Topicul meu de slabit (jurnal)

•  
    • 293 mesaje
    20 Nov 2006, 21:52
    0 0
    Posed 65 kg si 170 cm . vreau sa dau jos 10 kg.

Am deschis topic, separat, pentru injurii, caci ele ma incurajeaza

Rog incurajarile sa se abtina

Cura mea? azi mere => 1 kg minus pe cantar.
    maine? vad eu...
  •  
    • 551 mesaje
    20 Nov 2006, 21:54
    0 0
    Cate mere?poate incerc si eu in caz de urgenta,cand vreau sa dau 1-2 kg,incearca sa dai mai multe detalii,poate mai ajuti si alte fete care vor sa slabeasca
    vezi tu toate dietele spun ca slabesc,dar nu au mai multe detalii,asa ca te asteptam
  •  
    • 2 mesaje
    21 Nov 2006, 00:43
    0 0
    hey! mie imi ajung si 5 kg sa le dau jos. Dar sa mananc mere o zi intreaga? mi se pare crunt..Alta reteta..mai sanatoasa si echilibrata cred ca ar fi mai potrivita. Am sa caut sa va zic si voua
  •  
    • 1298 mesaje
    21 Nov 2006, 09:19
    0 0
    de acord cu bi77, vrem detalii, cantitati etc.

eu am o problema cu merele. de ce mananc, de-aia mi se face mai foame, plus ca ragai dupa ele.
  •  
    • 767 mesaje
    21 Nov 2006, 11:28
    0 0
    Incep cu incurajarile
    Bravo ca te-ai apucat de dieta, mai ales acum, inainte de sarbatori.
    Continui cu criticile
    S-a mai spus, s-a mai repetat...un astfel de regim dezechilibreaza. Ce crezi ca intelege organismul tau daca ii dai o zi mere si o zi carne? Sigur, poti slabi dar ramai cu frustrari si probleme fizice.
    E mult mai simplu sa te tii de o dieta ca la carte si in acelasi timp echilibrata, sanatoasa. Iti dau doua exemple: South Beach si Montignac. Nu sunt frustrante, dau rezultate si se pot tine ani intregi, cu mici abateri.
    Bafta!
  •  
    • 1924 mesaje
    21 Nov 2006, 19:17
    0 0
    io zic sa ma injuri tu pe mine : am 63 de kg la 1,62 m
  •  
    • 293 mesaje
    21 Nov 2006, 19:34
    0 0
    Ok, revin. (Ophelia, iti ofer detalii )
    Dupa ce am studiat multe retete, am ajuns la concluzia mea (poate nesanatoasa, deci nu o recomand neaparat) - dar are efecte :
    Pe scurt: mananc mere (ahh, ieri a fost exclusiv mere, pt.ca eram f.obosita si am putut adormi fara sa mai mananc altceva), branza dulce, supa rosii, piept de pui la gratar sau fiert(mai rar). Nu neaparat o zi un fel, alta zi alt fel. Poate mai variez. Va tin la curent.
    Azi am mancat mere (la slujba) (3 mijlocii), cand am venit acasa cam 100 gr. branza, si acum fumez si beau 1 cana supa de rosii rece.

Bi77, nu stiu cate mere ieri, cred, cu aproximatie, vreo 6

Debbie, poate ca nu e rationala cura mea…dar nu pot tine o cura ,,ca la carte”. Ma incurca pranzul la birou (lucrez intr-o institutie publica, fara pauza de masa, si chiar nu pot merge cu sufertasul, de aceea …mere ) ) Si organismul meu trebuie sa inteleaga ca trebuie sa fie mai putin masiv

Aaa, daaa, si azi am trecut pe langa chioscul cu fornetti fara sa-mi tremure narile
  •  
    • 293 mesaje
    21 Nov 2006, 19:39
    0 0
    Da, si mai fac 10 min. gimnastica dimineata, si merg pe jos (drum intins cam o ora). Se pun si astea?
    PS deocamdata sunt increzatoare.
    PPS si ma cantaresc in fiece dim., orice progres mi se pare un sut inainte
  •  
    • 293 mesaje
    21 Nov 2006, 19:40
    0 0
    Q, daca ajuta, promit sa te injur
  •  
    • 293 mesaje
    21 Nov 2006, 19:43
    0 0
    Q, inca mi-e greu sa editez, da' e topicu' meu, ce naiba

Primele mele motivatii au fost: burta, hainele care nu mai ma incap si suflul greoi la urcatul scarilor
  •  
    • 293 mesaje
    21 Nov 2006, 20:22
    0 0
    Si pentru ca tot e jurnalul meu, si scriu de cate ori vreau... va intreb de ce nu postati dupa ora 20?
    ca pe mine nemancarea ma agita (si la degete) ma mananca ele pe mine (degetele)
  •  
    • 551 mesaje
    21 Nov 2006, 21:22
    0 0
    pai eu postez de obicei dupa ora 20,asa apucate de scris si lasa mancarea la frigider,ca e mai sanatos asa
  •  
    • 551 mesaje
    21 Nov 2006, 21:31
    0 0
    hai botoaso,scarpina degetele,ca vorbind aici nu mai mancam,unde ai disparut?
  •  
    • 293 mesaje
    21 Nov 2006, 21:42
    0 0
    inca aici.
    termin supa de rosii
  •  
    • 293 mesaje
    21 Nov 2006, 21:50
    0 0
    Termin de baut supa

A nu se intelege altceva
  •  
    • 551 mesaje
    21 Nov 2006, 21:56
    0 0
    maine ce ai de gand sa mananci?
    eu spre ex mi-am pregatit acum cateva zile o supa fara pic de grasime cu varza,cartofi(putin numai cat sa-i schimbe gustul)morcovi,telina,patrunjel,putin delicat,e buna si incerc ca inlocuiesc 1-2 mese pe zi mai ales seara
    iar in rest ii mai dau pe iaurt de fructe,mere,banane depinde de ce am pofta
    pana acum nu pot zice ca am slabit(poate 1-2kg)dar pot zice ca m-am mentinut,iar asta inseamna ceva,nu?
  •  
    • 551 mesaje
    21 Nov 2006, 21:58
    0 0
    si pot spune ca am mai mancat si dulciuri,ca de....nu ma pot abtine
  •  
    • 293 mesaje
    21 Nov 2006, 22:09
    0 0
    Da, inseamna ceva , mai ales ca ai mancat si dulce pe bune
    Bi77, eu ma culc acum, fara foaame si pofte. E de bine?
    Te pup, si revin maine
  •  
    • 767 mesaje
    22 Nov 2006, 11:17
    0 0
    Draga botoasa, pai...atunci iti doresc succese cu dieta aleasa si multe kg in minus. Sa stii ca si eu am avut 64 kg la 172 cm deci eram pe aproape si ma simteam ca un balon Asa ca m-am pus pe treaba si in vara aveam 55.5 kg
    Alta viata...Acum am mai pus cateva kg si m-am ambitionat sa tin South Beach (faza 1 de 2 saptamani) care este ceva mai restrictiva decat Montignacul meu si sper sa ajung iar sub 55.

De Fornetti nu imi spune. Am lucrat vreun an si ceva in Piata Dorobanti si bagam zilnic Fornetti - cred ca de aici mi se trag kg alea in plus
  •  
    • 551 mesaje
    22 Nov 2006, 19:32
    0 0
    Botoasa,treci la raport,ca am vazut ca esti prin preajma,zi repede,ce ai mancat azi,cum arata cantarul?
    eu sunt bolnava si am mancat supa cu paiul ca altceva nu pot sa mananc