GRIUL SI OREZUL EXPANDAT

•  
    • 344 mesaje
    28 Nov 2006, 22:01
    1 0
    Fetelor spuneti-mi si mie, ingrasa?
    Cu ce putem sa le combinam.Pupici
  •  
    • 140 mesaje
    29 Nov 2006, 09:11
    0 0
    Cele expandate - ingrasa, pt ca nu aduc un aport real de minerale si vitamine. Iti trebuie cereale integrale, gasesti la plafar sau la magazinele naturiste. Acestea sunt cele mai sanatoase, deoarece ajuta tranzitul intestinal.
    Cat despre combinatie - eu mananc cereale integrale cu iaurt (de fapt mancam, ca acum tin post) sau pur si simplu ca garnitura pt un fel de mancare.
  •  
    • 344 mesaje
    29 Nov 2006, 10:01
    0 0
    mersic si pupici
  •  
    • 303 mesaje
    29 Nov 2006, 10:11
    0 1
    intr-adevar cerealele integrale neprelucrate sunt foarte sanatoase. insa daca vrei sa inlocuiesti painea poti sa folosesti expandate, dar recomandarea mea ar fi cele din orez fiindca graul are gluten si asta ingasa. exista si paine naturala din cereala integrale si unele sortimente sunt si fara gluten.
    pe mine una glutenul ma ingrasa ca naiba asa ca mananc expandat cand e neapara nevoie, de obicei la micul dejun. ca idee - o felie de paine din orez expandat are undeva la 30 cal, in schimb una de paine normala are de 3, 4 ori mai mult.
  •  
    • 2 mesaje
    28 Iun 2013, 13:16
    0 0
    Eu am inlocuit painea cu graul expandat, am renuntat complet la prajeli si la zahar... si dupa 7 zile am dat 2,5 - 3kg jos. Si fac miscare pe cat ma lasa timpul, cam 20 min zilnic.