Topicul meu de slabit (jurnal)
-
0 0Posed 65 kg si 170 cm . vreau sa dau jos 10 kg.
Am deschis topic, separat, pentru injurii, caci ele ma incurajeaza
Rog incurajarile sa se abtina
Cura mea? azi mere => 1 kg minus pe cantar.
maine? vad eu... -
Incep cu incurajarile

Bravo ca te-ai apucat de dieta, mai ales acum, inainte de sarbatori.
Continui cu criticile
S-a mai spus, s-a mai repetat...un astfel de regim dezechilibreaza. Ce crezi ca intelege organismul tau daca ii dai o zi mere si o zi carne? Sigur, poti slabi dar ramai cu frustrari si probleme fizice.
E mult mai simplu sa te tii de o dieta ca la carte si in acelasi timp echilibrata, sanatoasa. Iti dau doua exemple: South Beach si Montignac. Nu sunt frustrante, dau rezultate si se pot tine ani intregi, cu mici abateri.
Bafta! -
Ok, revin. (Ophelia, iti ofer detalii
)
Dupa ce am studiat multe retete, am ajuns la concluzia mea (poate nesanatoasa, deci nu o recomand neaparat) - dar are efecte :
Pe scurt: mananc mere (ahh, ieri a fost exclusiv mere, pt.ca eram f.obosita si am putut adormi fara sa mai mananc altceva), branza dulce, supa rosii, piept de pui la gratar sau fiert(mai rar). Nu neaparat o zi un fel, alta zi alt fel. Poate mai variez. Va tin la curent.
Azi am mancat mere
(la slujba) (3 mijlocii), cand am venit acasa cam 100 gr. branza, si acum fumez si beau 1 cana supa de rosii rece.
Bi77, nu stiu cate mere ieri, cred, cu aproximatie, vreo 6
Debbie, poate ca nu e rationala cura mea…dar nu pot tine o cura ,,ca la carte”. Ma incurca pranzul la birou (lucrez intr-o institutie publica, fara pauza de masa, si chiar nu pot merge cu sufertasul, de aceea …mere
) ) Si organismul meu trebuie sa inteleaga ca trebuie sa fie mai putin masiv 
Aaa, daaa, si azi am trecut pe langa chioscul cu fornetti fara sa-mi tremure narile
-
maine ce ai de gand sa mananci?
eu spre ex mi-am pregatit acum cateva zile o supa fara pic de grasime cu varza,cartofi(putin numai cat sa-i schimbe gustul)morcovi,telina,patrunjel,putin delicat,e buna si incerc ca inlocuiesc 1-2 mese pe zi mai ales seara
iar in rest ii mai dau pe iaurt de fructe,mere,banane depinde de ce am pofta
pana acum nu pot zice ca am slabit(poate 1-2kg)dar pot zice ca m-am mentinut,iar asta inseamna ceva,nu? -
Draga botoasa, pai...atunci iti doresc succese cu dieta aleasa si multe kg in minus. Sa stii ca si eu am avut 64 kg la 172 cm deci eram pe aproape si ma simteam ca un balon
Asa ca m-am pus pe treaba si in vara aveam 55.5 kg 
Alta viata...Acum am mai pus cateva kg si m-am ambitionat sa tin South Beach (faza 1 de 2 saptamani) care este ceva mai restrictiva decat Montignacul meu si sper sa ajung iar sub 55.
De Fornetti nu imi spune. Am lucrat vreun an si ceva in Piata Dorobanti si bagam zilnic Fornetti - cred ca de aici mi se trag kg alea in plus