarele...dar asa este la inceput,mai greu.cu timpul insa se va obisnui si organismul..renunta la dulciuri la prajeli la mezelurile cu "bulinute" albe (cum ar fi salamurile,carnea tocata s.a.m.d.)nu face nici exces de fructe(cel mult 3 pe zi)pt ca fructele contin zahar...deci multe ingrasa si incearca sa nu mai mananci seara dupa ora 6.ultima masa trebuie luata cu cel putin 4 ore inainte de culcare..in rest..vointa si credinta.
mult succes.