cum se incepe serios o dieta

•  
    • 68 mesaje
    28 Nov 2006, 14:13
    0 0
    tot timpul spun ca de luni intru la dieta dar nu reusesc nici sa o incep dar sa o termin nici nu incape vorba.sunt foarte dezamagita ca am ajuns la 80kg si am 1.74inaltime.veti spune ca n-am ambitie dar cred ca e vorba de nervozism.e posibil cand esti indispusa sa ti se faca foame?astept sfaturile voastre.sunteti de apreciat.bravo voua.
  •  
    • 77 mesaje
    28 Nov 2006, 14:28
    0 0
    senzatia de foame face figuri in prima saptamana, mai exact in primele 3 zile de dieta.

dar daca esti mai puternica decat ea... o invingi si dispare.

iti urez succes de pe acum indiferent ce regim vei incepe!
  •  
    • 68 mesaje
    28 Nov 2006, 14:49
    0 0
    sper sa ai dreptate.mersi si o sa-ti spun cand trec de a3a zi
  •  
    • 303 mesaje
    28 Nov 2006, 15:20
    0 0
    buna,

si eu am reinceput dieta de luni.eu am 1,70 s 73 kg. am reusit din august pana acum sa scad de la 80, 80 + kg sa slabesc la 73. dar cu diete nu foarte restricitive intrerupte de perioade de mancat normal. eu cred ca am slabit datorita sportului intens si din cauza dietelor. fac sport intens cam de 4 ori pe saptamana cand sunt mai obosita si aproape zilnic cand sunt in forma. fac pilates si tae bo si cand am chef urc scari ( dar acum stau intr-un bloc de 4 etaje care are scari din acelea din 2 jumatati si nu e foarte eficient; inainte stateam intr-un bloc de 10 etaje si urcam toate etajele de 5 ori cate 2 trepte).

eu am o problema hormonala din cauza careia ma ingras. pe mine ma motiveaza faptul ca daca nu slabesc dezechilibrul nu are sanse sa se corecteze si sunt o "candidata" serioasa la dezvoltarea unui cancer la san sau la uter sau la alte boli determinate de excesul ponderal.
  •  
    • 77 mesaje
    28 Nov 2006, 15:26
    0 0
    cand ti-e foame, incearca sa mananci fructe, astea nu ingrasa.
    sau rontzai un morcov! si te mai potolesti...

sa nu te lasi...
    eu m-am dat batuta de multe ori si mi-era asa de ciuda pe mine dupa ce cadeam prada ispitei!
  •  
    • 68 mesaje
    28 Nov 2006, 15:37
    0 0
    fructe mananc destul de des mai ales mere dar imi fac si mai foame
  •  
    • 68 mesaje
    28 Nov 2006, 15:40
    0 0
    cum ai descoperit ca ai o problema hormonala?
  •  
    • 156 mesaje
    28 Nov 2006, 15:44
    0 0
    Da, poti fi nervoasa si sa ai tendinta sa mananci=>te ingrasi. Se zice ca pentru a slabi trebuie sa elimini cauza care a dus la ingrasare. Degeaba elimini efectul daca a ramas cauza sa te pandeasca.
    Merele iti dau foame pentru ca iti asigura o energie de scurta durata, dupa care te paleste iarasi foamea. Acuma depinde si de persoane,mie nu-mi dau foame. Dar nici nu abuzez de ele. nu poti manca mere la infinit. Si nici alte fructe. In plus nu-i faci bine organismului sa tot mananci. Incearca sa faci o pauza de 2 ore intre "gustari", chiar daca asta inseamna intre doua mere.
    Bafta!
  •  
    • 303 mesaje
    28 Nov 2006, 16:03
    0 0
    am aflat de la medicul ginecolog. mi-a spus direct asta dupa ce i-am spus problemele pe care le aveam si dupa asta mi-au confirmat si analizele. eu am estrogen in exces. estrogenul in exces si greutatea in exces se influenteaza reciproc.
  •  
    • 1260 mesaje
    29 Nov 2006, 20:01
    0 0
    dancing, in primul rand trebuie sa fii pregatita psihic pentru o schimbare.
    cum stai cu autocontrolul si autodsiciplina? iti reuseste ceva cand iti impui? aici trebuie lucrat, de inceput.
    problema cu cauzele e adevarata pentru orice boala.
    eu mi-am schimbat complet obiceiurile alimentare, dar asta e o chestie pe viata. ei, mai fac abateri, cateodata, dar revin la normal destul de repede, fara eforturi mari.
    eu una nu intru in fast food-uri (desi avem aici, har Domnului), nu duc nici copiii, decat poate o data pe an,s a le satisfac pofta, nu cumpar semipreparate, ma uit la toate ingredientele inainte de a cumpara ceva de mancare.
  •  
    • 68 mesaje
    30 Nov 2006, 13:29
    0 0
    efoarte adevarat ce zici tu usor de zis cam greu de facut dar incet incet sper sa reusesc mersi si ne mai auzim
  •  
    • 2487 mesaje
    30 Nov 2006, 17:00
    0 0
    dance,am o cumnata care a cumparat cartea aceea cu retete pt slabit,minca de 5ori pe zi si a slabit 15kg in juma de an,de la ea am invatat ca senzatia de foame se potoleste cu o dieta cu legume multe,si gustari intre mese,pe linga asta a vorbit cu medicul de familie si ia dat un complex de vitamine care potolea senzatia de foame,au mai vorbit si fetele pe net despre el,cauta la topicurile trecute,nu mai stiu ce continea dar a ajutat mult.