fulgii de porumb

•  
    • 42 mesaje
    22 Nov 2006, 15:27
    0 0
    Fetelor, stiti cumva dak fulgii de porumb ingrasa? Ca ma gandesc sa nu mai mananc toate prostiile (supe instant si gogosi) la lucru si sa o dau pe iaurt, fructe si fulgi de porumb! Ce stiti, ingrasa?
  •  
    • 1562 mesaje
    22 Nov 2006, 16:03
    0 0
    fulgii de porumb, ca si restul cerealelor sunt f recomandati, sanatosi si cum mai vrei. cu un iaurt sunt o gustare f indicata. de obicei se servesc dimineata pt ca iti confera energie...dar nici la pranz nu strica...nu ingrasa, dar nici nu exagera cu ei ca nu sunt morcovi!
    cateva linguri cu iaurt si in rest fructe e f bine!
  •  
    • 42 mesaje
    22 Nov 2006, 16:31
    1 0
    da... mersi mult! Doamne ajuta sa ma satur numai cu asta! ca foamea o ametesc vreo ora doua dar dupaia, cand ajung acasa si prietenul meu vrea mancare consistenta, in special carne.... nu stiu dak mai rezist! si uite asa; ziua fructe si cereale - adica mai nimic_ si seara dai cu cartofi si friptura!!offff! imbatranesc de tot
  •  
    • 1562 mesaje
    22 Nov 2006, 16:59
    0 0
    stiu, seara e cel mai greu..incearca sa mananci bine dimineata, chiar daca nu iti e foame, apoi gustare si, uite, eu, de ex, incerc sa mananc iar bine pe la 5(dar tot usor, salate, orez, paste) si nu ma mai apuca seara...si daca ma apuca incerc sa ma pacalesc cu mere...desi poftele sunt mari...
  •  
    • 42 mesaje
    22 Nov 2006, 17:16
    1 0
    da... e o idee si asta cu cina timpurie. Nu stiu ce mi se intampla de la o vreme dar poftesc la tot ce e nesanatos. si parca imi vine sa mananc pana nu mai pot. nu prea ma inteleg nici eu, pt ca ma simt mult mai bine cand mananc ceva usor. atat fizic cat si psihic. tare mi-ar placea sa am mai multa vointa!
  •  
    • 137 mesaje
    23 Nov 2006, 09:44
    1 0
    da, ingrasa, mai ales ca cei mai multi au si zahar, uita-te pe punga, sunt trecute caloriile
  •  
    • 140 mesaje
    23 Nov 2006, 09:48
    0 0
    Da, ingrasa - din pacate, pt ca si mie imi plac... desi sunt sanatosi, pt ca de ex Voinicel are vitamine de tot felul, si fier, nu poti sa mananci o punga la o masa..
    Eu iti sugerez altceva: felii de cereale VELT. se gasesc la cora, carrefour, in sectiunea dietetice sau cereale. sunt hranitoare, au hrisca (f buna) si nu au adaos de zahar.
    Din pacate mai toate tipurile de cereale au zahar (nestle - desi cereale integrale - au adaos de zahar) in afara de fulgii de ovaz (care sincer nu se pot inghiti)...
  •  
    • 137 mesaje
    23 Nov 2006, 11:13
    0 1
    cerealele de la sanovita nu au zahar si au sortimente variate, simple, cu fructe, cu stafide, eu le consum de ani buni si sunt foarte multumita, sunt facute dupa tehnologie germana
  •  
    • 1298 mesaje
    23 Nov 2006, 13:08
    1 0
    Florentina, spui de bucatile acelea rotunde, care par de polistiren? Chiar au gust de polistiren