va rog ajutati-ma

•  
    • 84 mesaje
    22 Nov 2006, 14:00
    0 0
    Buna ziua fetelor.Fetelor vreau si eu cam tot ce este legat de aceasta cura Atkins inclusiv retete ,dar nu stiu unde sa caut .As fi incantata daca cele care au tinut si tin aceasta cura atkins m-ar ajuta si pe mine ajuta si incuraja .Sunt disperata am pus 20 kg si sunt stresata si deprimata mai tot timpul ,nu stiu ce sa ma fac .Am inteles ca acesta cura da rezultate bune ,dar nu stiu prea multe .Va rog sa ma ajutati.Va pup si va multumesc.
  •  
    • 322 mesaje
    22 Nov 2006, 15:10
    0 0
    Nu iti recomand aceasta dieta.

Viziteza site-ul www.sanatate.org. Acolo poti sa-ti faci un program personalizat in functie de varsta, sex, inaltime, greutate. Am invatat f multe lucruri de acolo, o alimentatie corecta, care sa nu-mi afecteze sanatatea. Cel mai imporant am invatat despre piramida alimentatiei. Exista si un forum suport unde poti sa pui tot felul de intrebari.
  •  
    • 1562 mesaje
    22 Nov 2006, 16:04
    0 0
    cauta in arhiva
  •  
    • 84 mesaje
    22 Nov 2006, 16:58
    0 0
    multumesc mult .Trandafirulalb sincer de ce nu il recomanzi .cunosti pe cineva patit eu sunt fripta si cauza mai exacta a ingrasarii mele este datorita regenonului si a curelor drastice pe care le-am tinut.
  •  
    • 322 mesaje
    22 Nov 2006, 17:12
    0 0
    Din cate stiu eu, este o dieta bazata pe carne, din dieta iti lipsesc cerealele, painea integrala, fructele si legumele, alimente de baza.
    Daca se tine un asemenea regim bazat pe un singur tip de aliment, cu timpul pot aparea probleme de sanatate. In plus cand vei incepe sa mananci normal exista riscul sa te ingrasi la loc.
  •  
    • 84 mesaje
    22 Nov 2006, 17:19
    0 0
    da corect .nici nu sti ce sa mai cred cert este ca cele 20kg in plus sunt un mobidic.ma sui in schimb 20-30 minute pe bicicleta si petalez mai mult nu pot obosesc .Asta sigur ma ajuta
  •  
    • 322 mesaje
    23 Nov 2006, 09:02
    0 0
    Din cate am citit eu pe net, si am vazut si la tv, multi medici sunt impotriva curelor drastice de slabit. In 90% din cazuri, kg se pun la loc, ba chiar un pic mai mult. Ideal este sa slabim putin cate putin, maxim 1.5kg/luna (0,400g/sapt). Nu exista diete minune si pastile minune de slabit. De fapt medicii nu vorbesc de dieta ci de schimbarea modului de alimentatie. O alimentatie corecta inseamna eliminarea bauturilor carbogazoase, a fainii albe si inlocuirea ei cu faina integrala, eliminarea zaharului, a prajelilor (inlocuire cu carne slaba fiarta sau la gratar). Este importanta si cantitatea alimentelor precum si calitatea.
    Viziteaza site-ul www.sanatate.org. Pe mine m-a ajutat mult. Am invatat ca trebuie sa am rabdare si sa ma alimentez sanatos. Este ca si cum as avea un nutritionist personal,si am avantajul ca este gratis. Daca vrei sa stii mai multe, poti sa ma intrebi.

Desigur ca fiecare ar vrea sa slabeasca intr-o luna 5-7 kg, dar acest lucru poate afecta sanatatea.
  •  
    • 322 mesaje
    23 Nov 2006, 09:04
    0 0
    Si apropo de doctorul asta, Atkins, eu am aflat ca la decesul lui, americanii au fost socati ca doctorul era supraponderal, asa ca dieta n-a functionat in cazul lui.
  •  
    • 140 mesaje
    23 Nov 2006, 09:50
    0 0
    incearca alte diete - montiac, de ex este f interesant ca si concept...
    totul e sa nu vrei rezultate peste noapte ... desi toata lumea ar vrea asa ceva ...
    sport, chiar si 10 min pe zi, dar consecvent... cu asta ma lupt si eu, cu mancarea mananc moderat, din cand in cand mai scap, dar rar -- am slabit insa am pielea lasata si muschii flasci de la lipsa de sport - asta tb neaparat!