ati luat vreodata carnitina?
-
0 0Eram curioasa, asa cu noapte-n cap, daca ati luat vreodata carnitina? As vrea sa slabesc macar 2 kg si ma tot chinui de cateva luni ... Dc imi puteti da informatii reale despre acest produs, va rog! merci :*
-
Salut - si eu tb sa slabesc cateva kg (in jur de 3 -4) si am luat Clarinol (are aceeasi substanta activa ca si praful de care zici tu) dar nu tb neaparat sa faci sport - daca faci sport e si mai bine, dar actioneaza chiar si daca nu faci sport. Iau capsulele de vreo 6 zile si am slabit deja 2 kg, mancand moderat ... mai vreau sa dau inca doua kg si cred ca voi reusi. Intereseaza-te de pastile, nu zice nimic de efecte secundare ... eu nu am avut nimic, doar ca ma duc de doua ori la toaleta (in loc de o data) ..
-
Sincer, sunt Fecioara, deci critica in tot ceea ce fac - iar cum prospectul nu scria nimic de "efecte secundare" pt Clarinol, ma asept in orice moment sa imi creasca un al doilea cap
Glumesc desigur, dar pana acum nu am avut efecte secundare, ceea ce e mare lucru! Tinem legatura, sa vedem cum evolueaza - spune-mi, te rog, daca observi ceva efecte nedorite! -
Recunosc ca imi vine si mie sa ma apuc de asa ceva....mananc dietetic rau,rareori mai pun gura pe ceva dulce,paine daca mananc o felie de paine neagra pe sapt e mult...in rest legume fierte,carne de pasare,peste totul fiert...dar kg-mele nu vor sa mai dispara.Sunt intr-o perioada plina de stres si oboseala,abia daca reusesc sa pun gura pe ceva,in schimb beau cam multa cafea.Ma gandeam daca tot tin astfel de regim sa imi iau si Clarinol...acum insa astept si parereile voastre in functie de cum evoluati.Va pup si va rog mai ziceti cum va merge..
-
Din punctul meu de vedere sunt super! Eram total impotriva pastilelor in cazul unei diete si totusi am incercat sa caut pe net, am stat zile intregi si m-am documentat de pe alte forum-uri si parerile erau impartite, probabil depinde de la organism la organism. Majoritatea personelor s-au declarat multumite spunand ca nu au efecte nedorite sau reactii adverse.
Eu nu tin un anumit regim. Doar ca nu mai mananc ca o nebuna cu obisnuiam, sa mananc pana plezneam
. Acum! MODERAT! Cate putin, dar, fara grasimi, fara paine, fara dulciuri, fara zahar, decat la cafea putin de tot (o sa ma dau pe miere). Si dupa ora 6.30, adio mancare, decat careva fructe (mar, portocala, etc.). +ceai cat cuprinde in timpul zilei, nu pot sa beau apa nici batuta, asa ca beau ceai.
In primele 3zile vreau sa va spun ca mi-a fost teribil de naspa. Aveam niste pofte de-mi venea sa plang de ciuda. Si imi era foame in continuu.
Azi e 5-a zi si-mi e bine. Nu prea am pofta de mancare si pofte nici atat.
Nu pot spune cate sute de grame am dat jos zilele astea, ca nu vreau sa ma cantaresc decat la sfarsit cand termin pastilele, dar se vede o diferenta. Parca am mai scazut un centimetru la burtica si nu mai e asa de mare
.
La tine cum reactioneaza Florentina si de cand iei?
Va pup! -
uff.. scrisesem un mesaj lung... dar nu s-a trimis...
concluzia e ca il folosesc de 8 zile deja, 2 pe zi / dupa mese - dimineata si seara (ca eu nu mananc la amiaza)...
si acum cateva zile aveam 43 (de la 45) ... mai am vreo 6-7 zile si va zic pe urma ce zice "cantarirea finana"
In paralel, tin post - asta pt mine... deci mananc mai moderat, dar mananc si seara (mai putin e drept, dar nu doar o ridichie)..
efecte nepalcute ??? deloc, pana acum... ceea ce ma mira, dar imi si da incredere... -
Hmmm sicer ce inaltime ai de cantaresti 43 kg?pai yo frate am de dat jos nu gluma si chiar ma bate gandu cu asa ceva...azi n-am baut decat 2 cafele si acu mananc niste seminte
si stiu k nu sunt bune...doar ca nu am pofat de mancare ....ce n-as da sa cantaresc si eu mai putin dar nici chiar atat,desi sunt micuta de inaltime.Pupici -
pai, am 1.50 inaltime... sunt micuta, asa ca 43 e binisor, eu as vrea totusi 41- 42 pt ca vin sarbatorile si sigur o sa mai pun doua kg - si stii cum se zice, mai repede dai 2 kg jos decat 4 ...

in plus am ceva 'sunculite' pe coapse, de care incerc sa scap cu sport si crema, dar si slabitul o sa ajute.... -
Codrys la 1.65 si 68 de kg. nu tre sa-ti faci prea multe griji. Sincer... Nici nu iti imaginezi cat de repede poti scapa de cateva kg cu putina vointa. Incearca o dieta hipo-calorica. Exista site-uri unde iti poti afla necesarul zilnic de calorii si incerca sa scazi din ele zilnic cate 500 de exemplu. Exista liste cu caloriile fiecarui produs. Eu asta fac.
Si da rezultate!!! Sunt foarte multumita!
Pupici
tuturor!!! -
o mika adaugare vreau sa aduk...clarinolul contine acid linoleic iar catnitina,l-carnitina,contine carnitina tartrat...adika altceva decat clarinolul.carnitina intradevar e buna ptr ca ajuta la arderea grasimilor transformandu-le in energie.eu iau un plic dimi la serviciu pe stomakul gol si al 2lea seara inainte de kulkare.se gasesc la www.redis.ro si se pot comanda pe net.si carnitina si klarinolul m-au ajutat odata cand am mai incercat.akum m-am apukat din nou caci din pakate e nevoie:O(